Äntligen

Jag har fått tag på en lägenhet, jag slipper bo kvar här i tråket
slipper pengla och bli påmind varje minut om allt som hänt, så skönt
Blir granne med min kusin =) coolt.. sen ska jag flytta in i Maddes (i klassen) favvoområde..Gideonsberg kanon:P
Ska kolla den imorgon men jag ska ha det,
ja men va tusan den var ju rotrenoverad så duger inte tapeterna så byter jag väl, inte mer med det. jag får balkong och kök också..
åhhhh vad jag längtat efter ett kök, har bara kokvrå så nu kommer jag kunna laga mat och bara hur mycket jag vill..(som om det kommer bli mer då...nepp)
Jag är ial så LYCKLIG nu, helt underbart

Har tränat en sväng idag, typ 40 min vart det bara idag. Ja känner att det är mycket tyngre nu efter jag varit sjuk. men jag MÅSTE annars går jag under.. men jag behöver ju inte börja med att träna ihjäl mig =) kanske.. haha
Kändes som en lång dag i skolan, mycket lyssna eller rättare sagt bara en massa lyssna var det idag
men vi överlevde så det var ju inte dötråkigt, nej det var intressant!

OJ jag kom på att jag skulle ringa mamma ju :P hihi
skriver mera sen då.. när vet jag inte, har kommit av mig lite nu efter mässan men jag
lovar jag ska skriva
 
=) Bye <3


Back in Hallsta

Vilka dagar det har varit, slit och släp i 4 dagar men vad kul det har varit. Samtidigt som det är skönt att det är över så är det tråkigt. Vi har ju ändå varit så många i fyra dagar och nu är jag helt ensam igen i lilla hallsta hahah där det inte händer någonting men men.
Vi har säkert packat mer än 5000  påsar som vi sedan delat ut under som här dagarna, MYCKET var det på golvet, haha hela golvet var täckt i kassar.
Hotellet var fint, bodde på Rica Hotell på kungsgatan, mitt i stan =) hur hätligt som helst

Bara en dag kvar med antibiotikan sen ska jag TRÄNA, jag vill verkligen det nu var det verkligen länge sen. Men just nu känns det som om det var länge sen jag gjorde mycket, förutom packa kassar med mässtidningar.

Skriver mera sen, slut på idéer nu! ses

Ska bli skönt

Så rolig dag idag, och slutet på skoldagen var bäst =)
riktigt roliga presentationer av mötet!

Bara 1 dag kvar till Stockholm..längtar..vi ska jobba mellan 8:00 och 18:00 snacka om att vi kommer vara helt slut efter det, eller iallafall jag. Det ska bli så skönt att komma härifrån några dagar och få annat att tänka på än det vanliga och äntligen kunna sova lite mer normalt om nu jag inte har hostat sönder mig själv innan dess.
Ledig imorgon och jag vill träna så mycket :( men kan ju inte det än pga antibiotikan
inte kan jag sola heller så vad ska jag då hitta på förutom att packa och äta med pappa?! hmm
Ordet Förlåt är jag ganska trött på nu, gör man något dumt så hjälper det inte alltid att säga förlåt man måste veta när man ska säga det. Beror ju helt på vad man gjort förstås, men ibland kan det också vara försent så tänk efter innan du gör något.
Tänkte efter om LIA utomlands, det skulle ju vara skit kul men jag undrar vad det där stipendiumet (eller hur det nu stavas) täcker. Det kan bli väldigt dyrt om man måste betala det mesta i 6 veckor..Men vad skulle jag då vilja göra och var skulle jag vilja vara..vilket problem jag fick.. hahaha

Nu måste jag kolla lite jobb, måste ju ha ett till sommaren om inte före :)

Pussar

Kan man verkligen sova nu?

Jag minns inte när jag var så här riktigt trött, sov bara 2 timmar och 15 minuter inatt. Jag tror det hade varit bättre och varit vaken hela nätten istället
då hade  det inte varit så svårt att gå upp sen på morgonen men nu var det realy hard!

