Kaos här hemma

OJ var typ det första jag tänkte när jag nyss klev innanför dörren alldeles nyss. Vilket jäkla kaos alltså, hur ska jag
kunna ta reda på de här imorgon för att veta vad som ska vart och vad som är packat och klart och inte..
Har nyss kollat på film hos syrran, The eye tror jag den hette. Rätt så bra faktiskt.
Ryckte till några gånger
sen skulle man våga gå hem också men Nicklas följde med eftersom.
Mitt i filmen någon gång så satt jag där och tänkte HUR I HELSKOTTA SKA JAG VÅGA SOVA HEMMA SJÄLV?!
Jag tror nog det går bra. känns inte lika jobbigt nu som då.

Trött som jag vet inte vad men kände att jag måste kolla lite saker på datan sen hamnade jag här.

Åker till mamma imorgon då
skönt ska det bli, hade en längtan efter den vinkvällen mamma uppmuntrade mig med i torsdags när det kändes som hela mitt liv rasade samman.
Får ta vinkvällen nästa helg.

Ligger nu och kollar på en svart grej på väggen som håller upp en hylla och funderar hur jag ska få ner den.
hittar nämligen ingen skruvmejsel till den.
Men det struntar jag i just nu.
Nu ska jag ta och kolla vidare på den jag skulle kolla på sen är det sovdags

God natt <3

Stuvade makaroner och köttbullar

blir lunchen idag hos syrran. Har hållit igång hela dagen och har packat ner hela mitt skafferi all porslin och kastruller och allt så jag kan inte laga mat.
lämnat allt som fans i frysen till mormor för att kunna frosta ur den så det har jag inte heller.
Tur att hon är så snäll min syster.

Pappa och jag med mormors hjälp av mormor har kört över köksbordet + stolar och balkongmöbler till mormor där de får stå tills flytten.
Efter det åkte vi vidare till mig och släpade med nicklas för att bära ner alla kartonger från vinden till lägenheten för att underlätta när det väl är dags.
Åhhh vad mycket, och vi är 3 stora killar mindre när vi ska köra över sakerna. Jag är fortfarande bra tjurig på den där killen som hade lägenheten. Så löjligt.

Imorgon "flyttar" jag till västerås, inte flyttar med mig sakerna men jag tar med mig det jag behöver i klädesväg för jag ska sova hos mamma. Så inatt är den sista natten i den där lägenheten.

Har inte tränat sen i torsdags då jag var ut på en joggingtur och jag tror jag får damp eller nått i den stilen.

Nu ska jag käka stuvade makaroner och köttbullar som min underbara syster gjort.. MUMS <3

HAHA vilken

knäppis. Melvin jagar sin egen svans när man "drar" i den. Hur söt som helst.
Runt runt runt i cirkel med svansen i munnen. Tänk er. haha

Idag vart de shopping, fast jag typ som vanligt inte skulle ha nått. Chockerande, nej.. inte när de är så att jag inte ska ha. Blev ett linne, en "klänning" och  en kjol.

Nu väntar jag på sista delen i let´s dance. Så spännande.

Ja nu måste jag beklaga mig lite. Jag skulle ju flytta imorgon. Jag har längtat såååå för att slippa allt här och komma härifrån och bara gå vidare med mitt liv. Slippa åka bussen flera timmar innan jag börjat. Jag messade killen i mitten av månaden för att fråga om jag kunde få nyckeln på fredagen istället för tisdagen. DET GÅR BRA skrev han. Ja va bra, då börjar jag planera och fixa flytthjälp. Jag hade fått värsta hjälpen, Farbror, pappa, mammas sambo, hans son, syrran pojkvän, mamma, syrran och ja några till som kanske skulle dyka upp. Messade han igen i onsdags och frågade var och när jag ska hämta nyckeln på fredag men får inget svar. Så torsdag eftermiddag ringer jag upp han och då säger han att jag inte får nyckeln utan han lämnar den till fastighetsbolaget på tisdagen när jag har mitt kontrakt ifrån för han har pratat med verner och fått veta lite vad som gäller. Bla att de är han som fortfarande står på kontraktet, jävla idiot..där förstörde han resten av den dagen och helgen. Vilken dålig stil, han hörde inte ens av sig när han ändrat sig. Får man skriva ett elakt sms eller? Bra sugen!
Jag var så ledsen att de blev en rejäl joggingtur senare på kvällen. Sökte positiva saker med det, men kom inte på mer än en. Åhhh vilken människa. Nu kan v bara vara 5 st och 4 tjejer av 5, hur bra kommer det går likson. Varken jag eller mamma kommer kunna gå efter den flyttan.Ingen träning den dagen iaf.

