Helt galna!

Kör inte bil idag. Jag säger bara det!
På väg hem från mig till mamma och sen ut på hälla höll jag på att köra in i 3 bilar pga att den ena tanten bara gasa och körde ut utan att vrida på huvudet, den andra blinkade inte eller så syndes den inte och den tredje står intill en vägkant och när jag är brevid är han på väg att köra rätt ut.. SMART!
Folk överallt, blir nog en intressant dag på jobbet. Säkert mycket folk, Hoppas dom inte är helt ganla dom med =)

Känner mig något trött efter den hemska väckningen men förhoppningsvis så låter dom bli det imorgon!
<3

Ljudisolerade väggar, golv och tak..tack!

Tänk er att ni vaknar av det värsta ljudet någonsin och hela sängen och lägenheten vibrerar. Det gjorde jag! Det var nog det värsta sätt någon väckt mig på.
I lägenheten ovanför tror jag det var, dom slipade troligtvis väggarna för att tapetsera.  Om jag får veta att det var min farbror.. då då..aa då hehehe.

Vilket tråkväder. går man utanför dörren sen är man dyblöt. Tror det haglade där en stund. Men nu är det nog ENDAST regn som kommer ner. Men jag vill ha SOL. Så man kan ta en filt åka till lögan och lägga sig ner och sola och läsa en bok och bara njuta av den stunden. Härligt det lät eller hur?

Back to reality.
Ska jobba om ca 5 timmar, inte ett dugg motiverad. Men vad ska jag göra. Jo, bara åka och jobba. Tiden går nog fort ändå. Förhoppningsvis.

Ha en underbar dag (om ni kan, i regnet)
Pusssar och kramar

Filmtajm

Tittade nyss på Sidney White. Ganska bra.
Romantik och komedi men det finns så mycket bättre filmer måste jag säga.

Favoriter är ju Dirty dancing och Armageddon.  Alla önskar väl någon gång att dom vore den tjejen eller killen i filmen. Med den turen och allt är perfekt. Men hur kul är det så när allt är perfekt, vad saknar man då? Finns det något att sakna?
Jag är ju rätt nöjd som det är. vill inte ha det perfekt även om jag kan önska det så skulle jag aldrig vilja leva så i verkligheten.

Nu är det CSI på tv, verkar vara spännande men är inte så insatt i tvn eftersom jag sitter här. Någon har blivit sprängd i munnen. Nice eller hur?

Nu ska jag ta något att äta så jag kan somna sen utan att bli störd i natt av hungern.


Sååå rastlös

Att det finns inte.
Något förslag på vad man kan göra en söndagkväll. Allt är stängt, jag är ledig ännu en dag vilket jag inte ska klaga om men ÄNDÅ.

Jahaja, får använda dom få cellerna i huvudet till att hitta på något. men just nu känns det som dom få är ännu färre. Och dom som finns arbetar för min huvudvärk just nu! Ska ta en alvedon och sen ta på mig en tröja för jag fryser... bbrrrr...

Verkar inte ha nå vettigt att skriva så nu slutar jag innan de blir alltför mycket blajblaj.

En bra dag

Riktigt bra dag. Hade kul. nu blev det segare. Trött blev jag, mycket som släppte och då blir man ju det.

Jag hoppas det blir fler sånna här dagar, som börjar och slutar bra.

Nu till min bok, den verkar aldrig ta slut hehe, men det är på god väg, den är grymt bra men jag har varit med om mer spänning.
Jag tror jag fortsätter blogga sen nu är det mat som gäller, TACOS. ÄNTLIGEN!

Ska det verkligen hända...

....Det jag väntat på så länge nu. Lyckan!

Jessica jag måste prata med dig, men jag tror jag kommer ringa imorgonkväll eller nått sånt..gör dig berädd på de iaf. =)

Igår, ja ni igår, ni skulle bra gärna vilja veta. Jag vet. du kanske vet men du kanske inte vet! Spännande eller hur?
Jag är rätt glad iaf måste jag säga.
Vi hade kul vi, moster och kusin (och jag) Hehe. Det måste vi göra om. Du ska få dig ett ragg moster. Jag lovar. Nu är jag bara så trött. Vart en del dricka, kändes som en stor klump i magen tillslut. Inte ens vatten gick ner. Förutom när vi kom hem och en liter nästan på en gång. Regna gjorde det också när vi gick från bussen så vi var alldeles blöta om fötterna men vi överlevde det.
Blev popcorn för nattas del när vi kom hem. Tror hon tyckte de var väldigt gott hehe.

Men ikväll är de inga popcorn eller nå annat känns som sängen nästa, kan vara för jag måste koncentrera mig på vad jag ska skriva.. hehe

Kram och godnatt

Hunnit med mycket.

Idag har det blivit en sån där lång dag med tanke på att jag gick upp kl 6.
Åkte och jobbade, det känns i kroppen men var inte så farligt som jag trodde eftersom vi var tre som öppnade. Slutade 11:15 hur skönt som helst, hela dagen på sig att göra saker. Så jag åkte ut på hälla för att köpa en ny deo för min är helslut. Träffade mamma där också. ( det var bestämt inte av slumpen) Sen åkte jag med hem till henne en stund innan jag åkte hem, La mig i sängen och somna! Hur ofta händer det, att jag somnar mitt på dagen, Kl var  typ halv tre. Jag sov ca en och en halv timma. så skönt. Sen gick jag ner i tvättstugan för att tvätta *suck* efter de städade jag ( dammsög och städa badrummet iaf och plockat undan en del) och sen fick jag värsta rycket och gick ut och gick. Tänkte ut en rikigt bra plan över hur jag skulle gå för att gå en timme, trodde de skulle bli lagom eller kanske mer än en timme. Jätte taggad. Går och går och går tills jag gått klart och kommer hem och ser på kl FAN tog bara 40 min......hur ska man lyckas gå en timme utan att gå flera.hmm. Men mina fingrar svullna upp och vart som prinskorvar, det gick knappt och böja dom eller få ihop dom. Ush. känns lite fortfarande men bättre. Lite svårt att skriva här.

Nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen så jag får kväll. Då har jag gjort allt för idag och lite till.
<3

Irriterad till max

Vilken hemsk dag, ni har väl någon gång kännt er irriterad på allt och alla, speciellt alla. Så fort man pratar med en människa så blir man bara trött av irritation. Folk som inte lyssnar, folk som inte fattar, folk som bara är och allmänt korkade. Vem går in på en mataffär med 50 kr och nästan plockar en korg full med varor?! vet ni? Gör du då? Inte jag iallafall. Det finns dom som gör de. När de är så självklart att de blir mer än 50 kr. Jösses. Trött.

Kom hem för en och en halv timme sen och ska snart sova och iväg igen. Jag har knappt hunnit landa. Imorgon är det varorna jag drar mig för. Kommer inte kunna röra mig imorgon. Känner idag att jag är helt slut i ryggen. Ja ja, pengarna måste för att överleva.

Nu ska jag fortsätta få fram nått i angelica här, i vinter har hon och några kompisar täckt packa väskorna åka till arlanda och ta något flyg någonstans. Hmm för de blir billigare så. Nej de blir de inte. för jag är inte hundra på om dom säljer sista minuten i packet där, och då blir de inte så billigt. kanske biljetten men inte resten! Jösses igen alltså!

Ha de bra
godnatt

Klar för idag

Men det kommer en ny dag imorgon. Men då jobbar jag eftermiddag/kväll.

Inventerat idag. Stått med huvudet nere i frysboxarna i 4 timmar, det känns nu både i ryggen och i kroppen. Temperaturen är låg. Skulle behöva en kopp te eller nått men det känns sent för de. Tar och lägger mig i sängen med boken istället. Får bli bäda täckena. Annars kommer jag frysa ihjäl inatt. Jätte tösttig är jag också. Får väl ta med en flaska också.

Ögonen hänger så jag vet inte hur jag ska kunna läsa men jag vill verkligen de. Den är bra, har inte kommit så långt men den är redan bra, undra hur fortsättningen är bara. Väntar och ser.

Känner inte för att komma till morgondagen för då är de snart kväll och sen är det jobba morgon igen, det är drygt. 7:15 och tungt mycket lyft och sen kan man inte står, sitta eller ligga när man kommit hem för de värker i hela ryggen. Jaja. Sånt man får ta, men då vill jag gnälla lite också hehe, såg att vi var 3 på torsdag morgon så de kanske inte blir så farligt som när man bara är 2 st. Hoppas.

nej nu går jag och lägger mig. kram och god natt.

Mycket jobb blir det!

Mer än jag trodde. 10 timmar blir det imorgon, hade inte heller räcknat med att jobba onsdag men det blir det också. Tre kvällar på rad nu sen en morgan. Den drar jag mig för och kommer göra det hela sommaren, för de var tyvärr inte den enda. Bara bita ihop.

Idag fick jag linserna. Har inte använt dom än. Ska nog börja med dom på onsdag när jag jobbar kväll så jag kan använda dom under dagen och vänja mig lite. Intressant.
Dagen eller kvällen på jobbet gick bra. Folk hela tiden inte en lugn stund. Men det är så det ska vara så det inte blir en massa dötid. För då går ju klockan rikigt sakta och det är bara jobbigt.

Tittar nu på sista avsnittet av terminator. Trött men vet inte om det är tillräckligt. Ska kanske läsa några sidor innan jag somnar.
Ska kolla klart nu och sen gå till sängen

God natt

Byta?

Funderar på att byta till någon annan bloggsida. men vet ingen som är rikigt bra. Något förlag på något som är bättre och roligare än de här! Kom gärna med förslag!

Seg dag eller?

God morgon!

Undra om det blir en lång och seg dag. Hade svårt att somna igår så jag tog fram en bok som jag började läsa. Den verkar bra, men orkade inte så många sidor med tanke på att kl var runt ett. Tänkte bara göra mig trött och jag tror det fungerade för jag minns inget mer efter jag släckte lampan igen sen.
Idag var det jobb då. Tjäna pengar. Tyvärr hinner jag bara med kanske 4 dagar nu i juni så det blir nog jäkligt tajt med pengar i juli. Men får mer i augusti sen.
Har inte ätit frukost än heller så jag ska väl snart ta och göra de. Mormors bröd ska jag äta. Jag måste göra någon mat till jobbet också. Blir nog det gamla vanliga, makaroner och köttbullar. Tar inte så lång tid och är ju faktiskt väldigt gott. Men jag ligger ju nu och slappar men funderar på om jag ska göra det rycket jag måste och så kan jag slappa sen utan att komma på 20 min innan jag måste åka att jag måste laga mat osv.

Jag ska göra det.
Ha en bra dag.

Back to work

Då var helgen slut och det är dags att börja jobba igen. Vet inte om jag saknar det eller inte. Men känns lite kul ändå. Nu börjar allvaret igen för att kunna betala räkningarna. Jobba ihop pengarna, inte plugga ihop dom. Som man ändå får betala tillbaka sen.

Helgen har varit bra. Är nöjd. Var till Hallsta idag och fira kusin. Kul att se henne, det var ett dag sen. Hon bor ju en bra bit härifrån.