Gjorde min presentation men en helt annan än vad jag planerade, när jag satt och lyssnade ploppade det upp idéer och jag körde på, vart inte mycket till argument men jag pratade sen att det inte vart så som jag tänkt mig. Vart inte alls bra tycker jag.
Imorgon ska vi göra något annat men det är inte någon vanlig presentation,ska bli ganska skönt

Alltså nej jag orkar inte skriva, får bli mera imorgon



image2

Oh My ...

Alltså herre gud vad folk har problem, jag vet jag låter som en skata i mina bloggar men för tusan låt mig vara!

Man tror allt ska bli bra när man gjort slut eller blivit dumpad kanske är bättre ord, men där fick jag. Har
nu gått kanske en månad och en vecka sen det tog slut och ända sedan då så har jag bara lyssnat på hur dåligt HAN mår och att han inte kan äta och sova, JAG DÅ!!
Är alla killar lika själviska?
Det här kommer säkert låta konstigt men jag måste berätta, måste skriva av mig..han gjorde slut men ville ha tillbaka mig.. kom ihåg en sak, han gjorde slut.
Ehhh..ja
that´s too late
har iallafall försökat vara kompis men hur lätt är det när det nästan är värre än när vi var tillsammans?! Svar någon? hmm nej jag förstog de
vem vill ha en kompis som beter sig som 5 år när han egentligen är 23. skyller alla våra fel på mig, alla fel på mig det behöver inte bara vara våra kan vara allt..blir sur för absolut ingenting o.s.v.
när man väl talar om att det funkar inte längre inte ens som kompis så får man en massa mail och vad står det på mailen? You don´t wanna know..hur i tusan ska jag nu kunna koncentrera mig på den där argumentation imorgon! ALLVARLIGT! Hann bara få ihop ca 3 minuter och det ska vara 8, alltså fattas det 5 minuter på argumentationen som jag knappast får fram nu när kl är 1 på natten, kommer INTE hända jag kan ju inte ens tänka, och ännu mindre sova..
tänk inte på det, försök sova sa pappa när jag la på telefonen men vad kommer
hålla hans tankar igång inatt då?  DÅSÅ!
jag somnar väl när jag är så trött så jag bara somnar där jag sitter men lägga sig i sängen och försöka då blir jag bara deprimerad, kommer inte att funka.

Det har varit lugnt nu i 50 minuter i min mail, han kanske har somnat iallafall (tack för det). Ni vill säkert veta vad jag snackar om för mail men jag tror inte riktigt jag vill skriva ut det här. Dom som måste veta, vet och kommer få veta. Alla andra.. jag är ledsen men det är inte kul..jag blev faktiskt för första gången rädd för att nått kanske ska hända när jag läste dom
har aldrig tvivlat på att han skulle göra nått men nu gör jag nästan det.

Det får bli ett avsnitt av grey´s anatomy nu, som jag hoppas jag kan somna till

Bye <3

Vem kan sova?

"Så många tankar som bara snurrar i mitt huvud
Jag kan inte ens tänka klart
Vad är det som är fel? och varför?
Mitt hjärta har gått i bitar
hur ska jag laga det igen?
Sömnlösa nätter
händelselösa dagar korsar varann
Om ändå tiden gick att vrida tillbaka, skulle jag göra saker annorlunda då?
skulle jag vilja det?
och vilken tid skulle jag vilja komma till?"

