Jag har sett det värsta

Med det menar jag också det värsta. Satt på pendeln när det kom in en man som såg lite så där ut. Okej han har inte duschat idag tänkte jag eftersom hans hår såg lite skitigt ut. Han vänder sig om och sätter sig framför mig. ÅHHHH helskotta. Håret var fullt med mjäll, alldeles stripigt (då menar jag stripigt och flottigt) har nog inte tvättat de på någon MÅNAD, Och värst av allt VÄRLDEN STÖRSTA TOVA. Om han någon gång ska kunna trassla ut den så är det bättre att han rakar sig. Menar det verkligen. Från topparna som var någonstans nedanför axlarna upp till öronen var tovan och bara en massa trassel. Inte nog med det så stank det nå så fruktansvärt att jag var nära på att spy (jag är inte känslig) men luktar nog hellre på en riktig stank av skit. Då kan jag hålla för näsan och andas genom munnen men det gick bara inte, fick sitta och lukta på mitt eget finger för jag ville inte ens andas in det genom munnen. Vem vet, kanske blir förgiftad. Det var så hemskt. Den lukten vill jag aldrig mer känna och jag kommer nog inte tycka att jag är så himla flottig efter en dag.

Nästa pendel vi satte oss på satte sig en kvinna framför mig med pasch eller hur det stavas. Starx nedanför öronen och 3 tussar med hår som gick ner till axlarna. En mitt i nacken och en på varje sida vid öronen. Jösses säger jag vilken dag vi haft.

Vi åkte iaf ner på stan och sprang runt en stund och åkte sen till Gamla Stan och satte oss vid vattnet där och tog det lugnt innan vi satte oss på pendel till Handen och råkade ut för Tovmannen.
Nu har vi tittat på film. Just My Luck, Den var helt ok. Gillar inte Lindsay Lohan så mycket men det var bättre än jag trodde. Nicklas jobbar till 2 inatt och tyckte vi skulle vara vakna tills han kom hem, jo men visst du. Absolut INTE.
Jag är helt slut så nu får ni inte veta mer av min härliga, knasiga dag. Ni kan få se lite bilder.

 

Maratonlöpare såg vi också. Nu ska ni få se en bild på den nya frisyren.


Inte så ny längre. men bättre sent än aldrig.

God natt på er


God morgon alla glada

Kl 8 kom nicklas hem från jobbet, hög på cola och kaffe, tog ca 40 min innan han gick in i duschen och sen droppa ner i sängen då han tvärsomnade, johanna tjatade men han lyssnade inte och hon fick ju rätt i att han va super duper trött och skulle slockna så fort han la sig. Så alltså nu är vi klarvakna och kl är bara 9. Om mitt dygnskort till pendeln ska räcka tills jag åker hem så måste jag köpa det efter 12, vilket gör att vi är fast här tills dess. 3 timmar, får väl duscha sakta, fixa oss sakta, äta sakta och kanske sola lite på balkongen sakta så kanske kl snart är 12.

Vad har vi då för planer för dagen?
Tänkte ner på stan, kanske tar en tur till globen och strosar lite och sen ska vi till handen där syrran skulle köpa nått jag inte kommer ihåg vad det var och jag vågar inte fråga henne heller. Jag är som en papegoja. Frågar en sak och får svar, upprepar frågan därefter ett antal gånger för jag har glömt att jag frågat.. Mer planer än så finns det inte, så om någon har något trevligt förslag på vad man kan göra här i stor staden så säg gärna till.

Anyway så ska vi försöka komma in i duschen.. någon av oss, någon gång under dagen =)

Ha en bra day vi hörs senare

Hjärtattack och jag skojar inte

Såg nyss på The Hitcher, oh my god säger jag bara. Trodde jag fick hjärtattack, jag menar det verkligen. Dunkade i 390 i en kvart efter varje gång jag vart skrämd till döds. Nu ska dessutom sova på markplan, don´t like. Men jag tror nog jag vaknar och lever imorgon men tanken är skrämmande. HAHA

Nej mamma, det är inte alltid lätt. Det slutar med att jag får sova i soffan så vi får se vilka muskler som fungerar som dom ska.

Nu är det nog sovdags känner jag. God natt

What a day

Mycket att göra idag på praktiken!

Efter det var det bara hoppa in i bilen och köra som en biltjuv och åka till mamma och byta om och hämta mina saker för att sen åka till tåget och åka iväg. Väl framme vid tåget visar det sig att det tåget som skulle gå kl 17 var försenat 33 minuter så det var bara att tänka om, Tur var så gick ett till tåg 17:23, efter ett tag var det första tåget 43 min försenat men slutade på 30 min tillslut. När jag gick till tåget som skulle gå 23 över kom det en kille rusande och in på tåget. Varför hade han så bråttom? Kl var ju vara 2 min över. Hmm. Väl på tåget så tänkte jag lyssna på Ipoden som jag tog med mig, men tro det eller ej så hade batteriet tagit slut. SUCK. Jaha, jag får väl lyssna på gubben som bläddrar i expressen. KUL. Jag hörde att dom ropade ut något om stockholmståget men inte riktigt vad eftersom så fort dom satte igång de där utropen så började alla öppna sina munnar och prata, och naturligvis stängdes dom lika fort som dom öppnades när meddelandet var slut.
När tåget började åka var det 20 min sen jag kollade på tåget och vad det stog på det, Var det verkligen rätt tåg jag satt på? Ja det var det, men trött som jag var (och puckot som jag är) vart jag förvånad när enköping kom före bålstad. Jag vet jag vet. Men jag var och är väldigt trött. Nu är jag frammer iaf och försöker få fart på luftmadressen IGEN. Den blåste upp halva och sen gav den upp,  börjar fundera om det är bara för att jag just JAG vill hellre sova i den än soffan. Säkert. Den som är bästa vän med saker som har med el att göra stack för att jobba på en Kiss konsert. Kommer hem imorgon efter kl 7.  Får se hur det blir. Nu ska vi se vad som finns på nästa elmaskin. (TVn) =)


När det bara är skit på Tv, vad gör man då?

Vad gör man?
Rullar tummarna kanske, Så trött att jag snart somnar men jag kom nyss hem känns de som och jag har aldrig gillat att komma hem och studsa i säng på en gång. Får vänta ett tag. Finns ju inget att titta på heller.

