Ok! Idolfajt i min blogg..

... Med Jessica. Nu du ska du få veta. Jag har flera på min sida som inte heller tycker att Johan kan sjunga och han åkte ut. Jag jublade, i tankarna iaf. Så de så. Mitt i målbrottet Jessica då kan man inte sjunga, btw så tror jag aldrig han kommer kunna de.

Men måste lägga till också att jag tycker om dig ändå Jessica HAHA....

Nu var jag hemma från jobb och julbord med ett huvud större än en fotboll. Någon söt tjej på tv i en film nu som jag inte vet vad det är för film.

Om mindre en vecka åker jag återigen ner till min kära Erik <3 Längtar.

Nu är de nästan natti natti och när jag vaknar så är det december och 1a advent.

<3

Pirater och julmust

En hemmakväll denna fredag, jobb imorgon sen julbord. Så för att orka de så får jag sällskap av piraterna blandat med idolerna på tv och lite julmust som smakar vatten. ICAs egna, köp inte den. Ett tips. Men  hur som helst. den är ju film på 5an. Har inte sett den så kan ju passa på nu i pausen på idol.

Vem tycker du ska åka ur Idol?

Personligen tycker jag ju Johan. Vet inte om jag nämnt de tidigare, men han är ju mitt i målbrottet och kan inte sjunga. Men Kevin gjorde ju otroligt bra ifrån sig i sitt första # idag. Det andra såg jag inte då jag satte mig ibilen och åkte från Carro som fyller 20 idag. GRATTIS!

Men jag börjar nästan fundera på om jag har sett svarta pärlans förbannelse eller vad den här nu heter. Känner igen en liten bit av de. Ja det återstår ju att se. Och är Jack sparrow en drogas alkoholpåverkad pirat? Kan ju tro de ibland! Är det första eller andra filmen som visas? Tror jag måste kolla upp det på cdon eller nått. För jag känner igen de ju mer jag kollar på den och jag vet at jag bara sett första filmen men har noll koll som vanligt på va filmerna heter.

Love

Gjömde tydligen nämna bowlingen...

... var det någon som viska i mitt öra.

Bowlingen blev av på söndagen och jag räknar mig själv som ensam i mitt spel och mamma och erik mot varann. Och eftersom det var erik som viska att jag glömde nämna de så kan nu ju tänka er hur de gick för han. Och MIG!

Jag spelade med mig själv, kom ihåg de!!! *ler*

<3

Mötte mig i dörren!

Vem mötte mig i dörren? Erik? Nja, i fredags. Men idag då? Tänk!!, JO ENSAMHETEN. Älskar ensamheten. Vad händer nu då? Berätta om du gör nå kul så kanske jag får en ide, någon annan än att ligga här och slöa i soffan. Fast ändå rätt skönt om man ska försöka skippa de där med rastlöshet och försöka njuta av de man gör! Även om det inte är någonting.

En härlig vecka har det varit. Erik har varit här och åkte dessvärre hem idag, men jag kommer snart till dig! Dagen har gått ändå rätt snabbt, Jobbade sen hem till Ariellé och hälsa på. Lillkillen hade blivit stor och den lilla underbara söta tjejen var ju för go. Men säg aldrig till en liten sak att han/hon kan få följa med även om dom är blyga eller inte. Kan sluta illa. Inte för jag har nå emot att ha barn hemma hos mig men går ju inge vidare nu när jag jobbar. Känns så skönt att träffa sina vänner så där, även om de inte varit så ofta. Saknar dom, Saknar dig med Jessica, du är en kanon bra vän. Vi måste träffas snart tycker ja!!

This weekend!
Jobb, julbord, julpynt. Om man ska sammanfatta den. Känns som de enda jag är sugen på är julpyntet, Jobbet och julbordet känns sådär. Eftersom julbordet är efter jobbet på lördagen kommer jag vara trött och bara vilja hem. Men men.

Onsdag, orkar jag vänta en vecka. Sjukgymnasten...Vette tusan!
Ha de
<3

Jag satsar på alla!!