Grannen dunkar musik och festar, kl är runt 01:15 natten till idag, söndag! Jag är trött
men vem kan sova när man hostar varje gång man tar ett andetag?! NOT ME!
Fick några hosttabletter när jag var till mamma men dom hjälper inget vidare idag. Bara bita ihos och hålla andan =) haha
nej, men jag somnar väl tillslut (det gjorde jag)
Söndag imorgon sen är det dags för skolan igen och den där argumentationen som jag inte vet vad jag ska argumentera för i 8 minuter. 8 lååånga minuter. SUCK! (något förslag?)
Men STOCKHOLM närmar sig med stormsteg. Askul. Något att se fram emot, och efter det så är det Melodifestivelen att längta till. Vi ska få ha på oss gula tröjor på både mässan och M-festivalen. JIPPI..jag som älskar gult...NOT

Om 1 vecka har pappa flyttat, så om någon vecka bara så ska jag ta med mig syrran och hennes boy upp dit och hälsa på hade jag tänkt.
Nog för ikväll (eftersom kl är så sent och jag inte orkar starta datan men måste skriva av mig så skriver jag på ett papper nu sen in på datan imorgon, som är idag nu =) )

God Natt <3

Yesterdag and today

Ja, var ska man börja!
Önskar att all skit tar slut, och livet blir underbart som i alla dessa sagor, tv serier och filmer
lika tråkit som vanligt här i kummunen, dom har ju säkert inge pengar att göra nått för oss som bor här. Jag ska snart åkta till Västerås, först till biltema och köpa nån sån där grej som man har till bilen när man får punka.. haha tur att pappa ska med och vet va det är för något, tänk er en galen kund kommer in på biltema och säger:
"jag ska ha en sån där grej till bilen som man kan ha när man har fått punka på nått däck" dom skulle ba hmm.. öhh... ja det finns många saker..sån som hissar upp bilen (domkraft tror jag de heter) sen finns det sån där man öppnar hjulet med (inte ens ett förslag på namn)... ja
dom skulle kanske till och med kasta ut mig.
Sen ska jag skjutsa pappa till min farbror, ja gud ja, han också.. ush..finns det någon människa som bryr sig så lite..?
jag känner för att följa med in och bara säga allt jag tycker, (vad är det med mig idag) men ska man inte göra det? säga vad man tycker och tänker?
jag känner att det är strunt samma om vi tappar kontakten helt (som om vi har någon kontakt nu, knappast)
Nej jag åker till mamma istället. Fast syrran ville ut på maxi först.. hehe.. dom har nå godis där som inte finns i hallsta, låter kanske desperat men det är hon inte.. tror jag

Igår var en händelserik dag
Vart till sjukgymnasten och fick lite svar på varför jag har så ont i nacken och strålningar ner i axlarna, det var skönt! Det var ju något som jag själv troligtvis kan påverka genom att göra som han sa (väldigt duktig sjukgymnast) han botade till och med min hesa röst när han knäckte alla
knutar i nacke och rygg =) låter kanske knäppt men när han gjorde det började jag hosta haha på den vägen är det
Sen finns det detaljer jag inte vill gå in på vad som hände under gårdagen, vill ni veta så får ni fråga och invänta svar (om ni får något) ;)

Shit vad det blåser nästan storm ute, vi kommer ju blåsa av E18 ju med in lilla bil, blir lite nervös faktiskt men det ska nog gå bra.. jag kommer kramphålla i ratten så det inte blir nått tok..Fortfarande inte helt frisk, jag har inte ont i halsen längre men i huvudet och lite förskyld (tog mig 3 gånger att skriva ont, skrev int 2 gånger :) )

Bara några dagar kvar till vi åker iväg till Stockholm, hur kul som helst. Bo på hotell i 3 nätter, jobba på SHIE mässan och bara njuta av att ha "semester" hemifrån då får man väl säga, eftersom att vi ska jobba så är det inte semester. Men vem bryr sig, erfarenhet kallas det för och det tackar ingen nej till.