Åker nog till syrran i Stockholm imorgon, men tanken gör mig trött. Sitta på ett tåg i 30 min för att sen byta till pendeln och åka ännu en timme, efter praktiken. Vet dessutom inte när jag ska åka, för jag slutar 16 och det går ett tåg 17 och då får jag ta bilen till mamma och hon får skjutsa ner mig så jag kan ha bilen där. Där ser dom den iaf. Har ingen lust att lämna den här och komma hem sen och rutan är krossad. Så kul ska vi inte ha.
Men jag kom på en sak.
Har hon ens ett täcke över till mig? Och kuddar?
Tänker inte sova utan heller.

Träffade Madde i min klass idag =) Alltid lika kul att se henne. På måndag ska jag till skolan och sitta där en hel dag och träffa några av dom som säker till utbildningen. Ska bli intressant.

Time too go. Inte för att göra nått speciellt men bara gå =)
Kramar

När de är tungt blir de tyngre

Hade en väska full med grejer som jag haft när jag sov hos mamma (den var icke lätt) min handväska och matkassen som jag handlade när jag slutade idag. Skulle släpa de från bilen och upp i lägenheten. Började med att tappa nycklarna så det var bara ställa ner allt de tunga och lyfta upp igen, när jag kommer till trappen och ska knatta koden gick de inte på en gång utan fick göra de 2 gånger innan de funkade väl inne i trappen är hissen typ högst upp. Alltså på typ nionde våningen eller nått sånt.
Redan trött i kroppen och så släpa på de, nej ush.

Har lagat mat, de blev köttbullar, wokade grönsaker och couscous. Så himla gott ni borde prova!
Snart, snart är de grey´s igen, jag har längtat så. Då ska jag äta lite vindruvor till också. Också jätte gott. Mums.  Imorgon börjar jag kl 12. Skönt men ändå inte. hade varit skönare att sluta tidigare när vädret är så fint, men det gör jag på fredag då slutar jag kl 16. Ännu skönare. Får bara se hur helgen ser ut, det vet jag inte rikigt än tyvärr. Det är jobbig. Men jag överlever för de. Nu ska jag ladda för en lång dag imorgon.

Morgonens dåliga väckarklocka

var en gräsklippare tidigt i morse.
Den klippte hur länge som helst utanför fönstret och jag vart irriterad och tänkte att jag går och lägger mig i mammas säng och stänger dörren. (Jag sov hos mamma inatt igen.) Så jag går upp och in på toa först och när jag kommer ut så har han slutar, så jag går tillbaka och lägger mig och ställer om klockan till kvart i nio, hinner nästan bara lägga mig ner så slår han igång den maskinen igen och jag blir galen. Inte nog med att han väckte mig på ett dåligt sätt utan han väckte mig ur min underbara dröm. Fan va arg man blir. Jag vill tillbaka till drömmen NU!

När jag väl går upp och ska fixa mig, tittar in i spegeln och ser en liten j*vla röd sak på näsan. OH NEJ. den syndes rätt bra.

Vilken morgon, hur ska dagen bli?!
Vädret är iaf underbart.
Vad ska ni göra i det fina vädret?

Jag ska käka frukost nu

Hur kan man vara så j*vla sjuk

Jag fattar inte, hur i hela världen kan man låsa in sin egen dotter i en källare i 24 år. 24 år. Hur i .... jaaaaa. jag fattar inte. Det är sjukt och sjukt lång tid, hela mitt liv och 2 år till. Hela mitt liv har den stackaren suttit instängd i en källare. Hur lång tid har 24 år varit för henne. Och ännu sjukare hur fan kan man skaffa familj med sin egen familj, alltså sin egen dotter. det är ju äckligt, han är pappa och morfar åt dom barnen.

Och vad i ******* tänker domstolen på där då. Om han fälls riskerar han att få 15 års fängelse, Det är ju inte heller klokt. 15 år för dom 24 han har utsatt dottern för, han skulle MINST ha samma längd. MINST
Jag är så upprörd att jag inte kan tänka klart.

VILKET ÄCKEL alltså igen. jag har så mycket tankar om det men får inte ut dom här. Det blir bara samma sak känns de som.
Stackars stackars människor.
Jag fattar inte, jag gör helt enkelt inte det.
Vad tycker ni? Ni håller väl med?
Såg ni dokumentären på ettan nu 21:30, om inte kolla på lördag kl 14:20 på SVT2.

Fryser nog snart ihjäl

Det är sant. Det är säkert en massa plusgraden men jag fryser ändå. Måste sno tröjan av mamma igen som jag la in till henne i morse.

Mamma och syrran har städat ut syrrans lägenhet nu. men hjälp av mormor såklart =) Bara tre dagar kvar innan de är helg. Om jag nu är ledig på lördag det vet jag inte. Får väl se. Skulle vara skönt om man säger så. Men behöver pengarna också ju.

Anja ligger och väntar på sin mat så jag ska gå och se om riset har svalnat. hon äter dietmat eftersom hon är konstig i magen.
Återkommer nog =)

Längtan är över

men kommer tillbaka om 2 dagar igen.
Syrran kom tillbaka till mig idag =) ja ok inte bara mig. Men huvudsaken att hon kom, och hon får då banne mig inte åka igen på onsdag. Så de så.

Ny dag igen, eller vecka...veckorna går så fort. Inna på tredje LIA veckan. Känns som vi nyss slutade skolan.
Jaha vad har hänt i helgen nu då?
Har ju blivit korta bloggar tråkigt nog. Men pappa har varit här hos mig i helgen och de har varit full vart. I fredags var vi till hallsta och hälsade på en kortis hos farbror och gjorde lite andra saker som pappa skulle göra. Därefter åkte vi hem sen och käkade pizza och sen var det nästan sängen nästa. Kl 02:20 ringde syrran och ville bli hämtad från stan, där hon och hennes kära kompis festat. Hem igen och hopp i säng för de var flytt dagen efter och en jäkla lång väg och dag. Jösses va trötta vi var.Speciellt efter körningen. Det var asiatisk mat och dusch innan sommarkrysset och eurovision sen sov vi. Söndagen bar de iväg till mormor på morsdag lunch och sen till nästa farbror senare på kvällen för att hämta saker hn lånat av pappa. Jag suger i kubb, vilket jag såg när jag var hos mormor. Måste verkligen träna.