Imorse vaknade jag med världens ont i ryggen. AJ, undra vad jag gjorde när jag sov. Har funderat på de hela dagen, om jag gjorde något igår som kunnat orsakat de. Hoppas de blir bättre innan torsdag då jag kör morgon och måste lyfta alla bananer, tomater och mjölk. Pratade med chefen idag och han sa att han gjort on schemat lite så hoppas han har bytt till förmiddag.

Sen måste jag säga att jag har världens underbaraste mormor. Så kul när hon sitter där med sitt block och antecknar när vi försöker lära henne saker om datan.  Och hon hade gjort de godaste köttet som jag fick med potatissallad och hemmagjort bröd. Mums, jag fick bröd med mig hem =) Längtar tills nästa gång :P hehe

Nu ska jag hitta nått på tv
kram

Glömde!!

Jag glömde säga det absolut viktigaste.

VANN 2 GÅNGER I KORTSPEL ÖVER STEFAN och mamma förstås.

PLUMP: Jag 130 P, Stefan 100 P, Mamma 96 P
POKER: Jag 52 P, Stefan 13 P, Mamma 10 P

HA HA HA, DET NI!

Vilken kväll..

Igår, jösses.
Dagen började ju som sagt med att vi kom hem helt dränkta för det regn som bara kom och öste ner. verkligen öste ner. Efter det var det ju lugnt ett antal timmar, vi åt fikade. Hade allmänt trevligt, drack vin och så. Sen kommer angelica hem från jobbet, sätter sig och äter och talar om för mig att vi ska ut. Okej, vart? med vem? när?
Vi gick och försökte få ordning på kläder, smink och hår som inte såg ut som det skulle efter våran cykeltur i regnet.  Jag lyckas med smink och kläder men håret får väl se ut som om pappa skulle ha fixat det. Inget att göra något åt. Angelicas gick att forma till. Så medan hon gör de går jag ut på balkongen till mamma där det är fullt liv där ute. Grannbråk och skit så mamma stormar upp och ryter i åt dom. Samtidigt som jag och stefan sitter och pratar på balkongen så kommer världens krash. Sen en tjej gående mot oss och runt huset och vi efter och frågar vad som hände och hon drar någon historia. Hon kastade in en plåthink i entrédörren. Japp. Vi gick och kolla den var kvaddad..hon gick tillbaka dit och kasta mer efter hon kom från oss. När vi kommer tillbaka är mamma hemma så vi pratar en stund och sen kastar nästan stefan ut oss så vi någon gång kommer iväg.

Vi tog sikte på sjökrogen, det var stängt. Träffade angelicas kompis på stan. Fick veta om en fest på viksäng så vi börja vandra dit. Nästan framme ringer dom och säger att vi ska till sjukhuset? Jaha! Bara gå dit då. Vad är det för människa som har fest på sjukhuset. Vi vandrar runt runt. Tillslut hittade vi rätt. Var nästan vid 55an.
As tråkig fest, inge drag. alla drog och några satte sig och spela tv spel. Vi drog också. tillbaka till viksäng där vi släppte av angelicas pernilla och sen cykla hem. Var så trött. Det får bli sjökrogen någon annan fredag.

Piggare idag men ändå börjar jag bli trött nu. Imorgon ska jag fira kusin =) har inte träffat henne på länge nu så det ska bli kul.
Sov gott

Dränkt katt.....

Alltså blir man inte ledsen då. Angelica fixade mitt hår jätte fint med lockar och det var så fint.

Cyklar ut till annundshög sitter där 20 min och regnet kommer mot oss. Japp men vi klarade oss till cyklarna. Sen kom det, jävlar vad det öste ner. Hela vägen hem igen. Jäklar. Såg man ut som en dränkt katt eller. Något. Finns bildbevis som jag inte vet om ni får se. Hemskt.

AJA hoppas ni har en bra midsommar
Krama

Skratt

HAHA jag och mamma sitter och skrattar åt sjukhusgrodorna..

Glad midsommar =)

Sjukhusgrodor

Skrivet av läkare

Gosse med rör i höger öga. Har rör i båda plastöronen.

Detta var de patienter som blev liggande på mitt skrivbord.

Patienten har protes upp och ner.

Smärtan i ryggen kommer när patienten ligger raklång med båda benen på rygg.

Har huvudvärk i huvudet.

Har mått relativt bra i gipset.

Fick dock besked om att hjärtat var bra, men att hon skulle återkomma om hon blev medvetslös.

Mår alldeles utmärkt. Har sökt läkare flera gånger för detta.

Patienten uppfattas som en njursten.
Lärare, annars frisk.

Patienten går med något sånär levande stöd.

Aktuella mediciner: vet inte vad de heter.

Slipsen nedsys i såret.

Patienten är gravid i 19:e månaden.

Ont i vänster växellåda.

Använder käpp och håller sig på vägarna.

Patienten har tidigare haft öron men dessa har ramlat bort.

Patienten tycker att höger stortå hänger ner något jämfört med de andra fingrarna.

Söker för allergiska besvär. Samtal via magen som tolkar.

Blöder ibland ifrån vänster näsa.

Avföringen har samma färg som dörrarna på avdelning 19.
Änka sedan 1980 då patienten dog i hjärtinfarkt.

Ibland mår patienten bättre, ibland sämre. Ibland mår hon inte alls.

När hon känner sig trött kan ansiktet vridas åt höger och där stå och smårycka en stund.

Femårig flicka med öroninflammation två gånger årligen sedan urminnes tider.

Patienten måste sova högt under kudden.

Liten knöl på höger sida av vänster skalle.

