Hemma i lugnet

Ja då var man hemma igen. Kom hem från kryssningen igår. Lite trött men energi fanns de fortfarande i mig. Ville ner på löga men ingen annan, som vanligt var jag ensam om energin. Hade iaf jätte kul under resan. Kalasbra. Klev på båten ca halv sex på fredagen och leta reda på hytten för att duscha av mig och sen upp och handla lite att dricka, sen satt vi i hytten och drack lite med grannarna för att sedan upp och käka buffé. Fanns ovanlig mycket på min tallrick, med tanke på att jag inte är speciellt stor i maten numera. Men allt gick i också och jag fick i mig lite chokladmousse också. yammi. Men fick bli lite med tanke på att de gör saken lättare att få upp de igen om de gungar för mycket och den risken ville jag inte ta. Sen gick vi in till karaoken och stod där och tveka om ja skulle lämna in en lapp eller inte. Svåraste beslutet är ju när lappen är skriven att då gå dit att lämna in den, det är den svåra biten så den tog mamma. Lämnade in den. Syrran och Stefan skrev den och jag sa att dom skulle skriva Alla flickor men dom skrev Jag ljuger så bra med Linda Bentzing. Så jag fick inte sjunga eftersom att någon annan redan valt den låten. Jag fick inte veta de heller utan stog där nervös och vänta tills han säger att de är sista bidraget för ikväll. Då vart ja besviken. Jag hade ändå läddat för att våga. Är inte den som vågar stå på scen och sjunga men älskar att sjunga så var glad att jag ville för en gångs skull.
Vi irrade runt lite här och där senare på kvällen när vi sen igen hamnade med frågesport och massa snack i hytten igen med grannarna från Örebro. Kul kul.
Somna runt 3 tror jag, vakna runt 6 då jag hör ena örebroaren skrika efter en tändare. sen hör jag han igen vid åtta eller nått då han frågar han syrra eller nått om dom ska sova hela resan. Ja för han var de väl så eftersom han nog inte sov alls. Frukost och lunchbuffé på lördagen. Gott var de. Sen var det lite shopping och lugnt och skönt för min del, inte nå vidare sugen på nått. Fortfarande ont i halsen så tror inte på blåsan haha.
Men kul var det iaf.

Nu har jag varit på marknaden här en sväng och nu ligger jag i sängen och fryser, med en bula i huvudet. Tacken från syrran haha.. Go Johanna, och Go Kitty som måste in i garaget innan dörren sitter fast. Så syrran tappade den tunga dörren i huvudet på mig, He he, kan inte göra annat än skratta, då grät jag däremot, Gjorde så in i ******* ont.

Nästa helg kommer pappa och lena, maybe Jossan så de blir full rulle. LÄNGTAR!
Ha de bra
<3

Kryssning

och en dålig uppdatering, men jag har ingen ork. och inte nu heller. Sover så fruktansvärt dåligt så ska snart sova. men kryssning imorgon iaf. Ska bli kul. Men ja skriver nog hur de var på söndag. Men nu ska jag ta min friska hals (blåsa i halsen eller halsmandlarna som ömmar) och sova.

God natt på er

Lever fortfarande

Jag klarade min första rikigta innebandyträning. Jiho. Ont överallt men på rätt sätt. Det gick bra .. tror jag iaf.

Men nu orkar jag inte skriva med.. sov gott

Dags att bryta fötterna snart då

Aa det är sant, det kan hända.
Jag ska träna innebandy och föritiden gick det inge bra. Men håll tummarna för mig =)

Uppdaterar sen om ja kan. om jag överlever och orkar haha

Idag då!

Vad har man gjort idag?
Nja inte mycket än så länge, fick lönen från H&M idag, en stor glad min. Pengar, jag har pengar. Jippi, på onsdag kommer den stora lönen. Hoppas de blir MYCKET. Ska inte jobba idag, ledig tills på onsdag. lite trist ändå. Men får sysselstätta mig med annat.
Kan inte säga att jag ångrar att jag slutade skolan, känns som ett bra beslut. Varför dra på sig mer studielån när jag kan spara det till det jag VERKLIGEN vill. Jag var ju rätt besviken med tanke på vad jag egentligen trodde det skulle vara. Men saknar dom/er i klassen. Men vissa träffar jag ju då och då och här coh där. Hoppas det är bra med er alla!