Dags att sätta lite fart här nu...SEE U <3

If I could turn back time

Då skulle jag vrida tillbaka den till sista året på gymnasiet kanske, eller redan första året. Jag skulle ha gjort mitt liv så annorlunda då. Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra men annorlunda skulle det bli! Nu däremot när jag inte kan göra det så får jag försöka ta och göra något bra av det som är nu,
jag vet inte var jag ska göra min nästa LIA
jag vet inte vad jag vill jobba med i framtid
jag vet ingenting.
vad ska man göra då? Några förslag?!
Ja, man kanske ska ta och fundera på vad man vill göra. Då skulle jag vilja:
Äga ett STORT resebolag eller rädda djur som är utsatta för fara
Bo i Hollywood
Resa jordenrunt (se varje litet hörn i världen)
Det var ju några av dom drömmarna, visst kan det bli så om man bara kämpar för de. Men just nu är det svårt att kämpa, när jag bor här jag bor och inte trivs ett dugg men det är ju bara att vänta på en lägenhet, inte mycket mer att göra.

En sak jag vill gör, eller en sak det är flera i en. Jag vill åka på konsert, Rihanna, Alicia Keys och Kylie ska komma hit och jag skulle vilja dit. Men de får bli en annan gång.

Den här veckan i skolan är det presentationsteknik, upp och prata om något för klassen, har ju aldrig varit nått för mig men jag försöker hålla mig lugn. Jag hatar sånt, det är en sak om jag jobbat som reseledare och ska guida en grupp.. en helt annan sak, det är nått jag vill och tycker om inte stå och prata om mig själv eller något annat för en klass.. men de är bara ta ett djupt andetag och göra det.
Jag har haft så ont i halsen sen i söndags och nu börjar det klia..så typiskt, men tur att det kommer nu och inte om en vecka när vi ska till stockholm och jobba, jag missade ju gårdagens resa dit som jag är rätt så ledsen för. Hade varit kul att få lämna västmanland för någon timme iaf, men så vart det inte.. men jag står ut en vecka till.
Och jag fick nyss veta att vi har någon uppgift till imorgon, fattade inte riktigt va det var, och hur jag ska göra..vad gör man nu i den här situationen då? kl är snart 22:40 och hur ska jag veta va jag ska göra...får se om jag kan prata överhuvudtaget imorgon, vi får se vad det blir av det....bara sätta sig att tänka!

God natt

Tur är väl de =)

HAHA ja det är ju tur att det inte är ett program där man behöver sjunga bra i. Sitter och
kollar på singing bee och va gräsligt det kan låta haha...vissa kan ju inte ens låtarna, inte för att jag själv ska säga något för jag kan inte alla låtar jag eller och varje rad i dom men jag ställer inte upp där heller:D men vad
skulle det vara för program utan deltagare.. inget alls...men så dålig stil av en av deltagarna, han bara passade sig till vinsten..han sjöng ju knappt någonting bara den stackars tjejen som fick sjunga inte konstigt att han van, när han fick poäng genom att hon sjöng fel... aja alla har olika teknik för att vinna

jag satt och pratade med carro på msn, hon var också med ut på silk fredags och vi pratade, och då kom jag på en sak som gjorde mig så fruktansvärt förbannat.. hur kan man varar så respektlös att tända en cigg på bussen, idiot säger jag bara, så hänsynslöst...jag menar hur mycke tror du inte det luktar när man sitter i den bakre delen av bussen med ett pucko som tänder en cigg och inte ens röker på den, röken satte stopp i halsen på mig och säkert på många flera
sååå arg var jag...det luktar ju inte speciellt gott av den röken

nu är snart den här dagen slut
jag mår ungefär som förut fast jag har tagit en alvedon som har satt sin verkan så jag vill inte veta hur jag skulle må utan den... men jag vill åka imorgon.. men de är nog bara inse fakta att jag kommer inte orka med den dagen, full fart i stockholm.. nja det blir kämpigt tror, då kanske jag blir ännu värre och inte orkar gå på dom lektionerna vi har senare i veckan med Lena, presentationsteknik.. jag får ont i magen bara jag tänker på det. Oförberedda presentationer där man får försöka komma på nått att prata om på 3 minuter, ush vad hemskt.. får hoppas att det inte blir så mycket sånt denna gång men de är väl bara ett önsketänkande.. man vet aldrig vad den kvinnan hittar på :) det blir nog bra...tillslut..