Det var helgen i en snabb genomgång =) Nu ska jag hänga min tvätt som jag tvättat här hos mamma för jag har inga möjligheter nu att tvätta hemma för alla kvällstider är upptagna..

See you later.

<3

typiskt

ryssland vann och helgen är slut.

pappa är fortfarande här så det blir inget mega inlägg idag heller utan de får vänta till imorgon =)

Hur har ni haft de i helgen?
Vad har ni gjort för kul?

Saknar syrran.
Hon kommer imorgon.

Heja Sverige

Go Sverige, va vi inte grymma...

måste också tillägga att jag redan saknar syrran.

Men tillbaka till eurovision. Såg ni bosninen? Vilket skämt, vem vinner tror ni? Svårt att gissa, vi får se snart..
spännande.

Nu var det helg

och sitter nu här och tittar på var fan är mitt band med pappa. Har aldrig sett det tidigare.
Det har varit en lång dag tycker jag men kan vara för jag väntat in helgen. Var en snabb sväng till hallsta sen käkade vi pizza och imorgon blir det flytt.

Jessica jag lovar dig att en bild ska komma. Nu har jag ingen men jag ska ta en efter jag duschat och fixat mig så ni ser hur det ser ut. Lovar =)

Syrran ska ut ikväll någon gång när som tar sig in till stan, på något sätt. Runt 23 eller vad dom nu snackade om. men det går väl tåg eller? Iallafall ska jag hämta henne någon gång på stan inatt. Hon ringer hoppas jag.
Pappa fick absolut inte ta den soffan hon sover i när hon brukar vara här. Hennes soffa sa hon tidigare men ångrade sig och sa min sovsoffa. Hehe.

Nu klagar Magnus Uggla på hotellrummen att dom är för små, inget badrum eller sängen som står fel.
Men ju antar jag att jag lär vara trevlig mot pappa och släppa the computer.

Kram på er, ha en trevlig kväll

Bilden kommer =)

Kortare än kortast

vart det. HAHA nej inte så illa men det vart till axlarna, de ni. Trodde jag aldrig skulle våga.
Sen vart det färgning mörkbrun eller nått sånt med slingor. Skit fint. Tack mamma

Nu är det dags att åkt tillbaka till praktiken. Jobbade till 20 igår och sen hem till mamma och färga håret så vi kom hem halv 12 och bums i säng.
Därför vart det ingen bloggning.

Idag kommer pappa så får se vad vi hittar på för johanna ska på krogen. Kommer hem hit vid halv 3 då jag tänker hämta henne. Men nu har jag inte tid mer hörni, för jag måste borsta mina tänder och på toa.

Puss på er Ha en bra dag

Svårt att komma på en rubrik för dagens bloggning.

Så det får vara rubriken.

Roliga dag idag. Händelserik dessutom. Vi har börjat med en omöblering idag, det kommer bli kanon snyggt när vi sätter färgerna ihop, nytt och fräscht.

Imorgon ska jag klippa mig, hur underbart känns inte det då. Tror jag ska köpa med mig hårfärg hem sen när jag slutat och passa på att färga det när jag hämtar Johanna hos mamma. Imorgon jobbar jag till 20:10 ser fram emot det då fortsättningen på omöbleringen sker. Spännande, hoppas vi bara kan röra till lite mer då, att vi har tid för de. Blir mycketr enklare att få ihop allt.
Tror pengarna kommer imorgon så då kanske jag kan köpa lite kläder. men den här gången menar jag allvar med att jag behöver, jag måse ha jeans/byxor och koftor. (snygga men enkla) som passar till alla tillfällen.

Idag vart jag otroligt sugen på cola igen, vart det igår kväll men orkade inte köpa så det gjorde jag idag, så den ligger på kylning nu. Väntar på syrran nu, hon tog cykeln till ettan och köpte en tidning. Nu kom hon också...utan tidning. HAHA

Ha en bra kväll =)


Ett gott skratt...eller flera

Skojar ni att man får skratta när Angelica är med eller. Jösses.
Sånna kommentarer som bara kommer och fan va kul man har.

Dagen har varit bra, lugn men ändå mycket.
Nu är det vänner på tv, och ross flippar ut.
Jag är super duper trött ni och orkar inte skriva mer. Annat än att jag längtar till helgen, syrran flyttar (vilket jag inte längtar alltför mycket till) men de är det hon vill så =) pappa kommer och en ledig skön helg. Tror jag.

Ska umgås lite nu eftersom syrran är här.

Pussar

Dejta sitt syskon?

Sitter nu här framför TVn och tittar på Outsiders. Det handlar om incest. Jag måste säga att jag tycker det är rätt så, ja..fel..Hon var ju gift men kärleken mellan brorsan och henne var för stark. Dom hade till och med barn och nu är hon tillsammans med sen bror. Oh my god. Nej ush.
Vad tycker du? skulle du kunna dejta ditt syskon?
Jag skulle ALDRIG ens tänka tanken.

Vad har hänt idag då?
Jag har gjort ännu en dag på LIAn, blir bättre och bättre för varje dag. Man kommer in i det och lär sig saker. Personalen är ju så gulliga där också vilket gör att saken blir ännu bättre.

Skulle träna idag men det blev inte så. Mamma orkade inte och har man varit ifrån det så är det tugnt att börja igen när man är trött efter en dag jobbande och dessutom åka ensam, så det blev en cykeltur till mamma. Enkel resa 4 km så det vat ju iaf nästan en mil.
Snart ska jag kolla på Terminator dubbelavsnitt.
Pratar till och från med syrran. Hon packar lite tror jag, om det finns saker att packa fortfarande. Hon och mamma (nicklas var med på ett litet hörn också) har röjt skapligt tidigare idag. Så IMORGON KOMMER HON TILLBAKA HIT. Tur att mamma är ledig så om hon sover här kan jag bara släppa av henne där innan jag börjar så hon slipper sitta här ensam. Om hon nu ska sova här. Hoppas!

Nu är jag hungrig. KRAM!

Härlig morgon eller hur?

God morgon på er!
Solen skiner, ville bara tala om det, jag är överlycklig för det.

Ska snart fortsätta fixa iordning mig för LIAn eller äta frukost och borsta tänderna.
Har ni sovit bra?
Jag somnade sent igår, så är det när man sover till 10 när man är van och gå upp 8. Jag är inte dötrött för det, inte än iaf.