På fredag är de kryssning. Längtar så.
Och jag tror den största delen av sommaren är slut nu, så hur har du haft de i sommar?
Jag gillar min sommar fast lite besviken på att solen inte tittat fram lite mer. Men inget jag kan göra nå åt. Tyvärr kanske ja ska säga också.

Nu fryser jag. Iskallt både ute och inne tycker jag. Sitter i sängen med kläder och täcke på mig. Brr..Men ska käka upp mina nudla nu.
Puss och kram

Bilder

Här kommer dom bilder jag lovat.



En del av vardagsrummet



En annan del av vardagsrummet



Så tomt på väggarna nu



Så fina luckor jag fick nu



Ellerhur? =)

Nu till mina gamla luckor.



Inte lika fint.



Bakom dom här 2 söta tjejerna ser ni min gamla tapet.. Ush.

Det var alla bilder <3

Vilken helg

Fredags då.
Städing till tusen men nu är de ju städat och fint här hemma. Sen kom gänget. Vi hade kul, gjorde tacos och prata och skratta. Tills tårarna spruta. Efter de drog vi ner till sjökrogen där det vart dans tills fötterna knappt gick att gå på. Så kul jag hade. Kvällen började lite så där när vi kom ner dit men det blev bara bättre och bättre ju längre slutet vi kom. Med mera dans =)

Igår var de grillning hos mamma med hela familjen, mormor, moster och alla. Super kul är de. Tänk om man kunde göra de varje helg. Sen tog de vi bussen ner till konrad och fortsatte vår fredags dans haha. tills energin tog totalslut. Kul hade vi då med.

Vaknade vid kvart i ett idag. Vet inte hur jag ska få dagen att rulla vidare men får väl komma på nått. Ska ta bilder sen så ni får se min fina omgjorda lägenhet.
Men nu ska jag fördriva dagen.

Känns så bra

Jag mår bra. Lägenheten är helt fantastisk nu. Så nöjd. Jag trivs verkligen och då mår jag otroligt bra också.

Nu ikväll ska vi ut. och kommer bli så kul.

ni får veta mer imorgon. Och jessica de kommer bilder =)

<3

Förbannade dosa

Min TV dosa är borta. Ingen aning om vart den är. Vi packade ner vardagsrummet i söndags. Mamma sa jag lägger alla dosor i den här lådan, ja de gjorde hon också. Men vart är tv dosan då?
Jag lär ju hitta den men frågan är när och var.

Ja då var tapetseringen klar då. Men nu är de bara köksluckor och lådor kvar då. Är nöjd med tapeterna, så fint. Ser så tomt ut nu på väggarna förut var de ju mönstrat så de var nått som fyllde ut även fast inget satt uppe men nu är de enfärgat och jäkligt tomt. Men väldigt fint. Ni får komma och kolla när ni får tid hehe..

kram kram

Imorgon

Blir lägenheten klar =)

Jag får sova hemma. I min säng. Så skönt.

Då var man här då

Hemma hos mamma igen. Min lägenhet ser ut som, ja. Köket: ett bombnedslag och vardagsrummet: är ihoppackat som eller stort packet. Det värsta är att jag måste packa upp allt igen. Suck. Men de kommer bli fint.

Var iväg en sväng och tränade. Känns som jag hade kunna göra lite mer men konstiga maskiner de var där. Gilla dom inte. Är så fast i nautilus maskiner, dom gillade jag verkligen.

Nu är de snart mat. Kycklignått. Gott iaf.

Blir kanske mer sen om ja orkar

Obehagligt

Har inte skrivit på någon dag nu men har varken haft tid eller ork. Jobbade heldag igår. Allt ja gjorde vart bara skit. Försov mig, det kanske säger allt. Kom 2 min innan vi börja och då hade jag vaknar 18 min före de. Bra jobbat tycker ni inte de?
Sen bara fortsatte det, finns de en djävul var han med mig hela dagen. Körde dricka och de ramla och en gick sönder. Tur i oturen, bara en. Körde en pall med  ca 100 st 5 kg tvättmedel, Allt rasa för dom som packar dom packar så jävla smart. Dom vinglar så fort man tittar på dom. Ja så de var ju bara plocka upp skiten igen. Gick ett tag och när jag körde ut tom och jerry godis och gick förbi ett överfullt chipsbord rasade hälften av chipsen ner på golvet. Ja bara plocka upp igen då. Va fan. Sen körde jag inge mer pallar. Där var de slut på dom och hade de funnits med hade jag vägrat.