Nu börjar let´s dance igen, sen ska jag sova och börja grubbla över att jag skulle ha flyttat IMORGON 


Riktigt skönt

att äntligen få träna igen. Vädret har varit kasst nu under påsk. Eftersom gymmet var stängt under helgen tänkte jag ut och springa men när det ligger på minus klarar jag inte av det så det blev inte mycket träning denna helg. Men äntligen har dom öppnat igen. Sen kom jag på att eftersom jag bara bor här i 3 dagar till så måste jag toksola nu. Har 2 solningar kvar och om jag inte använder de så kommer jag glömma bort att jag har de när jag kommer hit och de gäller bara typ 2 månader till.

So you think you can dance. Det är väldigt många västeråsare vilket är kul.

Tokstollen hemma hos syrran kommer vi kidnappa. Dom får inte tillbaka Melvin, om inte johanna kidnappar han så gör jag det. Imorgon måste jag hälsa på en stund där för att hinna leka med han så mycket som möjligt innan lördag.  Han fick en ny leksak idag eftersom han tuggade sönder ankan. Nu har han en som han inte kan tugga sönder lika lätt.. eller kanske inte tycker om just att tugga sönder just den.

Snart är det the starter wife så nu räcker det för kvällen =)

JAG LÄNGTAR TILL LÖRDAG...ÅHHHHHHH

Hur kul va de

Missade min tvätt tid i söndags för jag trodde det var igår (måndag) så den enda tiden som fanns när jag bokade var idag (tisdag) kl 7 på morgonen. suck!
Jag ställde klockan och tog mig ur sängen och ner i tvättstugan. Då är de någon mupp som har bytt tid så det finns en tid att tvätta kl 12 istället.. HALLÅ. Jag är ju redan vaken och påklädd och har gått ut. Tackar men lite sent, då kan jag tvätta nu också. Jag är rätt trött så jag skulle inte ha nått emot om man bara kunde bära ner kläderna i tvättstugan och sen sköter de sig själv. Vilken dröm de vore.

Lördagen närmar sig med stormsteg. Men väldigt små sådana. Tycker de ska vara fredag morgon nu. Jag har gjort de tyngsta. GÅTT UPP så nu är de bara skolan kvar sen hämta nyckeln och sen hem och röja de sista som kommer vara och sen sova och invänta flytten. Visst så långt är de inte kvar och tiden går fort men kl är nu 7:30 och de är tisdag, jag gör inget annat än tvättar då går inte tiden alldeles för fort heller.

Nu är det Vakna med the voice på tv och just nu är de den underbara väldingt kassa my cool låten och jag kommer nu säkert nynna på den hela dagen.. Toppen!

Dags att gå ner till tvätten igen...ha det bra

Snart klart

packat. Bara badrum och alla tallrikar och glas kvar. Men det känns som om det är något som jag har glömt, men det visar väl sig sen då isåfall.

Promenerat och lekt med den underbara Melvin idag, vilken härlig hund. Så söt och hans ögon ser ut som guld.

Gymmet har tyvärr stängt imorgon, men på tisdag då jäklar och onsdag också. Torsdag ska jag köpa ett mobilt bredband sen får vi se om jag hinner träna, Fredag ska jag hämta nyckeln. JIPPI.
Jag längtar mer och mer för varje kartong jag packar. Samtidigt som jag är lite nervös. Varför det vet jag inte. Men va skönt de ska bli att komma härifrån ett tag och framförallt slippa pendla.

Så trött efter dagen så nu ska jag ta en dusch och sen sova..

Sov gott

Låång dag i västerås

men kul. Har hunnit med en hel del.
Varit till djurmagasinet med lilla melvin som vart rädd för golvet, eller en plåtplanka typ. Melvin är hunden syrran är hundvakt åt nu. Hon bytte bara.
Han käkade lite hundgodis och kex där och fick kex med sig hem och en pipleksak. En rikigt go hund har jag märkt under dagen. Jag tror mamma vart så förtjust också.