Vill du läsa mer gå in på http://home.swipnet.se/mrviper/Journalgrodor!.htm


Tråkigt liv

Helt plötsligt vart det otroligt tråkigt.
Praktiken är slut. Bara jobba nu så mycket man bara kan. Jag vill inte. Jo jag vill vara på H&M, bara inte de andra. Jag vill ha sommarlov på riktigt som man hade när man var liten och inte hade tvång att jobba för att kunna leva. På måndag börjar de. Nu tre dagar ledigt. Får ångest. Ingen sol blir de under dom dagarna heller.Tiden går så fort och nästa ångest kommer. Sommaren är snart slut.  Saknar dom redan på praktiken. Men vissa folk fattar man sig inte på. Men sånna träffar man dagligen ändå.

Har en massa jag vill shoppa. Men inga pengar. Då måste man jobba, fast man inte vill och de går bara runt i någon j'vla cirkel, men jag vill inte punkt slut.

Inget kul på tv heller, somnar snart.

Måste bara passa på att rekomendera en bok jag läste för ca ett år sen Såld. LÄS DEN! Värd varje tråkig sida i början av boken. HETT  TIPS.

Finns det något att berätta

Varit hos mamma idag efter praktiken, Imorgon är sista dagen. Känns tråkigt.
Nu är jag trött i ögonen, har spelat plump och poker 5 kort med kusin och natuligtvis förlorade jag. Trist som vanligt
Tittar på sex and the city nu som jag tror jag ska titta klart på. Så trött..

God natt

Dimonds are a girls best friend

Stämmer det?
Kanske, blir man lyckligare av en diamant? Det tror inte jag. Jag tror inte att den diamant kan göra livet lyckligare om det är olyckligt sen förut. När jag mår som sämst skulle den inte göra något bättre.
Det är en bra låt i Moulin Rouge iaf. Den filmen är ju för bra. Men slutar sådär. Älskar alla medlyn.

Den här staden är bara gjord av backar, finns dessutom bara uppför inte nerför. Jag lovar att det finns inte en nerförsbacke, Går upp vart man än åker. Förstår inte.

Ska fundera på det. Kan ju göra det när jag inte kan sova. Mellan alla mardrömmar.
Men nu ska jag duscha och kolla klart på filmen.

Hur dominant är du?

Är du den som styr och ställer i förhållandet eller är du en sån som tar emot order från din partner?
Du kanske måste sitta med ögonbindel när din partner kör för att inte ta över körningen men har ändå svårt att låta bli.

Det finns både dominerande män och kvinnor. Vet inte vilket som är bäst. Det ska nog så att båda personerna har en del i sig men får inte ta över helt. Hur fel blir det inte om båda försöker dominera över den andra?  Tänk er att ha en dominerande partner som bestämmer vilka kläder du ska ha, fixar ditt hår, gör en "att göra lista" för dagen med en hel rad saker som ska göras innan han kommer hem. Hur skulle det kännas tror ni?
Hemskt. Det finns folk som lever så. Konstigt nog. Skulle jag stå ut? Absolut inte.
Det är vad dagens outsiders handlar om

Imorgon är det en ny dag igen, Ska tvätta, tråkigt nog. Finns det nå tråkigare? Ja föresten dammsuga.. och det måste också göras.
Nu ska jag se klart på outsiders, slutar om 5 minuter men ändå =)

Vilken middag

Idag blir det en rikigt gormémiddag, Jag ska ta mig orka och göra delikatessmat. Aa hela ris och tonfisk. Mer blir det inte. Jag är så trött. Mina ögon har en aning svårt att hållas kvar där dom ska vara dagtid. Sov inte allför mycket inatt. Svårt att  somna. Men då blir det lättare idag.

Jag ska kolla på den filmen du tipsade om Jessica. Ska bara hitta den någonstans. Väldigt nyfiken vart jag.

Jag hade tänkt ta en promenad idag när vädret såg så bra ut tidigare idag, men nu är himlen svart och jag är inte alls på promenadhumör när det regnar. Typiskt.
Skulle vilja åka till mormor någon dag, men vet inte rikigt vilken dag jag ska avsätta för de. Men snart är praktiken slut och det blir kanske fler dagar lediga. Om bara solen kunde komma tillbaka. Redag helt j'vla trött på de här vädret, finns inget som är bättre än strålande sol och 30 gradet och uppåt. Fick höra av pappa att min farbror kommit hem från grekland, säkert därför reganet kommit. ÅK TILLBAKA så vi får sol. ELLER VÄNTA... JAG ÅKER.


Jobbigt med dessa romantikfilmer

Jag vill också leva i denna fantasivärld. Få den underbara kärleken som alla i de filmerna får. Suck då. När ska de hända? Nu undrar ni säkert vad ser hon på för film nu? En prinsessas dagbok 2 och hon sabbar de men det löser ju sig ändå. Vill ha. men jag vet inte om jag vill vara prinsessa. Men tänk på alla andra filmer. Så som förtrollad..mitt stora feta grekiska bröllop ( kommer aldrig heller hända för jag är inte grek)..hmm.. och ja alla andra braiga filmer.

Nu tror jag det är dags att sova och drömma mig bort.  Så vaknar jag imorgon igen in the real world. Men då kanske jag fått prova på det underbara fantasilivet =)

Hinner sommaren börja?

Innan den slutar, tänker man efter så är ju sommaren väldigt kort. Läskigt kort. Sen är det ännu ett skolår/arbetsår framför sig. Känslan av att juni snart är slut och augusti närmar sig ger panikkänslor. Kylan kommer och paniken ökar ju längre tiden går. För vissa är kylan hemsk, vissa tycker den är charmig. Jag hör till den delen som vill så långt bort som möjligt om jag inte ska förfrysa, hur står man ut. Kylan kommer redan i september, oktober och vilka vill dra härifrån redan då? Jag är en av dem.
Just dessa känslor och den paniken fick jag tidigare. Det kom som ett brev på posten, jag trodde jag skulle svimma. Svensk vinter, är det något som uppskattas längre? Vad tycker du?
När jag var liten fanns snön, skidåkning och pulkaåkning i backarna existerade fortfarande. Vintrarna nu för våra små liv kan ju inte vara kul. Panik!