Tiden gick och lite senare kände jag mig otroligt konstig. Som om en niv satt i bröstet. Det gjorde ont när jag svalde och andades. Det fortsatte hela dagen/kvällen. När jag kom hem hörde jag även mitt eget hjärta slå. Kände de genom att lägga handen på bröstet efter att jag bara ställt mig upp. Kändes inte bra. Trodde jag inte skulle kunna sova för när jag låg på rygg kändes de minst i bröstet men jag kan inte sova på rygg. Måste ha somnat tillslut och nu är de bra igen. Än så länge iaf.

Idag ska det dras allt till mitten och jag vet inte vad jag ska göra av alla grejer. Men de löser väl sig. Ska sova hos mamma tills dom är klar med lägenheten. Sen är de ju bara hem och städa. Men fint kommer de bli.

Ha en bra dag
<3

Nya tapeter... ÄNTLIGEN

När ja var ner på stan med syrran idag så ringde dom och fråga om dom kan få komma redan på måndag och börja i min lägenhet. Och eftersom jag verkligen ÄLSKAR mina tapeter så sa jag ju nej men snälla göt inte de. Haha, nej du! JAAAAAAA skrek jag i hjänan men sa självklart lugnt och fint att de går bra. JIPPI. Så imorgon får jag boken så jag kan findera ut va jag ska ha. Lycklig.

Kom nuligen hem från jobbet. Har varit en händelserik arbetsdag. Mycket folk och framåt slutet slutade de med att jag rasande sprang ut och skällde ut några tonåringar. Vilka i h*lvete tror dom att dom är egentligen. Kommer in och köper salt och blir överlycklig att de bara kostar 2,50 kr. Sen sätter dom sig i entrén och när dom sen går ut därifrån ställer dom sig och häller saltet på en av stolparna utanför. Men va fan. Jag ut i en jävla fart och hon som hällde fick då fanemej veta att hon levde, Sluta med att hon hällde ner saltet i väskan för jag sa åt henne att ta bort halva saltburken som låg på stolpen och försvinna, så hon öppnar väskan och öser ner de där. HA HA HA. Nice, det kunde jag inte sluta skratta åt när jag kom in igen. Om du läser de här och känner dig träffad så fundera vad du vill med ditt liv istället för att hålla salt hur som helst var som helst. Skaffa ett liv.
Sen när jag kom tillbaka in sa en kund till mig: Va skönt att se att de finns fler som tänder till lika mycket som jag på sånt där. Söt hon va.
Ja, se vad som kan hända. Vilka idioter de finns.

Tillbaka imorgon bitti igen. Känns inte jobbigt, Inte nu iaf. Det är ju bara 4 timmar. De går ju bra.

Ja Jessica jag vet.. Du heter nog mer prosit än jag för idag har jag knappt nyst. Måste fundera ut ett nyss namn till mig? Hmm..ska fundera på de.

Ha de bra <3

My name is Prosit

Första gången på länge är jag ganska lättroad här hemma ensam en kväll. Kan vara för jag började jobba kl 7 imorse och slutade 17:15 åkte hem och vände sen vidare till mamma och vänta på syrran ska färga håret för att sen ut och springa. Vart inte så långt pga åskan som small till direkt vi klev utanför dörren men en sväng iaf. Känner mig faktiskt nöjd för dagen ändå fast ja inte ville sluta springa när vi gjorde de.

Har jag gjort nå annat än nyst idag. Så mitt nya namn är Prosit. Känns ju som ett snyggt namn eller va tycker ni?

Alltså de blir nog inge mer vettigt i bloggen idag så nu får de vara slut för kvällen.

Godnatt <3

va har man för rubrik till de här då?!

Jag blir så trött. Varför kan jag inte njuta av en lugn och ledig dag. Det går inte. Måste sysselsätta mig med nått. Jag tror jag skulle ha stått på gymmet några timmar om jag haft ett kort. Men nu jobbar jag 4 dagar irad innan de blir en ledig dag igen. Hinner väl klura ut nått att göra.