Sen var vi ut på promenad med alla djuren. 2 schäfrar, den ena svårare att hålla reda på än den andra. och sen den andra lilla tokstollen. Tyvärr kunde vi inte släppa lös den tredje tokstollen för han smiter då. Men hade kul ändå, blev överkörda, och då menar jag ÖVERKÖRDA en de andra den största klumpigaste schäfern, Han har noll koll på sin kropp. Härliga djur är de alla tre.

Sen gjorde vi pizza, eller mamma gjorde väl den, jag la bara på de jag ville ha på min del =) efter de kom moster och åt med oss sen var de livat hela kvällen. Kom hem för 30 minuter sen men har haft det kul. Jätte kul att träffa moster igen och mamma är de alltid lika kul att träffa fast jag gör de några gånger i veckan oftast.

Känns som söndag idag, vet inte varför men de gör inget att jag ligger en dag före, då blir de bara ett plus när jag upptäcker sen på måndag att de inte är tisdag och jag ska till skolan dagen efter utan är ledig en dag till...
Om en vecka har jag flyttat klart. Mormor ska komma och hjälpa mig och packa, helt underbart. Jag hatar att packa ömtåliga saker. Måste vara så försiktig. Jag vill helst bara ösa ner sakerna och sticka HAHA.

Nu beklagar syrran sig på msn att hon fått något i ögat.. ska försöka prata ut de så jag har inte tid med de här längre.

Dröm sött <3

Vem åker ut?

ur let´s dance. Nu är det snart utrustningsdags så jag får snart se.
Glad påsk på er och hoppas ni haft en bra långfredag. Min har varit bra, träffat hela familjen igen på mammas sida, full fart är det.
Spelat innebandy med lill killen i mormor och morfars garage. jätte kul.. inte, jag är inget innebandy fan men nu vet jag på vilken nivå jag ligger på om jag ska börja. Typ 5 åringarnas HAHA

Nu har det blivit lugnt på samtalen efter en utskällning, Tack madde för ditt söta inlägg. Glad påsk på dig också hoppas du får en kanon helg.

Jag är verkligen så trött, har inte tränat sen i söndags. tråkigt. jag vill. Men dom har ju så dåliga tider här nu under påsk. Och mina joggingturer har ju skitit sig. Igår hade jag tänkt att ut och springa med syrran och den lilla busan men då fick jag jobba hela dagen enda till stängning. Idag tänkte jag också och då var det minusgrader och mina lugnor är inte överlyckliga då så jag får knappt någon luft plus att jag får hosta och så. Det vart inget av de heller. Men en liten promenad nu ikväll med syrran och Melvin, Nästa hund syrran har nu. Haft anja sen i måndags och nu ska hon vara hundvakt åt mammas kusin som ska till USA...blä också.. varför fick inte jag följa med för.

Karl - Petter åkte. Det var nog rätt, nu är de två bra i final för karl-petter dansar inte JÄTTE bra :P haha
Nu vet jag så nu ska jag sova..Blir mer imorgon om jag är piggare. då händer det en massa..Bland annat hembakt pizza hos mamma =) så lycklig.. om hon lägger på mindre ost (kom ihåg de mamma)...
God natt

Ge upp någon gång kanske?!

Eller inte?
Jag undrar när. Hur orkar man hålla på och störa andra hela tiden och bara förpesta andras liv.
Fått nu i tre dagar varje morgon missat samtal från ett privat nummer och inte riktigt vetat vem, men nu vet jag. Det var så som jag trodde också. Jag har försökt med det mesta nu för att bryta men det funkar inte. INGENTING. Så de finns 2 saker kvar att göra och jag antar att jag måste göra de om de ska bli ett slut. Jag skulle vilja säga både ett och annat här och rakt till den personen men jag avstår.

Har inte orkat skriva någon annan dag eftersom jag har koncentrerat mig på hemtentan som är klar och inskickad nu, tur att de släpper mig iaf.

Var på spinning igår, det var skönt att bara spinna av sig allt. Energin som jag inte hade fick jag. Så det var en massa plugg efter det vilket jag inte trodde jag skulle orka alls innan. Det var ju bra.. jag ska alltid åka och träna när jag känner mig så trött.