Nu är det 2 av 4 eller 5 som kommterat att jag ska spela skiten ur dom på fredag. Gissa vilka som inte tror jag kommer vinna??
Hade Stefan sett det här hade han nog skrattat. Han brukar inte tro att jag kan slå han, men jag har fortfarande inte gett upp. Finns en liten micro chans. Vann ju i texas holdem nyåret 2005/2006. Så de så.
Iaf så undrar mamma vilka jag ska spela med..hmm.. trodde det var med er och Erik. Kanske har fel haha. Erik sa något igår om de på telefon. Får se hur många jag spelar skiten ur men jag satsar på ALLA ER!! :)

Torsdag är det dags för klippning. SKÖNT säger jag bara. Känner mig som en ... ?? hmm.. inte vet ja men det ser ju otroligt hemskt ut. Går inte att göra något med det längre. Jobbigt. Och en annan sak som är jobbig, är att hitta någon vinterjacka, men framsteg i år iaf. VINTERSKOR!
Det hände senast..... vet inte när de hände.! Så nu är det bara vinterjackan kvar. Lycka till, till mig själv! Kan ju behövas.
När det är ett måste hittar jag aldrig något, men är jag bara ute med någon annan som ska handla något så då ramlar ja ju natuligtvis på både det ena och det andra! Men thats me. Dom flesta är väl redan vana, och dom som icke är det lär bli.

BIlen blir snart som den ska, vilket jag kommer tycka är så skönt. Slippa gasa som en galning i varje korsning :P hehe
Jobb imorgon igen :( men sen kommer Erik.. Något positivt med det iaf.. :D Ska tänka på annat än jobbet nu så ha det bra
<3

ok.. jahaja

Fortfarande ingen aning vilken färg jag ska ha när ja färgar det. ÅNGEST!

Jessica, du har inte sagt nå på ett tag ju.. hur är det med dig?!
Jag tror det kommer lösa sig och bli bra, kanske inte känns så nu men tro mig!

Jaha, vad ska man skriva om en kall hemsk höst/vintereftermiddag. Hur less jag är på jobbet kanske? eller hur trött jag redan är på vintern och kylan fast den inte ens börjat? Ja säg till om det är något speciellt ni vill veta.
Nya bilen går bra. Kärleken går bra..hmm, något mer som kan vara intressant annat än att jag för 2 rader sen skrev att jag är less på jobbet. *tänker* Nej jag tror inte det finns så mycket mer intresant här just nu.
Bowling på fredag, sorry guys men jag ska bowla skiten ur er! HAHA..Lördag då?! Hmm jo då bär det av med en jädra fart eller inte haha till pappa och resten av dårara i Gävle.

Snart dags att åka till jobbet

Rött eller brunt?

Funderar på vad jag ska göra för färg nästa gång jag färgar det!

Tycker ni? Rött som nu eller mörk brunt som i somras?



Eller?



Ehhh aaa.. snälla hjälp!!
<3

Något kul på tv nu?

Finns de något att fördriva tiden med fram till kl 21?

Ekar i huvudet just nu så jag skriver när jag lyckats komma på lite mer än ingenting :P

<3

Finns det något tjatigare?

Fastnade nu på  ett sånt här tjatigt ordprogram på tv. Måste ju veta vilket ord det är. Men det tar ju sån tid. Finns det något som är tjatigare än en timme med sånt här program?

Torsdag idag. Vilket betyder jobb. Mitt på dagen. Sen får jag ta mig hem återigen på cykeln som jag trodde jag parkerat för vintern. Men iaf hem och packa. För imorgon bitti går jag inte upp ännu tidigare än vad jag måste för att packa. Räcker med att åka till jobbet och slita innan tåget går vid 16. Mamma är orolig att jag inte tar mig därifrån sen när jag ska köra hem. Att jag kommer köra vilse och så. Men jag vet ju vart jag bor. Det är nog lugnt!

Dom har fortfarande inte kommit fram med vad det är för ord. Jag vart inte lite nyfiken. Så sätt fart!

Hur har ni det då? Har ni kommit på vad ni ska ge alla i julklapp?
Inte jag. Vet bara vad jag ska ge till en av alla. Förhoppningsvis kommer ja på något snart.
Måste starta om cellerna i hjärnan nu så kanske den här dagen går bättre än gårdagen och så kanske jag kommer på någon julklapp!