Idag då. Vad gjorde jag under min lediga dag. Jo jag gjorde inte mycket fram tills jag åkte till mamma vid ett då hon slutade jobba och väntade där på mormor sen var vi och handla, var in på Elgiganten och hittade en sån snygg mobil, Jag vart rikigt kär. Vill ha den. Sen när jag kom hem tog jag en promenad och lagade mat och nu ligger jag här och skriver i bloggen igen.
Imorgon jobbar jag mellan 7:15 och 17:15. Lång dag. sen är jag förhoppningsvis så trött att jag inte behöver bry mig om resten av dagen. Ha ha. Men så är det säkert inte.
Men samtidigt måste jag träna. Hårt, så jag får ta de när jag kommer från jobbet. Träningsvärken får jag ta men jag måste.
Så peppad nu att jag skulle kunna köra igång nu på sekunden men jag jobbar ju imorgon som sagt så de känns inte som ett alternativ. Speciellt inte när kl är 22:30.

Men nu ska jag sysselsätta mig med annat. Så ha de bra <3 pussar

Snart dags

För lite träning. Ska försöka att hålla fötterna i styr och inte bryta varje del på kroppen. Vill gärna ha dom hela så jag kan jobba.

Finns inte mycket att säga just nu. Pratar med syrran och jessica för fullt nu på msn, så här har jag inte tid att skriva..
=)

<3


Ja då var man hemma igen

Och regnet öser ner.

Helgen har varit underbar. Även fast det blev lite långtråkigt i mellanåt i stugan så var det samtidigt skönt att bara koppla av och inte tänka på några måsten.
När vi kom dit så gick vi ner till sjön och paddla lite kanot. Så länge sen och det var verkligen skönt att paddla runt där på vattnet. Efter det badade pappa. Johanna balla ur för det var bara 16 grader i vattnet så jag förstår henne. ( jag badade ju inte heller men de hade ingen förväntat sig heller) Sen gick han upp och bytte om och då plockade Lena lite lingon medan jag och Johanna flummade oss med kameran. Vi hade otroligt kul. När vi kom tillbaka upp var det dags för mat. Hamburgare med bröd sallad, tomat och pommes. Hur gott som helst. Tittade lite på TV sen var det sängen nästa. Frussna som vi var Johanna och jag så fixade underbara pappa fram VÄRMEMADRASSER som vi fick ligga på. Jag lovar, de slår 2 täcken som jag brukar ha hemma. Det vart så varmt och skönt och min rygg mådde faktiskt rikigt bra. Tills jag sen vaknade och var glödhet. Men underbart skönt.
Lördag vaknade vi med sol och kunde äta frukost på altanen. Senare kom Lenas son med familj och vi var ner till sjön och fikade och fiska lite innan åskan kom och därefter regnet så då gav vi upp och gick tillbaka. Gjorde det vi skulle innan vi sen bar iväg in till gävle. Där vi knappt hann landa innan vi åkte ner på stan och kolla in festivalen. Stort men ändå mindre än de brukar sa dom. Hade kul. Kollade på Nordman gick runt och åkte hem vi 23:40 då jag hade så ont i ryggen att jag inte kunde stå. Men jag ska aldrig klaga mer när dom byter busschafför här i Västerås med för vi råkade ut för de på hemvägen och det tog ju en jädra tid.

Nu är jag hemma igen efter en bra helg i Gävle. Kom hem vid tre och sen har jag väl inte gjort mer än tagit en promenad, duschat och lagt in lite bilder från helgen på datan. Känns skönt nu i kroppen efter promenade och förhoppningsvis kan jag somna utan problem nu. Vaknade nämligen 11 idag så skulle kunna bli ett och annat sovproblem ikväll. Jag är inte van med en mörk rullgardin så den lurade mig att de var natt. Tills jag titta på klockan och trodde jag skulle trilla ur sängen. Men de var skönt att sova ut.
Ja jag känner mig smått rastlös nu men ingen idé att göra nått. Föresten så höll bilen hela vägen dit och hem. Så glad och den är ens på väg att rasa ihop. ( måste bara byta fläktremmen) Och sen läcker den vatten. Även när jag kör tydligen. Vilket jag inte trodde. Vill ha en ny bil :(

Ha en bra kväll
<3

In Gävle

Framme. eller va de för någon timme sen. Resan gick bra. men var väldigt trött när jag kom fram. Men nu ska vi ut och fara. Hämta pappa och så!