Hur många veckor är egentligen 4 arbetsdagar?
Imorgon är det 2 veckor sen jag var till optikern och beställde provlinser och då sa dom att de kommer om ca 4 arbetsdagar. Är det 2 veckor eller? Snart beställer jag dom på nätet. Någon som vet vart? För jag vet inte vart man beställer sånt. Får vänta tills imorgon då det är måndag igen och se om de kommer. Måndag ja, känns som måndag idag tycker jag, så hela veckan blir vriden men det gör ju inte något eftersom det är ledighet på fredag då det är midsommar igen. Minns förra året, men vill gärna glömma delar av det. Inte tråkigt eller hemskt men fanns detaljer som jag gärna glömmer. Har inga speciella planer för i år. Har äldrig heller tyckt det varit så speciellt heller. Får se vad som händer.

Sommaren har knappt börjat och jag vet inte hur mina balkongblommor ska överleva. Mamma måste komma och fixa dom, för dom ser inge glada ut. Jag har inte dödat dom än och dom får vatten man dom typ tar självmord tror jag. HJÄLP MINA BLOMMOR!

Folk är galna

Tränger sig fram där det absolut inte finns någon plats så folk ramlar eller " moget" ställer sig upp på en pall eller något för att komma upp en bit och bli jämn långa som sina polare och under nästan 4 låtar pekar finger när Sibel sjunger. Vad är det för respekt mot andra människor? Då bryr man sig bara om sig själv och sina egna uppfattningar.

Och återigen hur irriterande är det inte när folk inte lyssnar på vad man säger. Slår lock för örat och bara ignorerar andras viljor, vet inte om det är av besatthet eller om man bara är allmänt pantad. Kanske till och med desperat. Väldigt trött på det nu och snart så ger jag upp och då blir det inte kul för en viss person.

Kom hem vid halv 12 i natt då vi käkade tunnbrödrulle och det var rikigt gott. Mums, nu ska jag duscha och åka iväg till mamma igen. KRAM

Kompis bara?

Nej tack!
Hur fan kan man vara så dum, korkad och absolut ha så lite som bara går innanför pannbenet. ORKA!
Jessica du kanske kan gissa dig till vad saken gäller. Och ni andra vet om det behövs, även fast det inte är så viktigt.

Första dagen börjar med när man kommer till praktiken och man råkar ut för en riktigt bitch till kund. Suck.
Nu har jag ätit i korv med bröd och sen jordgubbar och glass. Mätt som en elefant. om det går förstås.

Nu ska ja sova, Rix Fm festival imorgon. Jippi. Nordman. Johanna är här också igen, tänkte bara säga det.
Ha det bra och sov gott så hörs vi. och det regnade inte när jag cyklade till mamma igår. =)


Uppehåll

Ska duscha och sen cykla iväg till mamma, tänkte sova där idag. Det är uppehåll nu men med min otur så lovar jag er att de regnar efter jag duschat och ska cykla iväg. Men jag torkar väl.

Jag är trött på folk som inte lyssnar och fattar nada. Eller bara spela dum, jag vet inte vad jag ska göra. Något förslag?

Finns inte mycket mer att skriva än att jag är less på skiten. Kanske uppdaterar om min cykeltur. Vet inte vad jag ska ha för kläder imorgon men ska fundera på de i duschen.

Kram på er

Förbannad

Ja det är jag. Varför ska alla tv program. Bra program göra sommaruppehåll. Är det jobbigt att sända det under sommaren eller. Jag kan jobba där med det under sommaren om dom vill ta semester. Först prison break, sen grey´s anatomy och nu är det desperate housewives tur. Jag blir så suuuuuur.
Vad ska man då göra när man vanligen brukar sitta och titta på allt detta.....NU kom jag på det. Är det någon som har första säsongerna av desperate? Jag har inte sett början.

Får väl ta en dusch och se om jag kan få bort de sura så jag kan sova sen.
God natt

De planderna sprack

Skulle vara duschad och klar nu när terminator börja, men wops så var moster på msn. Kul var ju de. Men nu blir de väl sen kväll igen. Men börjar en timme senare imorgon så jag kan sova en timme längre. Så jag duschar kanske i pausen eller efter.

Tvätten är klar, skönt de. Faktiskt så längtar en del av mig till imorgon då det är en ny dag och så men jag är så trött att det känns som om jag inte kommer orka med morgonagen. men lite sömn sen är man igång igen.

Har inte pratat nå med syrran idag kom jag på men men, det gör inget. Hon har väl inte orka sätta sig vid datan. Och jag har inge kompis kvar så jag kan ringa.
Jag har ingen matlåda till imorgon heller så det får bli ICA igen. Vart en sallad idag men de får bli nå annat imorgon. Vad vet jag inte.
Balkongen är öppen och nu börjar de bli kallt. men jag ska ha den öppen ett tag till så jag fryser när jag ska sova istället för svettas. Det är inge kul.
Hungrig är jag, har ingen frukt hemma. tråkigt nog för det skulle vara gott just nu. Får stå ut ändå.
Dags att kolla klart på det här annars är de onödigt att jag är uppe.

God natt

Tvätt.

Fick ihop till 2 maskiner, vilket är skönt för jag orkar bara inte åka upp och ner miljoner gånger. Egentligen orkade jag inte tvätta alls men det fanns ingen tid på onsdag så det fick bli idag.