<3

Tack för tipset

=) men när datan typ startade om va sig själv när jag somna så funkade de igen sen. Men ska komma ihåg hur man gör till nästa gång

Tack Jess..

<3


Hmm.. Haha.. aha.. ok!

Tror jag är med nu :) Känner mig trögare än trögast men snälla ni ha tålamod, tillslut ramlar poletten ner.
Jag sålde bilen igår. Och Jag ska köpa en ny bil, tror de svarade på din fråga Jessica =)

Som sagt. Finns inte mycket innanför pannbenet på mig. Åkte ner på stan idag med och trodde jag tappat bort bankkorten, men som låt på samma ställe i nästan samma byxficka som förra gången. Ett djupt andetag, orkar nog snart inte med mig själv, Blir nästan lite rädd. Vad händer med mig!? Förväntar mig inget svar från er eftersom jag själv inte ens har ett.
Köpte iaf en klänning som jag gått och kollat på ett bra tag nu. Kostade 199 kr från början då jag tänkte köpa den men blev inte så sen hamna den på rea och tänkt 99 kr de är den värd men den kändes så somrig så ja struntade i de och av en slump nu kostade den 49 kr. VEM KAN LÅTA BLI DÅ??????
Ett snyggt bälte till en annan klänning jag köpt och lite vin till helgen vart de.

Tåget på fredag går vid 16. Biljetterna är hämtade nu. Så nu är de 2 arbetsdagar kvar innan jag får åka från denna stad igen. Känns otroligt bra. Längtar så jag snart inte vet vart ja ska ta vägen hehe.. eller om de är för ja snart inte orkar med mig själv...hmm.. aja men jag längtar iaf tills jag kliver av tåget och får vara med Erik igen! Förhoppningsvis lyckats få lite mer ordning på mig själv.
Kan ju försöka börja redan nu! Wish me good luck!

(gick jätte bra, en toppen början. Lyckats med något på datan som jag inte vet hur jag får bort. Skriver över bokstäverna eller nått om ni fattar)
HJÄLP! HUR FÅR JA BORT DE??

<3

Fattar inte riktigt

Nej Jessica nu hängde ja inte med :) vad menade du med att ja ska köpa ny burk haha??
Har försökt klura ett tag nu men löser inte de:P

<3

Den ska...

..... säljas.

Ja Jessica min bil ska säljas. Vill du köpa den så får du gärna de :D
Hoppas de är bra med dig! Var ett tag sen vi pratade nu ju. Saknar dig!

Handlat och ska snart göra lite mat innan det är dags att åka till jobbet.
Träffade Tanja på maxi. Alltid lika kul att träffa den gamla klassen. Saknar er/dom ju! Men ångrar mig inte en sek att jag hoppade av. Hoppas ni har de bra ute på LIAn nu =) Lite nyfiken på vad alla hittat för ställen.

Känner mig så idélös för att skriva här( om de finns något som heter idélös) Iaf, vet inte va ja ska skriva. Det är höst och det känns i kroppen. Lika trött vare sig jag sover ett dygn eller inte. Men mår toppen ändå.
Brittans nya video spelas på MTV nu. Får lite ryck och känner hur ja diggar haha. Kanske studsar runt och dansar snart, vem vet?! Men nu är det dags för lite mat eftersom ja inte hade någon frukost i morse så får de bli Brunch istället.
Ha de

<3

underligt...

Igår av någon mysko men bra anledning fungerade bilen som den ska igen. jag lipar inte för de.. det betyder alltså: bye bye cykeln.
Slipper slita i alla backar på väg till jobbet i denna kyla så man får problem med lugnorna.
Ska iaf sälja den så om någon är intresserad LET ME KNOW!

Har ni sett sex and the city?
Nu har jag de. den va så bra. Köpte den förra veckan men blev inge kolla då. Så i fredagskväll när jag hade en ensam tråkig väntan på lördagsjobb så passade jag på.

och nu är det en tråkig söndag. Sen när var söndagarna en dag man längtade efter? hehe..

aja. ha en underbar söndagskväll

<3

RSS 2.0