Ha de bra i regnet.
<3

Jag har problem..

... STORA PROBLEM.
Kan ni gissa vad problemet är?

Jag själv. Jag har så svårt med dötid. De ska tusan hända nått hela tiden. Visst låter de kul? Ja visst är de kul att vara så men fan va jobbigt det är. Jag kan vara ute och fara och känna att jag vill hem. Jag åker hem och är hemma 5 minuter sen klättrar jag på väggarna. Kan inte ens åka till mamma och få dötid. Nej nått ska hända. Kvällarna brukar kunna vara ganska lugna men idag. Åhh ja vet inte om de är längtan till att komma bort imorgon eller om de är något annat som saknas men jag vet inte va jag ska ta mig till. Kom hem från jobbat för mindre än en timme sen och har duschat och är klar men de ångrar jag nu, för då hade jag kunna ta en promenad iaf. Men känns inte som gå en power walk nu efter duschen och måste duscha igen sen. När kl är så sent och jag ska upp och jobba imorgon bitti igen. Rullar nästan tummarna. Sjunger tralalalalaaa.
Jobbigt. Känner mig trött samtidigt som jag inte är säker på om jag kommer kunna sova. Jag vill vara säker så det inte blir att ligga och vrida och vända sig innan jag somnar för de hatar jag lika mycket som dötiden.

Är annars på rätt bra humör men jag vill göra nått. Packat har jag redan gjort och det ångrar jag också att jag gjorde. Men jag tänkte att jag skulle vara smart att ha de gjort tills jag kommer hem från jobbet så jag gjorde det innan. Får inte ens plats i en väska nu heller. Hur bär jag mig åt? Har inte ens mycket kläder med mig. Jaja. så blir de.

Nu ska jag se om jag kan sysselsätta mig i nått.
ha de bra

Så typiskt mig

Var nyss in på biltema för att köpa den där jävla fläktremen till min bil så jag kan åka till pappa imorgon utan att vara orolig att den går av efter vägen. Men som den otroliga turen jag ALLTID ska ha så var den ju narturligtvis SLUT. Alltid något! 3 veckor kvar till lönen också. SUCK.

Imorgon som sagt åker jag till pappa. Ska bli kul att komma dit och hälsa på. Ta de lugnt. släppa allt här hemma. Nästan allt iaf, vill ju inte släppa vissa saker men jobbet, hemmet. Eller de mesta.
Ska åka efter jag slutat jobbet vid elva.  så håll tummarna på att vi kommer alla 17 mil fram. Tror jag men om ja ska vara ärlig blir jag inte förvånad.

Johanna köpte så snygga skor eller stövlar. något avundsjuk. Men får väl vänta 3 veckor till jag får en krona så jag kanske kan köpa mig några jag med. Skit snygga var dom iaf.

Ska snart åka och jobba. Tråkigt väder så de kan man väl lika gärna göra. Men skulle gärna ligga i sängen under täcket och slappa också. Men de får man inga pengar för. Tyvärr haha

<3


Var rikigt skönt

Tog en promenad med syrran och så fick ju Anja följa med. Det var rikigt skönt. Mötte Johanna och Anja efter vägen och anja gick förbi mig utan att varken se eller känna lukten. Har gameltanten tappat syn och luktsinne? Men när ja börja prara med henne sen så såg hon mig. Tur de, vart ju lite orolig. Promenaden tog ca en timme och 10 min. Härligt. Men de var syrran som inte orka gå längre. Jag hade nog kunna fortsätta men när man börjat gå med någon så blir de jobbigt att forsätta själv. Gick bra innan ja mötte dom men nej inte efter.

Värker i kroppen. Gick ju inte speciellt sakta igår och de känns. Sen satte sig morgonens uppackning i kroppen också. Hungrig igen. HAHA. känns som de bara är en massa problem nu. Men så illa är de inte.. får väl ta en macka har ju ändå gjort av med de jag åt. Eller popcorn kanske?

<3

Jag tror dom hörde...

..väderguden alltså!
Jag skällde ju på vädret igår och nu är de mycket bättre. Inte som förra veckan men betydligt bättre än igår.