En helt knasig dag, eller jobbig, jag har varit super duper trött hela dagen och är det fortfarande, inte får man kväll än heller pga tvätten. Skulle vilja ta en promenad men fan va jobbigt det är själv. Eller en sväng till gymmet men lika där, svårt själv speciellt när man är trött. Dessutom har har ju tvättstugan också.
Får väl se om det blir något någon gång.
Skulle verkligen behövas. Känner mig som svullo och ser nog ut som de med.

Men hur som helt så måste jag dra mig ner i tvättstugan igen.


Undra vad som händer nästa helg då

Jobb? Åka överallt? Skit väder?

Den här helgen har jag inte kunna sola, annat än det som vart i fredags men en dag räcker inte eftersom det var första gången i år och man blir trött ganska snabbt. Sen jobbade jag i går och åkte en dagstur till syrran. Vad ska det bli nästa lördag och söndag. Jobbar säkert. Fredag är det vattendraget och rix fm och det ska jag på. Så klart!

Nu är jag trött. suttit i bilen längre än väntat eftersom vi körde fel i stcokholm men tur var nog det. Det var långa köer andra vägen. Pust. Då hade vi fortfarande inte varit hemma. Försökte läsa på vägen hem, det började bra men så frågade mamma mig något och jag fick byta till kartan och jag tappade bort mig och orkade inte leta reda på vart jag var.
Har haft sällskap där bak i baksätet på vägen hem, av myror. Vet inte om det var en eller 4 men jag 4 st som jag blåste bort och kom tillbaka en ny. Tillslut släppte jag ut en ur fönstret och sen var "dom"  borta. Jag tror dom följde med mig in efter jag trilla omkull utanför johanna och låg kvar där med öm fot. Men nu känns det bättre och det var bra det eftersom det var samma fot jag tror jag stukade rejält för 5 år sen.

Imorgon börjar vi om på måndag igen. känns inte kul för jag vill ha sol och vara ledig och sola.
Vad blir det för nå på TV då. Kärleken checkar in som jag tror jag sett eller Shall we dance som jag alltid vilja se. Jag trodde till och med att kärleken checkar in va shall we dance när de gick på reklam och jag vart överlycklig. Nu hittade jag den på tv4+ istället.
Får se vad det blir.

I´m back

In Stockholm.
Ligger nu i johannas och nicklas säng och skriver lite här. Stor plasma tv och datan inkopplad i den, hur härligt som helst men jag ser knappt texten ändå. Dom andra springer runt och plockar, mormor städar som vanligt och mamma och johanna sätter upp tavlor och grejer på väggarna, nicklas skrivar ihop en datastol ochjag ligger här. Känns som om det är den bra fördelning av arbetssaker.

Har varit till handen, ätit och shoppat. jag köpte en bok, wow, Har jag nått att göra på vägen hem. Idag ska jag sova hemma och imorgon är det ny vecka återigen. Jobbigt känns det som, men på fredag är det rix fm festival och vattendraget som gäller. Längtar. Ska bli kul.

Snart tror jag de är dags att åka hem. Hoppas det iaf för jag har inte varit hemma sen tisdags tror jag.
Fyller på mer sen.

Finns det bättre reklam?

Helt klart är ju färdiga rätter från familjen Dafgård bäst. "Pappa vad är kama sutra?" Haha snacka om att hamna i svår situation. Vad säger man då som pappa till sin son. Jösses hehe.

Äntligen har jag fått sola. Men det värsta är ju att jag måste sola flera än fler gånger för att få färg. Tillskillnad från min syster som stog i solen i kanske 30 minuter igår på studenten och fick en jävla rand. Blä för henne. Ruskigt fuskigt.
Men jag har fått sola iaf och det känns bra, vill göra det imorgon med men det går inte, inte heller på söndag, Så var veckan igång ingen.

Nu är det sova med fienden på 3an och den är ju så grymt bra. Spännande fast jag sett den flera gånger förut. Ska fortsätta titta. =)

Nu så

Har lilla angeliva också blivit stor. Hehe.
Hon tog studenten igår, hoppas hon hade riktigt kul. Har inte pratat med henne nå idag eftersom hon kom hem någon gång när jag sov. Det var jätte trevligt igår. Mycket folkoch god mat och fika. Varmt väder, Johanna fick värsta brännan av att stå och vänta på när dom sprang it, och jag. Lika likblek som vanligt MEN idag ska det solas. Fattas bara då att det regnar ite. Ta i trä en gång till.
Har nyss vaknat så är lite trött fortfarande så jag kommer med mer uppdatteringar senare under dagen/kvällen. Iaf när jag blivit brun/brunare.

Ha en bra dag

Då var det dags igen då

För ännu en student. 5:e irad utan min. Trött är jag. Eller jag vart det när jag gick in hit in igen. Till sovlukten, där det är varmt utifrån den friska luften i övriga lägenheten. Kommit på nu också att jag inte har något halsband att ha på mig, Vill ha en lång sån där kedja med något smycke på längst ner. Snyggt. Vet inte om jag orkar sätta mig i den varma bilen och åka till hälla och göra det. Där är det ju iaf gratis parkering till skillnad från stan. Känns onödingt när jag baa ska in lite snabbt.

men nu ska jag hjälpa mamma skära sallad.