Ikväll blir det träning. Ska bli skönt (tycker jag nu ja) vem vet vad jag tycker när jag slutat för dagen och kanske är svintrött.
Anyway så får ni ha en bra dag. Mamma ska hjälpa syrran med kartongletning idag och så får vi kanske veta idag och dom flyttar på lördag, här är det snabba bud.

Föresten, Idag fyller Anja år. Hela sju år och hon är magsjuk (eller nått) GRATTIS Anja. Skulle kunna tro att du fyllet ett som du fjantar runt =)

Ha det bra
Pussar

Varför sover inte jag?

Det borde jag. och jag borde även kolla upp när jag börjar imorgon. 10 eller 11 jag kommer inte ihåg. Det löser sig om några minuter. Menjag brukar somna runt 22 eller lägga mig då och det börjar kännas i ögonen så jag tror snart det är dags att dra sig mot sängen.

Inge spännande i sanningens ögonblick nu ikväll. Men på torsdag tror jag det blir ett kul avsnitt. Polisen ju som skulle behålla pengarna. Kul sak ju.

Men nu säger jag godnatt här.

Bilder

Här är bilder på mina kläder jag köpte idag.

Ett gult linne jag köpte. konstigt nog vart de ett gult    topp  En topp  topp

Lite chockerande att det vart ett gult, inget fan av den gula färgen men man måste gå uanför sina gränser också. Visst är det gröna fint? den första svarta är jätte fint med ett färgat linne under.

kanske
Ska det äntligen bli fint väder? Ser ut så iaf, himlen är fin och solen skiner =)

Rätt tid att få den

Fick min cykel idag. Jo men det var ju snällt, tack. Dom kunde inte se till att ha en klar redan förra helgen när jag köpte den utan dom ser till att jag får den när vädret är så kasst. Det är svinkallt, blåser och regnar. Inget cykelväder alltså. Men någon gång blir väl vädret bättre. Cyklar jag nu när det blåser så här komma jag trilla av cykeln, jag har inte cyklat på ett tag med tanke på att jag inte haft min hemma hos mig utan den har stått hos syrran och nu har den gamla saken blivit hennes också. Tur för henne. Hehe

Gäsp och mer gäsp. Blir trött av att inte ha nått att göra. Men som sagt ännu en gång känns det inte som jag vill gå utanför dörrarna.
Var och shoppade lite idag, 3 toppar på H&M, 2 jätte fina och en helt normal topp utan något tryck eller nått sånt och ett linne. Alltid bra att ha. Provade en massa plagg om man ska säga så, så det var rikigt tur att allt inte passa. Såg 2 fina cardigans också som jag ska prova någon dag, men det kändes så tungt att köpa allt på samma gång. Känns lite lättare att ta de om någon dag.

Fryser så jag ryser. Lustig va. nej men jag har gåshud för jag fryser så fast jag ligger under täcket i soffan och försöker hålla värmen. Kommer inte kliva upp härifrån förän jag måste. Så nu ska jag väl fortsätta hålla värmen jag inte har men det är värt ett försök.

God morgon

På er denna underbara dag. Vilket härligt väder.
Nej nu ska jag vara lite mer allvarlig. Skit väder ännu en dag men som tur är så har jag ju en sån underbar mormor som hittade hela vindrutetorkararmen till min bil så nu kan även jag ur och raca i regnet med min lilla skot.
Hur är det med er?
Jag känner mig rätt på topp, inget att klaga över tycker jag. Ska snart iväg till mamma (igen) och vänta på att hon ska orka följa med mig och handla lite.
Ska bla köpa järntabletter så jag inte riskerar ännu en snurrdag med enorm huvudvärk. Men just nu sitter jag här med handluken runt huvudet och drar mig för att föna håret. Ska måla naglarna också tänkte jag med den nya färgen jag köpte igår. Tror de blir kalasbra.

Nu är det bara 5 dagar så kommer pappa och kanske 6 dagar till syrran flyttar. BUHU hur ska jag överleva. Det var faktiskt inget skämt det där men det är ju så himla tur att det bara är till Stockholm. Går ju att hälsa på över dagen där också. Men shit om hon flyttar till älmhult, då får jag nog större problem. Hur långt är det? Kan det vara typ 40 mil? Jag tror det.
Det är lååååångt.

Åter till vädret. Visst fasiken är det väl kul med sånt här väder nu när jag äntligen har fått en balkong och äntligen har köpt blommor ut dit och det inte går att sitta där. Så himla lycklig över det.

Nu ska jag fortsätta sura lite över vädret medan jag fönar håret. Kan ju inte göra nått åt de tyvärr så det blir inge massa sura. Bara lite. HA HA.
Pussar på er

Svårt att erkänna sina fel

Jag förstår inte att de ska vara så svårt för folk att erkänna att dom har fel. Först retade kvinnan gallfeber på mig sen så börja hon tjafsa om att de är 2 musli för 30 och datan har slagit in fel pris för de stog 19:99. Det var den gröna muslipåsen och inte den blå som va 2 för 30 så då fick hon lov att skylla på att vi alltid sätter ett pris på skyltar och ett annat i datan. Jösses amaila. Väldigt svårt att hålla masken men det gick.
Vilken jäkla dag, seg nå så in i...
Aaa.  Så är det, jag menar, eller jag vet inte vad jag menar utan säger bara SUCK.

Jaha ja vissa har då tusan tur. Vinner över 3 miljoner i postkod. Men jag kan ju inte klaga för jag är jdå inte med där men som student känns de som att kasta pengarna i sjön för när var det någon här i närheten senast man såg på tv där. Minns inte den dagen.

Känns som en klaga dag eller va jag ska säga. Klagar på det mesta förutom att ag fick turen att hitta ett jättefint nagellack och läppglans till superbra pris på Maxi och det var inget skitmärke utan isadora, så dom har ju kostat några kr mer.
Käkat en underbar grillad hamburgare idag, men jag tror jag måste börja betala mamma och stefan lite matpengar. Kom på att jag har ätit där hela veckan. Från söndag tom idag om vi tar minus itorsdags när syrran gjorde stuvade makaroner och jag snurra runt..
Imorgon måste jag till H&M och prova kläder. Har hittat lite fint som jag vill ha, vet då inte om jag vill kolla mitt bankkonto innan för då blir jag bara snål, fast jag behöver lite nytt =) eller inte men aja. Får pengar den här veckan tror jag.