Igår var jag jenny-lee, camilla och camilla företag för en dag. Vi sålde påskris, påskgodis och pynt. Tanken var att vi skulle stå utanför maxi men de fick vi inte så vi ringde runt på en massa andra ställen också utan napp så vi körde en "Lättare att be om förlåtelse än om tillåtelse"..vi ställde oss utanför ica på vallby och sålde vara till 2 på en timme, vi gav upp och gick till skolan där de var lite mer försäljning i wenströmskas garderob till restaurangen med alla pensionärer. Vårat företag gick inte i konkurs och vi tjänade några hundra :)

Orkar inte mer..godnatt

Hide and seek

en rätt bra film, har aldrig sett den förut men den går nu på tv.
Men jag tycker nästan att dom borde skaffa bättre fönster i Amerika. hon nuddande knappt fönstret innan det gick sönder och hon ramlade ut.
Tror rekalamen är slut nu så det blir en spännande fortsättning.

Blev klar med den där hemska reflektionen idag MEN det var den SISTA så det gjorde inget att den var hemsk.
nu är det bara Hemtentan i hotellkundkap, men den har jag börjat med och är inga probelem än så länge.
Ny kurs imorgon, Entreprenörskap. Jag tänker inte ha några förhoppningar på att det blir kul, såg hur det blev förra gången. Jag gick sur från skolan och det känns inte som om jag vill att det ska hända igen.

Vilken tråkig dag det har varit idag. Seg, lång och väldigt tråkig.

Nu börjar det bli...åhh vad spännande det är. fy tusan. Jag tittade på filmen för jag trodde inte den skulle bli just så spännande. Jag får nästan hjärtklappning av sånna här filmen..det kommer nått mer snart, tur att ni inte kommer höra mig om jag skriker. Det har faktiskt hänt att jag har gjort det i andra filmer, det vet min syster.
Jag fattar ingenting av filmen nu helt plötsligt..hmm..någon som kan förklara vad som händer? Han hade rivmärken på sin arm och jag hänger inte med. Jag tar tillbaka det jag skrev i början att den är rätt bra för nu fattar jag NADA.

Hur som helst, imorgon och dom andra dagarna den här veckan blir det bara jag på bussen mellan högskolan och skolan. För gymnasieeleverna har påsklov så jag får en hel buss för mig själv =) vilket jag inte ens gillar =(

Nu ska jag titta klart på filmen, och bita sönder naglarna fast jag inte fattar speciellt mycket..

Sov gott, jag ska försöka sen..om de går efter en sån här film.

Påskmiddag eller familjemöte?

Var ska jag börja!

Påskmiddag eller familjemöte? Kan man ju undra. Det senaste skulle nog behövas.
Jag skrev igår att min moster ringde och frågade om kusinen fick sova här idag om han ville det. Då förväntar man sig ett sms eller samtal om hur det blir vilket jag fortfarande INTE har fått..TACKAR . Finns mycket mer som irriterat mig under denna vecka.

Så var lugnet över!
Det har varit några lugna veckor men idag tog dom slut. Blir man trött eller blir man trött..alltså snälla LÅT MIG VARA!
Tyvärr så läser den personen inte min blogg... eller tur i oturen kanske
bara det blir bättre så är jag nöjd

Om 2 veckor har jag flyttat klart, då är det bara det tråkigaste kvar.. Städningen.
Men den struntar jag i..jag får FLYTTA

Ont i huvudet har jag just nu, skulle behöva lite frisk luft kanske. en härlig promenad som jag inte orkar med nu men imorgon förhoppningsvis!
Sen måste jag skriva klart min reflektion imorgon, känner mig lite stressad men har inte riktigt varit en dag för sånt idag. Så det blir väl nästan bara plugg imorgon.
Ni har väl någon gång haft den där synen att ni bara ser svarta sträck iställer för bokstäver...så har jag just NU!
så hur mycker jag nu vill plugga ikväll/natt så tror jag inte att jag kommer få in ett ord i huvudet.

Melodifestivalen då!
vem hejade jag på? Hmm SANNA så klart. Men jag förstog att Charlotte skulle vinna. Tur att Sanna var efter det.. Det är en sån fin låt hon har Emty Room. Känner igen mig i den vissa meningar.
Det var bra iallafall =)

Well Well..nu slåss 2 kvinnor på tv och ingen blöder, det är också en sak jag blir lite smått irriterad på.

God natt på er

så kan man ju också göra

haha.. ja.. är man mupp så är man..
var och shoppade idag.. ett linne och ett par joggingskor och ett par andra skor..
jag hade bestämt mig för en vilodag i träningen
det höll ju ända till kl 22, när jag fick ett ryck och ville prova skorna så jag tvingade ut syrran på en joggingrunda =)
dom flesta vi har pratat med nu före och efter tycker vi är lite knäppa som tar en joggingrunda kl 22 en fredagkväll..
ja dom kanske har rätt haha men de var underbart skönt...