Sovit har jag nyss gjort. Jobbade kl 7:15 imorse och var så trött. Så när jag kom hem sen så la jag mig och sov och sov i lite mer än 2 timmar, lite piggare är jag och funderar på om jag ska ta en promenad sen när jag ätit men jag tror det blir en utan anja idag. Orkar inte åka till mamma för att ta en promenad. Kl är ju ändå sex nu också. Och jag kan nog inte gå alltför fort heller eftersom jag äter före.
Får se!

Imorgon jobbar ja kväll så vet inte va jag ska hitta på under dagen. Vattnet skulle dom stänga av imorgon vid 10 också tror jag. så får ju passa på att göra de man ska innan.
Ska nog troligtvis ner på stan med mamma och jag tror syrran följer med. Tvivlar inte en sekund på att hon stannar hemma helt själv. Ja skulle inte ha gjort de..Men nu är de mat.
<3

Nu får de vända

Nu är jag något trött på de här skit vädret. Jag menar det verkligen. Vill ha tillbaka SOLEN NUUU!

Today
Jag har varit ledig. Men inte riktigt utnyttjat dagen som ja borde. Men jag har varit med mamma och besiktiga bilen och det gick väl bra. Jag drack varm choklad under tiden, Hade inte speciellt varma kläder på mig men jag strejkar de dåliga vädret. Jag vill ju gå i sånna kläder och ha den värmen som va för en vecka sen. Så jag frös, en hel del. Därför var de ju sån tur att jag kom på att de fanns de där och att man fick de gratis. HA HA.
Var något rastlös (igen) nu framåt kvällen och hade grymt tråkigt så jag tog puffis och tog en låååångpromenad. Som jag hade räcknat ut skulle ta ca en och en halv timme. Men när jag väl är hemma hos mamma som var slutstation hade det gått en timme. WHAT? Hur långt ska jag bli tvungen då att gå? Blir aldrig som jag tänkt mig.

Bilen strula med mig idag också men nu verkar den vara på min sida igen, *pust* ska ju ta den till pappa på fredag så om den inte startar och jävlas med mig så blir jag ju ledsen i ögat. Hur ska jag då komma tid som planerat.?! Men nu så, funkar den bra igen ( ta i trä ).

Jessica nu är de dags att vi är inne samtidigt på msn tycker jag, det var ju ett tag sen.
Nothing på tv, som vanligt. Och ja jag har ju lika tråigt och är lika rastlös som alltid. Men har jag överlevt tidigare tror jag att jag överlever nu också.
Jobbar kl 7:15 imorgon så nu lägger jag ner bloggen för kvällen.
<3

Rastlös och hatar väntan

Verkligen avskyr väntan på att åka och jobba. visst är det tungt att åka och jobba kl 7 på morgonen men jag tror nästan jag börjar gilla de. orka vänta hela dagen på att jobba kväll. Båda har ju sina fördelar. Just nu önskar jag att jag jobbat morgon för då skulle jag vara ledig nu men ok, vad är de. 4 ½ timme, de går ju snabbt. Kan ju hoppas de iaf.

På fredag drar vi syrran, Gävle passa er här kommer vi. (eller iaf mig ni behöver passa er för) Never know want happens. Vilket ni kanske redan förstått. Stackars syrran som måste åka med mig 17 mil efter jobbat morgon. Får nog ta mig en tupplur när vi kommer fram om jag ska palla kvällen utan att göra bort mig alltför mycket. Men jag ska ju vara med familjen så de gör ju inte så mycket.

Idag då, jo jag försökte tvätta. Men först gick de inte så bra. Men fick tillslut fart på maskinen. Den var en elektrisk sak som strejkade idag, den andra var ipoden som tagit slut på batteri när jag var ute och gick. ( suck). Sen den tredje var när jag titta på tv så vart de avbrott på kanalen. Jag gjorde inget. kom ihåg de.. satt i sängen och bara titta. Hmm. kanske var därför.!

<3

It´s not worth it

It´s not worth all the tears, it´s not worth all the thougths and it´s not worth all the energy you put on him.

Jag vet att det inte är det lättaste men det är värt försöket i längden. Glömma och gå vidare för att må bra. Du är värd all lycka och ska inte behöva grubbla över något som får dig må dåligt. Han är inte värd det!
Gå vidare med en posivit inställning att livet är bra som det är och kan bara bli bättre, så lovar jag att allt kommer lösa sig kanon bra.  Det kan jag garantera av egna erfarenheter.