Hjälp mig, det vart panik

Kan någon förklara var Johanna hade skrivit i kommentaren nedan.?!
Jag fattar inte. och jag vet inte om det är för att kl är 00:00 snart eller att det är så illa att angelicas döda hjärnceller smittat mina =) ( nej då dom är inte så döda, du är så söt när du inte fattar) eller kan de faktiskt vara så att johanna skrivit helt galet fel? HJÄLP MIG SNÄLLA

Dagen
Har varit lång. Mycket att göra, ojojoj. Folk som inte förstår eller bara ska sätta sig emot. Orkar inte ens gå in på saken nå närmare men jobba med folk är ju rikigt underbart kul, för man får se allt möjligt. Ge en bricka i provrummet till en kille i tonåren med en 2:a på för han har 2 byxor. Han går och sliter upp dörren till provrum 2 smäller igen den snabbt igen och tittar frågande. Jag har ju nr 2. Daaaaaahhh INTE PROVRUM 2, 2 PAR BYXOR. Slår man inte i golvet då eller vadå. Hur döda är dom cellerna från skala 1 till 10.

Imorgon. om exakt  9 timmar ska jag gå upp för att göra mig själv iordning för  angelicas student. Har nyss gjort iordning henne i en och en halv timme. Gjort korkskruvar i hennes hår. Hoppas dom är lika fina när hon vaknar. Som hon själv sa så har hon ju inte mycket i huvudet så det blir ju inte så tungt när hon lägger ner huvudet på kudden och håret hamnar i kläm och blir platt. Ja ni fattar. Både det där och hennes små celler. Sötnos hon är. Gör man nått annat än att skratta. Jösses så är man trött också och det blir inte bättre. Men en videoinspelning hade behövits(Vad f*n heter de och hur stavas de..behövts?) AJA... när jag hade rullat in håret och hennes telefon börjar ringa och hon ska springa och svara. Hm ja ni kanske ser framför er hur jag springer efter med locktången i högsta hugg och försöker trassla ur hennes hår innan sladden tar slut. Var någ en trevlig syn för vissa, själv fick jag agera inte titta.
Men jag tror jag sätter punkt för ikväll och ska sova lite. Snart är det full rulle igen. Som om det inte är annat i mitt liv.
Sov så gott

Härlig morgon

Fint väder idag igen. Jag längtar till fresag, då ska jag sola. Om inte de skiter sig då också.
Sovit bra?
Ja, ganska. Lite problem att somna men sen sov jag kanon bra.

Tror de är dags för frukost nu =)

Det är patetiskt

vilket liv jag har egentligen. Mamma fick också upp en massa tågtider. Bara jag som "lyckas" som vanligt.

såg nyss på desperate. Det är ju så bra, tycker som kan köra en timme till, det skadar inte. Men nu är det ju världens bästa film på 6:an. Armageddon. Åh jag kan se den hur många gånger som helst och jag lovar jag gråter varje gång. Har ni på något sett inte lyckats se den så gör de!

På fredag är jag ledig så ska jag SOLA. Tänkte om jag skulle åka till mormor och göra det men det känns osäkert med bilen, Tror det är drivknuten som låter och tänk om den pajar mitt på E18. Vad gör jag då liksom. Jo det ska ni få veta. Slår sönder den ännu mer.  Var ju nära på att göra det när jag fick punka utanför ICA i vintras så det finns en stor risk att det skulle bli så.

Pappa ringde för en timme sen och vi pratade en stund sen så när vi skulle lägga på så var ju han otroligt lustig. Hälsa säger han. Hallå vem ska jag hälsa till. Tv:n kanske? Jag bor själv och är för närvarande själv. Den enda som kommer hit är johanna och det händer lite då och då. men inte nu. Han tänkte inte på det men det gjorde jag. Är så ensamt att det ekar när jag knappar på tangenterna. Rikigt tråkigt. Vad gör man nu då. Går och sover för det är så tråkigt. Visst låter de kul?
Så det är de jag tror jag ska göra. Sova för tråkigheten. Godnatt

Ännu ett bevis på att tekniken avskyr mig

Alltså jag tror jag ska sluta använda datan och internet snart.
Försökte nyss kolla tågtider åt syrran för hon inte har något internet än. Jag lovar, verkligen lovar det gick inte. Jag tror knappast första tåget får från Bålsta (jessica de är rätt nu eller hur =) ) går 18:05. Hmm mysko eller hur. Kollade 5-6 gånger sen gav jag upp och frågade min underbara kompis jessica som hjälpte mig, hon kollade och fick en hel  j*vla lista med tågtider och den första runt 07. Försökte återigen några gånger men det är samma tider som tidigar. Det är ju faktiskt ännu ett bevis på att tekniken absolut inte gillar mig. Jag ger upp.

Hur har din dag varit? Har du också försökt leta tågtider som inte går förrän på kvällen?
Dagen var ju ganska lång men inte som jag trodde när jag vaknade. Fanns en del att göra så det var lugnt.

Snart är det desperate housewives Jippi....Imorgon kommer johanna. Jag slutar inte förrän 20 så typiskt bara för hon kommer. Men vad ska man göra.
 Vet ni, nu blev jag så trött på tekniken här så nu orkar jag inte skriva mer.. för då hakar väl datan upp sig också. Ta i trä.

<3

Trött

och väldigt seg.
Undrar om den här dagen blir lång. För jag vill hem och sova helsta lägga mig ner nu och somna om vilket säkert är omöjligt när det är ljust och solen skiner.
Hoppas det finns enormt mycket att göra idag för då går dagen enormt fort.
Det är nog varmt ute idag, ser ut så och var runt 17 grader. Mamma sa att det skulle bli ca 27 grader på torsdag vilket jag hoppas för angelicas skull och alla andra som tar studenten. Men jag hoppas på ännu varmare på fredag då man kan åka och sola =)

Kan inte sitta här hela dagen så ha det bra <3

Så typiskt

När jag äntligen har chansen att sola hela dagen blir det molnigt och tråkväder. Ok det är inte kallt men tråkigt med moln, vill inte ha moln jag vill sola utan. Så jag får någon annan färg någongång än den här bleka vinterfärgen. Gårdagsens solning gav ju inte mycket resultat om jag säger så.
Imorgon är det praktik igen, just nu är jag så trött så de känns allt ifrån kul. Men efter några timmars sömn kanske det känns lite bättre.