Nu ska jag slappa i soffan framför sommarkrysset. Se om jag kan något eller om jag är totalt värdelös.

Ciao

Rinner rätt igenom

Hela dagen har jag varit så yr. Imorse gick jag in i väggarna här hemma. trodde jag skulle trilla omkul när jag tvättade håret. Jobbigt värre. Skulle kunna tro att jag var upp och tjuvsöp i natt. Vem vet. Men då är nästa problem..jag har bara en smirnoff ice och kanske ett glas vid i kylen. Så hur kan jag blivit supersnurrig på de och nästa problem var ju då att jag nu kom på att syrran sa att hennes smirnoff fortfarande va kvar. Hon trodde jag drukit den i helgen.
Men jag tror jag bara har lite lågt eller föresten mycket lågt blodtryck. Iallafall idag. Så nu har jag lydigt mormor och drukit en jädra massa vatten som rinner rätt igenom. Gått på toa 4 gånger på 2 eller 3 timmar.

Anyway gjort stuvade makaroner idag. Eller kan ju inte ta på mig det eftersom syrran gjorde allt när jag snurra runt i lägenheten.
Gått bra på praktiken, trivs redan jätte bra.
Ser ni föresten på sanningens ögonblick? Det gör jag, går ju tusan inte att missa ju. Men nu tog de ju slut.

Inte har jag fått min cykel idag heller. Jag tar snart och hämtat den ändå. Vill ha den nu fattar dom inte de.
Nu ska jag och syrran kolla på gamla örhängen som jag inte använder. men först toaletten... igen...

Kram på er <3

Förbannade bil

Finns inga torkablad som passar.
Hur ska man då kunna åka med den, och speciellt när det regnar. SUCK! Var till båre OKQ8 och Statoil och dom hade inga som passa. Innan de har jag varit på Bildelar och biltema. Alltså 4 ställen och inen av dom har torkablad till min bil. Blir man nå trött då. Ska leta efter en hel ny arm till den.

Jag är också väldigt förvånad att så många kunnat hålla rent i rent hus. Eller så har dom stor städat innan dom kom på besök. Vem vet.
Vad har hänt idag då?
Varit en lång dag för mig. Inte har jag fått min cykel heller. *snyft*
ska jag få den när den rostat sönder? Nej de vill ja inte, jag vill ha den imorgon. PUNKT SLUT. Annars blir jag ju jätte ledsen.

Imorgon, ja faktiskt imorgon kommer syrran tillbaka till mig. Jippi. Nu var de en vecka sen och de har varit lite tråkigt när hon har varit här rätt mycket nu. Men imorgon.
Nicke picke skrev kontraktet på lägenheten idag så snart flyttar dom väl. Syrran vill tapetsera ( två p eller ett, har aldrig rikigt fatta de) aja hon vill GÖRA OM fondväggen finns på någon vägg där i stockholm. Den är någon lila färg och hon vill inte ha de så men jag tror man kan göra de super ändå. Så det löser sig tro mig. Med ramar och tyg och lita annat kul så funkar det nog kanon ändå. Hon väljer men det gör ju så dom kan flytta snabbare. Tänk på de du syrran. =)

Återigen har jag lyckats med något som nästintills är väldigt omöjligt. Vill ni veta?
Okej! Jag slog mig en fläskläpp nyss med laptopen. OJA så sant så. Bara en sån sak som bara JAG lyckas med. Ni vill inte veta hur, jag lovar! Bäst så!
Men så djävulskt ont för de, värre än när anja ger mig fläskläpp, det dunkar i hela min mun nästan men tanden sitter kvar vilket jag inte trodde. Ännu en ska man kan göra med sin data. En skidbacke för snoret. HAHA Jätte kul.(inte)

Nu ger jag upp de här med en värkande läpp. <3

Rik eller inte?

Skulle du vilja vara rik?
Ha ett palats som kostar ca 30 miljoner, en lägenhet värd 16 miljoner och en båt värd14 miljoner.?
Något för dig?

Jag skulle inte vilja leva så, visst vill jag väl vara rik. Men på en lägre nivå om inte annat så skulle jag ju absolut inte lägga pengar på 2 stora boenden. Hur många rum använder du samtidigt?
Jag använder ett. så jag behöver inte 20 rum och 12 badrum. På tv är de nu Faboulus life of.... på MTV. Vet inte vad jag tycker om det programmet rikigt. Intressant och se vad alla kända rika människor lägger alla sina pengar på men samtidigt är de löjligt att ha vissa lever så och vissa får inte ens vatten. När reklamen kommer så visar dom om barn i afrika genom UNICEF och man blir ju bara deppig. Tycker verkligen synd om dom.
Tyvärr inget jag kan göra så mycket åt just nu.
Men jag vill inte bli så bortskämd med 2 boenden för miljoner kronor och en massa mer. Nej då blir man ju aldrig nöjd tillslut. Har jag inte rätt?

Rikigt trött

Ögonen kan inte rikigt hålla sig uppe av sig själv.

Vilken dag. Bestämde mig för att leta ny LIA plats eftersom jag inte tycker att det stämde så bra där. Inte min typ av jobb, det kan ju inte passa alla. Lyckades iaf bra så det är löst nu. Tur de. Kände inte för att gå några veckor och fundera och sen bestämma när de börjar bli lite sent att byta.

I övrigt har det inte hänt så mycket mer.

Var in på kennelklubben för någon dag sen och tittade på lite söta valpar och självklart fullvuxna hundar och man blir ju så kär. Jösses va jobbigt.
Får snart kolla på Desperate housewives och få annat än dom små sötisarna att tänka på. Men jag ska in där nu igen tror jag så vi ses... eller hörs.. eller nått =)

Kramar

Nya ansikten, nya intryck

Kan inte säga så mycket än om hur min LIA plats är. Första dagen idag, nytt ställe och nya intryck och en massa info som bara snurrar runt i mitt huvud. Har en del att smälta om man säger så.
Kommer bli en jädra massa jobba men har inte fått nått schema så just nu kan jag inte skaffa mig en sån där fritid som de kallas för. Skulle gärna vilja ha en. Så på något sätt måste jag säga de, igen! Tycker jag typ påpekat de redan men lyckades inte alltför bra så jag antar att jag måste säga rakt ut. Usch
Men imorgon ska vi shoppa en massa inför aktiviteterna som är på Elba på torsdag då de blir heldag där för mig. Ska bli lite spännande.
Nu är jag väldigt trött av dagen. vill ha min cykel nu också från de ena till de andra. Skulle vara skönt nu när de är sol och relativt skönt ute.