För din egen skull. Släpp det och gå vidare med ditt liv. Haka inte upp dig på det där. Det får dig bara att må dåligt. Koncentrera dig på dig själv och dom som verkligen älskar dig och bryr sig om dig. <3

Vad har hänt?

Jo det ska jag nu berätta.

Fredags jobbade jag morgon och var helt slut efter. Trött som jag vet inte vad. Var ner på stan och klippte mig sen färga håret som ni ser i nlägget under. Efter de skulle mamma och stefan ner på stan och kolla på Hancok (tror de stavas så) så jag och johanna skulle skjutsa ner dom för att sen åka hem till mig och duscha för jag skulle sova hos dom för johanna inte skulle behöva vara ensam och inte ja heller. Men redan på väg ner på stan får jag för mig att åka hem ( iaf mitt huvud) så jag säger: jag åker den här vägen för den andra är så tråkig med 30 skyltar och så. HALLÅ?? Ingen har frågat vart ja ska. men alla såg ut som frågetecken. Vart är de 30 frågar mamma, ja ba vid malmabergsskolan. Men vi ska ju ner på stan säger hon sen. DAAA!! Jorden anropar Kitty. Jag landa, men visst fan vi ska ju dit nu inte hem. Jag var så inne på att åka hem. Jaja blev en jädra omväg. Senare efter vägen när skrattet lugnat sig så säger stefan: Ni kan väl öppna så de blir lite genomdrag (jag börjar veva ner rutan) NÄR NI KOMMER HEM IGEN säger han sen! Åter igen jorden anropar Kitty. DAAA! Jösses. Synd att inte du Johanna har körkort för de hade nog varit bra så. Men skratt tills tårarna spruta vart det. Efter vi kommit tillbaka till mamma (och öppnat genomdrag) och gett anja mat ( som mamma inte visste om hon våga säga i bilen med tanke på vad jag hade kunna göra) så la jag mig i johannas säng och kom inte därifrån förrän det var sängdags runt 22. Sov som en stock.


Lördagen vaknar jag och var bara åka iväg och jobba en 10 timmars dag som gick bra. Trodde de skulle vara värre men jag tror jag gärna sitter mindre i kassan nästa gång.

När jag sen kommer hem är det 4 skor på golvet som jag visste att de var inte mina.. då antog jag att de satt 4 tjejer i mitt kök också. Visst hade jag rätt. Efter ett tag kommer jag in i duschen och börjar fixa mig när Pernilla kommer ut från mitt badrum och säger att jag ska komma, så jag följer med och hon tar upp mina högtalare till ipoden och sätter framför ögonen och säger vad är det här???? Det är till den här säger jag och håller upp ipoden som hänger och dinglar under högtalarna och sen brast de. Nya skratt tills tårarna spruta. Jag trodde det var sån där grej som optikern har som mätr vilken styrka man ska ha på glasögonen säger hon sen. Inne på toa hade hon funderat och kommit fram till de och tyckt de var coolt att jag hade en sån hemma. WHAT? Finns de ens? Alltså inte för vi är förvånade för de är pernilla men jävlar va kul de var. sen var de ju relativt lugnt  tills vi kommer till sjökrogen och allt skratt kommer på löpande band. Jenny sötnosen ramlar i sittande position, Trodde att de fanns ryggstöd men de gjorde det inte. Mamma och stefan dök upp hemma hos mig från ingenstans innan vi skulle åka ner på sjökrogen och skulle med dit och stefan dansa både hemma och där och det var ju en syn för ögat. Gör inte om det =) HAHA.
Jag och johanna åkte hem vid ett för då kände jag att jag inte ens orkar cykla hem för ja var så trött. vilket ja är nu med.

Visst har väl min helg varit intressant? Du missade någon som inte var med.

Ha en skön kväll framför tvn där de inte är något på eller vad du nu ska göra. Jag ska fortsätta vila

<3 Saknar dig också Jessica.


Så ser de ut Jessica

:) Tog en bild igår så du kan få sr hur de vart. Jag är nöjd men vet inte om de vart för mörkt.

 

Vad tycker ni?

RSS 2.0