Intervjuer idag i skolan, var ju inte alltför ansträngande att sitta där. Var sen och kolla synen för linser för nu i sommar. Det är så fruktansvärt jobbigt med glasögonen då. Vill ha solglasögon och det är något svårt med glasögon på. Hoppas jag kan använda dom den här gången. Kändes så jobbigt förra gången jag provade när jag kände kanten så fort jag rörde på ögonen, men man vänjer ju sig men man ska orka så länge också. Jag har inte det tålamodet. Känner jag sedan att det inte hjälper efter första gången tröttnar jag. Klart det inte hjälper på första försöket. det är ju som att köpa nya glasögon, man vänjer sig med dom också.

Nu håller jag på att tvätta. Det var 3 veckor sen sist förutom förra veckan då jag fick lov att tvätta lite hos mamma. Så jag ska väl hämta tvätten om ca 30 minuter tror jag. Hoppas den är torr då.
Bara 2 dagar kvar till johanna kommer, om man räknar med onsdagen och 3 dagar tills angelica tar studenten. Hon ville inte ens ta studenten nu, hon som längtat så. Nu har hon ångest. Välkommen in i gänget. det hade jag med. Det är ju en trygghet att ha skolan. Man bor hemma fortfarande, får sina 1050 kr i månaden men efter det måste man ha ett jobb för att få några pengar och det är inte alltid lätt att hitta.

Nu ska jag kolla på lyxfällan. Jag måste skaffa något att sätta tvn på så den kommer högre upp, då kan jag ligga i sängen och titta =) skulle vara underbart..see you

Trodde de skulle vara en bra film

men den var mest tråkig. Den går på 3an. Matte söker husse eller nått sånt.
Jaha, finns inget annat på tv. känner för en rikigt skräck så man blir alldeles slut och sover gott sen, förhoppningsvis :P

Ska kolla vad som kommit ut om man ska hyra nått när johanna kommer..

Japp ska kolla de nu.
Kram och god natt

Bara tråk

Sitter och nästan rullar tummarna för det är bara tråk på TV. Om en halvtimme ungefär börjar säkert någon film som man kan glo på. Att folk inte lyssnar kan ju irritera många och det är ju alla med om några gånger. Man blir ju inte bara störd av levande utan också andar. Suck. Att det ska vara så svårt att låta andra vara ifred. Tittar på det okända nu.
Vad annars ska man göra en söndag kväll väntan på en ny vecka är lång. Jag vill ha sol här så jag kan sola.

Sen vill jag faktiskt att min syster ska komma hit nu, om jag inte skulle till skolan imorgon och praktisera sen skulle jag vara kvar några dagar till. Så därför vill jag att hon kommer. Men hon kommer på onsdag. Får ta en nedräkning.3 dagar kvar sen är hon här.

På torsdag tar lilla angelica studenten. Och jossan nästa fredag. Alla småttingar har blivit stora. Nu har snart alla blivit stora ju.Hmm., Jag skulle så gärna vilja upp till jossans student men det blir inge bra med praktiken, vet inte hur det går att lösa. sen måste jag jobba på nu som bara den också så jag får bra med pengar i juli.

Dags att tråka vidare.

Tror inte de är sant

Tåget var i tid, både pendeln och tåget hemåt. Och jag stötte inte på en massa konstigt folk som igår.
Men jag förstår inte hur dom kan bygga en station utan bänkar. för det finns en. Bålsta. Hittade ingen bänk så jag satte mig på marken i solen. Så skönt.
Nu är jag iaf hemma, vet inte vad jag ska göra, är ganska trött. Har legat i solstolen ute på balkongen och solat så länge det gick, vart bara en timme sen försvann solen bakom hörnet. Tråkigt. Började få en liten rand som jag gärna skulle bättre på lite extra. Men det gick inte.

Nu är det något tv program med en tjej som absolut inte har något eget liv. Hon "leker" Anna Nicole. Jahaja, vill hon de så. Om anna går upp  vikt gör hon de osv. Allt som Anna. :S Tråkigt att man inte kan skapa ett eget liv.

Imorgon är det intervjuer som gäller. då är det ingen praktik utan jag ska vara i skolan. Spännande.
Jag har något tråkigt nu måste jag säga men som sagt så är jag för trött för att orka göra mer också. Ska bara slappa lite nu.
<3

Vad dyker upp idag då?

Ska åka hem, jag bara undrar vad som händer på vägen hem idag. På vägen hit var det förseningar och igår stötte vi på en massa kontigt folk. Blir intressant.

Trött är jag, somnade någonstans efter kl hanv 1 kanske till och med senare. Bläddrade igenom på tvn igår natt och det var inte kul. Med alla Tv1000 kanaler efter kl 00:00. Vi hittade the grudge och jag gömde mig under täcket. Hehe jag kan inte se henne komma och nästan krypa ur tvn. Jag tycker det är så äckligt och kan bara inte se. Samma som the ring när hon verkligen kryper ur tvn, alltså inte min utan den tvn i filmen så klart. Ush iaf.

Väntan är ju tråkig, jag vet inte vad jag ska göra när jag kommer hem men det får jag väl fundera på. Det är ändå en lång väg hem, tråkigast är ju pendeln till bålstad men det blir ju samma sak som om jag tar penden till centralen och sen vidare till västerås. Samma tid. Nu har jag ju iaf laddat ipoden och ska dunka musik i den =)

Nu ska jag kolla tider på bussen till pendeln så jag slipper slapa på den här väskan en bit iaf.
Skriver min resa sen när jag kommer hem.

RSS 2.0