Jag är rätt seg nu..de var också meningen, jag var inte nå trött vilket gjorde mig liiiite deprimerad för jag skulle inte kunna sova men nu äntligen tror jag att jag kommer somna innan jag lägger huvudet på kudden..
JAAA.. hmm. imorse.. kl var 7:35 så är jag mitt inne i en dröm (nu igen ännu en av mina knas drömmar) där jag är ute och cyklar, tror jag var på väg ner för lyckobacken här i hallsta och jag skulle skjutsa syrran och hennes pojkvän.. japp båda 2..spännande..jag sa till dom att vi får hoppa på efter nedförsbacken, lagom när vi kommer ner från backen och jag säger åt dom att hoppa på.. så nyfiken som jag är vill jag ju självklart veta hur det går, vilket jag inte får. det ringer..först trodde jag det var i drömmen
men hallå de ringer inte utomhus i en hemtelefon.
det var min kära moster som ringde =)
hon trodde jag skulle till skolan, därför hon ringde så tidigt men jag skulle inte de för jag var ju ledig.
och ja, då undrar man ju. Vad var det som var så vikigt och inte kunde vänta?!
hon undrade om min kusin Wille får sova hos mig......Imorgon...ja, vad säger man.. klart han får det!
Det hade ju inte kunnat vänta till kl 9 när min väckarklocka ringde =) jaja.. sånt är livet

så jag ska ta och sova nu..
för om han sover här imorgon så kommer jag troligtvis bli väckt vi 7 eller 8 på söndag morgon om inte ännu tidigaree..gäsp...god natt på er darlings

...so over

Jag kan bara säga ÄNTLIGEN är det över. All denna press som funnits nu i 5 veckor är över och jag är helt slut.
Tog mih iaf iväg på ett träningspass på gymmet fast jag inte trodde det skulle bli något.
Hade så ont i huvudet efter den långa dagen och det fick inte över.. förrän jag kom till gymmet.
skönt det iaf.

Snart börjar de hemska programmet rent hus, jag förstår fortfarande inte hur folk kan leva i all den skiten. Ja ni, jag skulle inte stå ut en sekund.
Efter det är det dags för ännu ett avsnitt av Grey´s Anatony igen :D jag har längtat så.

Det är helt tomt i mitt huvud så nu ger jag mig ... ha det underbart..

It´s over....

hur underbart känns det inte nu, när vi äntligen är klara med själva marknadsplanen.
Nu är det bara opponeringen imorgon (håll era tummar på att det går bra), lite nervös är jag faktiskt att vi har gjort en massa eller bara fel.

Nu har jag inte skrivit på två dagar, men det har inte hänt så mycket eller snarare ingenting. Träningen går bra som vanligt. Orkade inte lika mycket idag tyvärr. Mådde lite så där men de får bli mera imorgon och ännu mer resten av veckan. Eftersom vi inte har något i skolan torsdag och fredag så hinner jag med någon promenad också runt skantzen. Får ta och passa på nu innan jag flyttar och inte kan gå där när som helst. Det är så fint där uppe. Speciellt när det börjar bli lite grönt ute och solen lyser mot sjön, helt underbart.
Jag får även tid för att fixa fram lite kartonger. Har inte en enda och de är snart bara 2 veckor kvar. Nu tänker ni säkert hur kan hon? Men jag kan, jag packar hellre allt på en gång än lite då och då och lever med en massa kartonger och inga prylar.

Igår när jag skulle tvätta ALL min tvätt så fungerade bara EN av tvättmaskinerna, jag trodde inte jag skulle hinna få allt rent men det gick, Som tur var. Hoppas den fungerar på lördag.

Jag känner mig rätt så tråkig nu, har inget vettigt att skriva känner jag. Bara en massa ord. Det är inte heller nå bra på TV heller inte riktigt min dag. Blir bättre imorgon och på torsdag =)
Det ska bli så kul när So you think you can dance börjar. Jag tror det kommer bli en hel del skratt. Många kan sin grej men många ska nog inte ens tänka ordet dans. HAHA.. ja vi får se helt enkelt. Nu ska jag kolla på ingenting på tv. tror inte det är något soeciellt men det är en skön avslappning.

Adios på er

YEAY...