Men va ska man göra nu egentligen. Ligger här i soffan och orkar inte röra en fena. Skulle kunna tro att jag sprungit maraton eller nått. Inget kul än på tv heller som man kan dega till. Kl 22 börjar terminator som jag inte tänkt fastna i men lyckades inge vidare. Typiskt mig känns de som. Skulle vara skönt att få den timmen som en extra sovtimme idag men de kan ja glömma.
Och ja hur går de med den berömda träningen? JA DET UNDRAR JAG MED, efter att jag va sjuk så tänkt jag komma igång nu den här veckan men eftersom jag inte får mycket till fritid enlig min LIA så får de bli ett annat liv.

Vad har hänt idag då? Gjort något kul?
Well nu ska jag fortsätta med ingenting.
Kramar på er

Inte de jag skulle

Hade planerat in att jag skulle tvätta och damsuga och städa.

Jo tjena va det vart allt det. Nej inget av de. Får försöka ta det imorgon, lite utav det iallafall.
Syrran kom tillbaka hit idag, men nu ska hon bo hos mamma vilket jag tycker är rätt trist men vad kan jag göra åt de. Hon tycker ju de är roligare för mamma kommer hem tidigare efter jobbet än vad jag gör men hallå jag kommer ju hem. *ler*

Måste bara tillägga va surt de för dom som ligger på 100 000 kr och ska tävla för en miljon och förlorar och åker ner och bara vinner 10 000 kr. Mycket surt faktiskt.

Aja nu sitter jag här denna söndagskväll som vart kväll tillslut. Gick upp kl 9 idag så dagen har varit suuper lång. När kl va 14 kändes de som läggdags.Väldigt lustigt. Men nu är de kväll och snart är det praktik som gäller. Nytt ställe nya människor. Samma gamla tråkiga spänning som kommer före varje nytt ställe man går till. Men det kommer ju gå bra det vet jag ju.
Ska försöka lägga mig i tid idag med. Hela helgen har jag lagt mig runt 23 och veckan kl 22. Så skönt, jag har ju varit så pigg dom senaste dagarna. Underbart. Jag vill absolut inte bryta det nu. Framåt den här tiden på kvällen så börjar jag känna mig som trötter i snövit.
Är det inte gott med vindruvor?
Köpte de på maxi idag och är väldigt omtyckta. Det är min söndagssyssla eftersom det inte är något på tv och ingen på msn. pappa ringer nu så ska prata med han.
hörs sen
<3

Roligt med snusdosor

Vem tror ni tycker det är så kul med snusdosor?

Det går att göra mycket med dom, använda dom som dom ska användas men också kan man leka med dom. Jätte kul att leka med. Jag tycker inte dom är så speciella men de gör Anja, rulla iväg dom och hon jagar. Har man inget annat för sig så javisst.

Och vem har då lärt henne de här nu då?

Vem annars skulle det vara än Stefan, som allt annat. T.ex. jaga kottar.
Men kul har man ju iaf hehe. Anja din sötnos.

Gör ni en nu då på denna fina söndag?
Jag ska tvätta om 2 timmar sen är de väl slapp tills de är natti natti och sedan iväg på praktik.
<3

Sommar och sol

Grillad mat och lite vin eller varför inte smirnoff ice.

Jobbade igår, lite trist när vädret va så underbart, men det vart grillad hamburgare efter det så dagen vart räddad ändå. Sista dagen i skolan igår också. Näste skoldag är 18 augusti tror jag de var. Skönt.
Idag var vi till Åsby och köpte balkongblommor. Vart jätte fint när vi planterade de i krukan sen. Tyvärr är jag och blommorna inte hemma än så jag vet inte hur det blir på balkongen men vi får se imorgon.

Köpt en cykel nu också, en röd och fin men jag har bara betalat den. Får hämta den en annan dag när dom har monterat ihop den. Det behöver jag inte göra, tur det annars skulle det vara en trafikfara ju.
Men jag längtar så.

Nu ska jag prata klart med mormor här på msn sen ska jag nog ut oh vänta på att grillen ska slås på.
Ha en bra kväll många kramar

Sista dagen

i skolan imorgon. LYCKLIG
Sen blir de jobb, le och va glad och tjäna lite pengar. De är nice.
Dagen har varit lite dryg, repetition nästan hela dagen förutom siste tiden då vi pratade om kroppsspråk och kulturkrockar och en massa kul. Många skratt vart de.

Köpte nya skor idag igen, ett par svarta med vita prickar. so cute.
Nu är det sanningens ögonblick igen, några pinsamma frågor blir det.

Från de ena till de andra igen så har jag ju sovit så himla bra nu några nätter och varit så himla pigg idag. Känns härligt eller till och med underbart. Men nu och då är kl snart 21 och jag är trött, skulle kunna sova nu på en gång. Så skönt måste jag säga.
Så nu ska jag gå och duscha så de blir natt någon gång

God natt på er, vet inte hur de blir med blogg imorgon eftersom jag jobbar.
<3

2 dagar kvar

i skolan sen är det slut. Inte skola förän i augusti.
Nu sitter jag ju här med en hel rad instuderingsfrågor jag ska svara på tills imorgon och de jag får leta svaret på är på engelska. Visst förstår jag men de gör de mycker drygare. Det räcker med dessa 9 frågor med a,b och vissa fall c och d också.

Funderar på när jag ska gå och klippa mig, och om jag ska klippa min lugg eller om jag ska låta den växa ut. Vad tycker ni?
Det är svårt det där. Men jag hinner nog inte imorgon och absolut inte på fredag om jag ska jobba efter skolan. Får se vilken dag det blir då. Sen måste jag färga det igen, nu är det som vanligt igen, alltså tråkigt.