Carola loosade..hur underbart var inte de.
Vad chockad hon vart, hon var ju så bergsäker på att gå vidare till Globen
men nej nej. Såg ni hennes min när det inte vart dom?
Den var inte så glad..

Jobbade på hästmässan idag, rikigt kul faktiskt
absolut inget slavjobb den här gången.
Träffat rikitgt underbara människor som man alltid gör när man jobba så där.
Men jag är väldigt trött. Tar mer än vad man tror.

Imorgon är det tillbaka till skolan och åter till marknadsplanen men den är nog så gott som klar, så det är bara göra en powerpoint presentation kvar skulle jag nästan tro.

Inte mycket mer att skriva idag men jag kommer tillbaka :)

Solglad Zombie

så känner jag mig
solen skiner, himlen är blå :)
men jag är skit trött..somnade aldrig igår
jag sa ju att jag hade energi till 1000, det märktes.
och det märks idag också.

Men nu ska jag inte deppa över det, det går att bli pigg igen genom en promenad i det härliga vädret. Jag vet däremot inte om jag vill visa mig ute så länge det är ljust.
Det som bland annat drog ner mig i den här djupa tröttheten eller mitt zombieutseende var den där tråkiga marknadsföringen.
Fast jag kan ju glädja mig lite extra med att den snart är KLAR och hela den här kursen också. Jag ska inte titta på marknadsföringsboken på flera månader.

Såg ni på Rent Hus igår?
SHIT ,det gjorde jag. Fy vad äckligt. Dom där silverfiskarna kände jag igen och då hade jag inte ens skitigt hemma. Bara ett icke renoverat badrum som säkert inte fått sig en renovering sen säkert 30 år tillbaka..blää för det också.
Iallafall, hur kunde dom leva i det där och stackars hunden som har flera gånger bättre luktsinne än oss. Jag som städade så fint igår och bäddade nytt i sängen och så visar dom upp att dom har pälsänglar som finns i garderoberna..Oops..där låg jag under ett täcke jag nyss bytt påslakan på som var taget ur garderoben, tror ni det började krypa i kroppen, kliade och jag ville bara gå ner i tvättstugan och slänga in täcket där. Jag rös...Nej usch!
och nu börjar de klia på kroppen igen =) jag tror jag är skadad, haha.
Måste nästan skaka mina kläder nu...

Jag ska väl ta och lägga mig ner i soffan en stund och se om jag piggnar till..

Energi till tusen

Kände mig sådär imorse, men nu finns det energi som jag skulle kunna dela med mig till några stycken.
Tränat och de blev ett rejält pass som jag absolut inte trodde jag skulle orka med i morse. När jag har som mest ont i huvudet och nacken är det tydligen träna jag ska göra.
Sen vart det storstädning så nu är det såå fint här =)
men jag kom just på att min badrumsmatta fortfarande hänger ute på balkonräcket så vi får se hur länge till jag kommer ihåg de, hhehe

Har kommit på nya idéer till våran marknadsplan, bra idéer.

Vänner nu på tv, det är så bra. Och snart börjar rent hus igen så jag ska väl få spel snart över hur äckligt det är. Jag förstår inte hur folk kan leva så och sist men inte minst snart börjar GREY`S ANATOMY igen, älskar det programmet. Skulle kunna se det hela dagarna, om jag får se det på gymmet förstås för då skulle jag kunna träna hur länge som helst, absolut inte tröttna.

diskdags innan allt på tv börjar


Känns riktigt

bra faktikt..
Tränade idag och jag känner av det =) helt underbart

Fick bra kommentarer om min reflektion som jag slet som ett djur med i helgen men jag är nöjd
så nu är det bara en kvar och själva marknadsplanen men det är lugnt.
Den enklaste biten kvar nu så.

Nu har en av mina söta låssassyrror klarat teorin, hur kul som helst. Så nu är det bara en kvar plus min kära syster också. När det nu händer det vet jag inte. Och chansen att låssassyrra #2 gör det är nog en på miljonen haha.
Hon har annat för sig den lilla partypinglan, men har nu sagt att hon ska spara pengar så hon och en kompis kan åka till thailand och jobba sen efter studenter så no more party for her :P hur hon ska lyckas med det kan jag ju återkomma med när jag själv vet, när hon själv vet tror jag till och med det blir.