Var till mamma idag. Hade inte träffat henne sen i lördags. Hon va så fin i sina nya glasögon. Men jag såg aldrig solbrillorna ju kom jag på.
Imorgon kommer syrran tillbaka, men bara för en natt för sen åker hon igen..tyvärr men jag får väl vara glad för de lilla denna gång antar jag.

Men nu ska jag se om jag kommer nå längre i dessa förbannade frågor!
See you

Överlevde dagen

Svårt att fatta måste jag säga.
Den var otroligt lång, fortfarande som jag skrev i förra inlägget en massa EU snack och imorgon fortsätter de och då ska vi ha en debatt. Hmm. Ja, längtar inte alltför mycket. Det här är så långt utanför mitt område som de bara kan bli.Ok jag kan erkänna att de kanske skulle vara mer intressant om de va mer som på gymnasiet att en timme vid tre tillfällen i veckan men här är de tre DAGAR i streck och inget uppehåll med något annat. Det är ju ändå ett ämne som berör oss alla.

Alltså trött i skallen är jag nu och ska slappa med nästa plugg. Ikväll är det Desperate housewives igen. Så spännande. Laga mat kom jag på att jag måste klämma in nägonstans också. Tror de blir cousccous med wokade grönsaker och kanske köttbullar till med sötsur sås. Mumma, har ni inte provat de?

Muppar finns de. tänkte bara säga de. Dom ger inte upp heller. Vad ska man göra?
Nu måste jag göra lite andra uppdrag här på nätet så see you <3

Stå ut

Måste stå ut i ca 3 timmar till innan vi slutar!
Sitter nu här på lunchen och väntar på att tiden ska rinna iväg och bli kl 16. Skönt men vad ska jag då göra.. hmm.. får väl se vad jag hittar på, finns ju en hel del plugg så det får kanske bli det.

Har ätit en lasange, sån där färdig som man köper i affären, kanske inte de godaste jag ätit men jag kom på en maträtt pappa ska få göra nästa gång han kommer =) TORTILLAGRATÄNG kul för han men de struntar jag i.
ska fortsätta drömma mig bort. <3


Roligare har jag ju haft...

Omvärldskunskapen fortsätter. Om den var tråkig förra veckan så är det inte ens förnamnet mot hur denna vecka började.
EU snack i 3 dagar. JAPP..Vad vill jag veta om EU, inte mycket eftersom jag är inte så speciellt intresserad. Vissa är det och kan och det visar sig något tydligt. En annan sitter där tyst och vet NADA och bryr mig typ lika mycket. Visst måste jag erkänna att jag har lärt mig saker idag men jag behöver inte vara intresserad för de, eller?

2 uppgifter fick vi tills imorgon också. Den ena är att ta fram en "nyhet" från tidning,tv eller radio om EU och den andra var att vi ska fråga minst en person:
1. Tycker du vi ska införa EURO som svensk valuta?
2. Om folkomröstning ska ske?
3. Om de du har tillräckligt med kunskap för att kunna svara på frågan?

Vad tycker ni? Ska vi ha EURO?
Jag vet inte riktigt, kan vara bra i vissa fall som när man jobbar på speciella ställen så som hotell och så för att underlätta för gästerna men samtidigt så har vi växlat pengar fram tills nu och kan lika gärna fortsätta. Och sist men inte minst de flesta handlar på kort nu för tiden!
Blir mer EU snack imorgon och ännu mer sömn på lektionen (skoja, jag sov inte men hade kunnat)



Nu vet jag däremot inte vad jag ska göra. Lite piggare nu efter att ha legat i soffan sen jag kom hem typ halv 4. Det är ingenting på TV så det är väl bara att fortsätta titta på ingenting.
Men jag ska säga en sak till min kära syster här nu. KOM TILLBAKA. Tråkigt och finns inget att göra då är de mycket roligare om du är här istället för att du ska sitta där och göra inget.

Tillbaka till att göra inte så mycket =)

<3

Dagens skratt

Här kommer lite som kanske piggar upp dagen med ett litet skratt

Den Danska Doktorn skrev...

Följande citat är autentiska, oredigerade notater som är skrivet av läkare i patienters journaler i vårt grannland Danmark.


1. Patienten har bröstsmärtor om hon ligger på sin vänstra sida i över ett år.
2. Utskrivningsstatus: Levande, men utan tillåtelse.
3. Patienten tillät inte en obduktion.
4. Patienten har inte tidigare begått självmord.

5. Hon är lam från tårna och nedåt.

6. Huden var fuktig och torr.

7. Tillfällig, konstant, periodisk huvudvärk.

8. Patienten var uppmärksam och ointresserad.

9. Huden: Något blek men existerande.

Historier om läkare

Patient: "Snälla herr doktor, ni måste hjälpa mig. Jag är så stressad, och det gör att jag kan bli förbannad hur lätt som helst."
Doktor: "Ok, det ska vi kunna avhjälpa, berätta nu om ert problem."
Patient: "Jag gjorde ju just det, din dumme fan!"



Patienten kommer in på doktorns mottagning.
"Doktorn, alla ignorerar mig."
"Nästa."

Patient: "Doktorn, jag tror jag behöver glasögon."
Doktor: "Det behöver ni verkligen, det här är en bank."



Patient: "Hur kan jag på ett snabbt sätt bli av med tre kilo överflödigt fett?"
Doktor: "Hugg huvudet av er."



De här skämten kommer från www.skrattnet.se

Helgen!

Förutom förskyldningen!

Så har helgen varit bra.
Fredag vart de "shopping" med moster, kusin och syrran.
Syrran stannade kvar här över helgen och åkte tyvärr hem idag :( Vi käkade tacos och mös på fredagkväll med film på lördagen tog vi det lugnt, lite för lugnt där på morgonen så vi nästan missade bussen in till stan för att möta upp carro. Gick på stan ännu en dag =) shoppade inget men carro gjorde. Vi åt lite på saffets och fortsatte våran runda.
Senare vart de grillning hos mamma innan vi åkte hem och kollade på film och prata tjejsnack. Söndag lugnt och skönt, ut på nisses en snabbis sen vart de tvättning.
Det var helgen i en liten kort historia. Har inte festat och varit uppe hur länge som helst men ändå är jag helt slut. så nu blir de nog slappa framför tvn. skulle vilja träna men jag tror jag väntar med de en dag till. Men imorgon måste jag träna en stund iaf annars dör jag!
<3

Det var droppen

Så dålig stil att inte kunna hålla sig trogen till den man älskar men ÄNNU värre att hon ska få reda på de i tv med hela Sverige som tittare. Jag kan inte säga att jag förstår hur hon känner men jag tycker så synd om henne och jag hoppas verkligen inte att hon va så snäll och tog tillbaka han efter det där.
Vad pratar jag om?
Jo, Sanningens ögonblick!
I torsdags gjorde han bort sig men ikväll var han ju riktigt taskig.
Det hade varit droppen för mig men antagligen ännu tidigare med tanke på att han troligtvis inte varit så underbar under deras fem år.
Ni håller väl med?