Det närmar sig flytten..haha ja nu tänkte jag på madde som drömde om mig inatt. Vad kul att du tänker på mig =) Tänker på dig också hehe..
Det var lite underligt i morse på väg till skolan, jag fick en smak i munnen, så klar smak och det var av mormors flintastek, så nu måste hon göra det så fort det går. Vet inte om det går att köpa det köttet nu?! Aja, jag väntar
och nu är jag så sugen på en kebabsallad, herre gud det är alltid kebabsallad, varför? Det är ju så gott och då gillar jag inte riktigt kebab heller =)
Jag tror jag får ta och köpa mig en i helgen, men då är det väl nå annat jag vill ha. Kände för tacos igår haha men det är knappast nått man sätter igång att laga till sig själv en måndag, nope

Jag såg babybel på ica idag och fick låten på huvudet, nu har den lagom släppt och då kommer den på reklamen. "mamma osten rymmer, bababa bababybel eller nått sånt" såå löjlig gillar inte den. och nu kom jag på en reklam som jag vart så överlycklig över att dom inte har visat på ett tag. Billinge älgen. jag hatar den....nu vet ni det också :)

Appropå något helt annat så ska jag sola imorgon efter träningen, nu måste jag. skit min moster kommer hem idag, eller rättare sagt kommit hem men har inte träffat henne än. Hon har varit i Thailand i 2 veckor och ser nog ut som en grillad människa så jag måste sola lite så jag inte ser ut som en fryst en=)

Ha det så himla bra, för de ska jag =)=)


Det känner jag för

Ett litet djur, men vilket?
Jag vet inte riktigt. Men jag vill ha ett djur att ta hand om och som jag kan gosa med när jag känner mig ensam och såklart annars också.
Om någon har ett bra förslag så säg till.

Ska ombesikta bilen imorgon, så snart är det gjort.

Min kamera har varit cp idag. Jag skulle lägga in mina bilder från Gävle men när jag satte i kabeln så kom de upp bilder från nyår :S hur konstigt som helst, har försökt nu i flera timmar men de går inte. SUCK

Nu orkar jag inte skriva med ikväll, ser suddigt nu :P

men glöm inte hjälpa mig med djuren haha
godnatt

Home sweet home

Då var jag hemma igen. riktigt skönt måste jag säga efter en låång resa med 3 tågbyten för att komma hem.

Bara en handleding imorgon vilket är hur skönt som helst, vilket betyder sovmorgon och jag får äntligen sova i MIN säng. Ja, min säg är ju alltid bäst spellar ju ingen roll vart man befinner sig i världen.
Såg på melodifestivalen igår igen. Charlotte och Linda gick vidare. Heja Charlotte men Linda hade vi kunnat hoppa över, tråkig.

Tänkte att jag ska försöka hinna börja med reflektion 3 så snart som möjligt för att bli klar och slippa tänka på det. skulle ju vara super skönt.
Wallander nu då på TV och även detta avsnitt har jag sett men vad ska jag annars titta på om inte det. Jag tror nog däremot att jag ska ta mig en apelsin så det blir end här :P

God natt

Kom som en tjej..

åker som en annan =)
Nyklippt och nyfärgad. realy nice
Nu är jag mörk brunett näst intill svart vart det. Men det vart super bra tycker jag iaf.

Syrran klippte sig idag och det vart så fint så.

Melodifestivalen då.
Jag ville ju att nordman skulle gå vidare, han är grym. Linda hade vi kunnat skippa.
alla hennes låtar låter samma. Och Charlotte var bra. resten ja vissa var sådär andra var mindre sådär.

Nu är jag rätt så trött. Vaknat tidigt nu i några dagar, har bara inte kunnat sova på morgonen men faktiskt på nätterna vilket är jätte skönt måste jag säga. Så dåligt som jag har sovit innan.
Reflektionen vart klar tillslut också, hur underbart som helst. Vet inte om den vart så bra men vi får väl se.
Blir en lång resa hem imorgon, lite mer än 2 timmar,kanske inte så långt men det blir en jäkla väntan på stationen i västerås..*suck* från 19:33 till 21:15 alltså en timme och 45 min....*suck igen*

Nu vill jag flytta, om en månad är jag klar. Känns som en lång månad måste jag säga.
Jag har inte en kartong än så det måste jag fixa.
Det är nått som tynger mig men har inte fått kläm på vad. Troligtvis skolan. Så mycket just nu, så trött på dom där reflektionerna men bara en kvar sen en hemtenta och nya saker i andra kurser.

Nu ska jag bara vänta på att sova när det nu händer...

RSS 2.0