Nu är det sängdags här, får berätta mer om helgen imorgon men de är skola imorgon och jag är rätt så trött så

God natt <3

Massa hemsk tvätt

så går det när man tror man har tvättid kl 13 men egentligen är de kl 10.

Tråkigt men måste göras och så måste jag ner dit om 8 min igen.
Inte kul, eller?

Filmkväll

Har ni aldrig drömt er bort till den där underbara kärleken? Den som man bara ser i filmer.
Nu har jag sett 2 sånna filmer.

27dresses och Förtrollad
Har du sett dom?

  

Äkta kärlek, helt underbart och man bara drömmer sig bort.
Men det lyckas aldrig hända och det är ju inte så konstigt för skulle de hända skulle de inte kännas så underbart när man ser filmerna.

Nu ska vi sen en till film, har inte bestämt något än men de behövdes en rökpaus så då passade jag på att blogga lite <3


Taco, vin och film

En strålande fredagskväll när det vart ändrade planer om After Worken.
Efter en stanrunda så var de lite sent att åka och käka tacos på BMB så de blev tacos hemma istället. Nu sitter syrran och jag och tittar på Americas funniest home videos. Så kul!
Vilka nötter vissa är.

Köpte bara ett par leggings på stan men hittade lite mer som jag inte orkade prova så det blir kanske imorgon istället.
Ska titta på film tänkte vi. Men vet inte rikigt vilken. Något förslag?
Nu ska jag hämta lite vin och smirnoff till syrran sen blir de njuta

image20        image21

Probelm!

Vad ska man ha på sig idag?
Bara för vädret är kasst vet jag inte vad jag ska ha på mig.

Jeans kanske . nej usch va trist.. det har man ju haft hela vintern
men de känns kallt med leggins.
HJÄLP.
Alltid samma problem så de är inte för de är kasst väder men de blir värre då.

Nu sitter jag här i en röd ful t-shirt och har ingen aning om vad, så jag får nog sitta här resten av dagen i den röda fula till och med en stadskampen t-shirt.
Inte nog mer de så är jag faktiskt väldigt osäker på färger. För vem vill se ut som en clown.

Nu ska jag göra ett försök. KRAM

Tråkigt väder de var idag då

God morgon!

Vilket fruktansvärt tråkigtväder.
Vaknade för en timme sen, mådde lite bättre än igår. Sitter nu och tittar på våra bästa år där sami är hysterisk som vanligt.
Sovit bra?
Svårt att somna igår men när jag väl somnade så sov jag så skönt.

Vad ska man göra idag då?
Jo jag ska ner på stan en sväng med syrran och kusin, kanske moster också.
Senare blir de After Work på BMB.
Har städat undan lite men de är fortfarande inte så rent och fint som jag vill. Men jag får fortsätta sen.

Ska snart ta mig en dusch och fixa mig lite Om jag lyckas eftersom håret är katasrof nu.

Hej så länge

Stackars tjej, men vilket svin

Såg ni sanningens ögonblick?
Om inte, då missade ni nog Sveriges största svin!
Jag gillar inte när folk skriver skit om andra i sin blogg men de här. Det här bryr jag mig inte om. Jösses amalia. Enligt han dög inte flickvännen. Hennes bröst skulle vara större, hon skulle vara blond och inte nog med de så har han snott pengar av henne för att spela pocker. My god!
Hon såg ut och må rikigt dåligt, jag lider med henne. Och tyvärr blir de nog inte bättre i söndagens avsnitt. Hon får höra de här från sin pojkvänn som hon varit tillsammans med i 5 år samtidigt som hela Sverige lyssnar och publiken jublar och skrattar. Är vi verkligen så skadeglada? Vad tycker ni? Hemskt eller hur?



Från de ena till de andra så har jag hittat en underbar parfym, den luktar så gott.
Kylie Minouge - Showtime

Jag trodde de skulle bli värsta inlägget nu för jag hade så mycket att skriva, men jag har så ont i nacken och ryggen sen jag legat i streck sen kl 16.



Tillbaka till de övre!
Jag tycker så synd om henne och såg ni inte det ikväll så kolla på söndag kl 21 så får ni se en kille man absolut inte ska slösa energi på!

Grillade marsmallows och rinnande näsa

Det var gårdagen det =)
Tänkte först grilla marsmallowsen i grillen efter maten men de gick ju inte så värst bra eftersom de skulle stänga av den. Men grilla på den grillen gick inge vidare efter att försök före maten, så då kom jag på vad millis sa när dom stog och grillade marsmallowsen på Björnöborg att hon brukar ta levande ljus hemma när de inte finns nått annat så de fic bli de hehe, men gott vart de..

                          image18   
Men dom brann ganska lätt HAHA
Tur att det inte är laveeeeendelljus, för då skulle de smaka lavendel ( ellerhur Nicklas)

Efter maten gick vi vidare till brasan som jag aldrig trodde att dom skulle få eld på men det gick tillslut.

Det blev en lugn och tidig kväll. Helt slut i hela kroppen och  vaknade imorse och kände mig mer död än levande. Efter två treo så var man lite mer levande men med en ny sysselsättning.. NYSA... Till den jobbiga rinnande näsan tror jag att jag stoppar upp en tampong i varje näsborre snart så jag slipper sitta med näsdukarna intryckta i huvudet.
Nu ligger jag och vilar i soffan och det är inget kul på tv så de är ju rikigt skoj. Inte kan man göra nått roligt heller för de orkar jag inte..men dagen är snart slut ändå och så kommer syrran och kusin imorgon! SHOPPA...AFTER WORK och lite film hoppas jag de blir.
KOM IHÅG FILMERNA JOHANNA!

RSS 2.0