pappa flyttar om mindre än 2 veckor, hur underbart är inte det.. jag är så avundsjuk på han måste jag säga.. inte det att jag vill flytta just till gävle... men bara härifrån.. helst skulle både mamma och pappa ha flyttat innan jag började skolan här.. eller ännu bättre innan jag föddes =) tänk om dom hade flyttat till tex hmmm.. va ska vi ta.. spanien, då hade jag kunnat prata spanska flytande, vilken dröm va, eller kanske till USA men inte till nått ställe dår dom får så mycket orkaner och sånt, men jag kan tänka mig LA eller San Fransisco.. inte helt hel.. varför gjorde dom inte det för?!
sen får dom väl flutta tillbaka till sverige när vi är vuxna.. men hur ska jag försöka förverkliga dom drömmarna, det kostar ju att flytta så långt, har ingen som jag känner som jag kan bo hos så man jag måste jobba på en gång för att få en bostad.. hahah vilka drömmar.. men en dröm är en dröm!

nu när jag har drömmt här så kanske jag slipper dom inatt.. haha dom senaste veckorna har jag drömmt så otroligt mycket, minst 2 drömmar per natt, och dom mest konstigaste också.. hur kan en älg få en kängruunge.. eller vem har en matta som är gjort av en stor köttbit hahahaha vad annars ska man göra än att skratta åt sånt, jag fattar inte vad jag fått allt ifrån, det är ju inget som skulle hända direkt.. det hoppas jag iaf inte! men sen har det varit några drömmar som faktiskt kan slå in.. bli tagen av polisen för ett brott.. jag vill inte.. och det var inget brott heller enligt mig, tack och lov att det var en dröm...


see ya <3

Jag vill men tror inte jag orkar

Jaha, så var det med det. Vaknade imorse och dragit på mig en förskyldning som kommer smygande mer och mer nu under dagen. Började med halsont och bara fortsätter med huvudverk och ja vad kommer härnäst?! fårväl se. Jag som såg fram emot att åka till mässan imorgon och kolla in läget men just nu känns det som om jag inte kommer långt, håller på att tvätta nu och bara de är jobbigt. Orkar knappt ta mig upp ur soffan och när jag väl gör det känns det som om man åker karusell för de snurrar så i huvudet, inte nog med de så måste jag nästan hålla i huvudet för att det inte ska ramla av =( inte har jag någon alvedon hemma heller, och i den här tråkkommunen är apoteket stängt på söndagar. VARFÖR?
och varför kan dom inte börja sälja de på mataffärerna?
det är ju ändå receptfria...skulle vara mycket bättre, spelar ju ingen roll vilken dag man blir sjuk då ju.. nu måste man nästan planera sjukdommen så man kan gå och köpa. för inte tänker väl jag på när alvedonen är slut och jag inte mår dåligt att jag måste köpa ny, det är inget jag går och tänker på hela dagarna direkt och apoteket går jag inte in på så ofta heller, inte min favorit butik :P

Igår var mormor förbi här och hälsade på. HAHA det är så kul, hon är så inne i sin dator som hon fick när hon fyllde för 2 veckor sen =) hon sitter där hela tiden, och varje gång man pratar med henne så säger hon hur kul det är.. det är aldrig försent att börja. hon är ju 70 nu så =) Hon lägger patianser och surfar på nätet, men för att hon ska lyckas får vi lov att lägga in sidor på favoriter, nått annat har hon inte fattat än.. hehe.. så söt...nu ska hon komma med mina gardiner som hon var så snäll och tog med sig för att sy upp dom, och strykit hade hon gjort också sa hon.. helt underbart för strykbrädan står hos syrran och jag orkar inte hämta den idag.. men nu får jag upp dom ändå =)
tack vara mormor!

Vi får se om det blir mer skriva idag..kan ju hända. dagen är lång och jag har inte så mycket annat att göra  hehe

Ha en bra dag

Silk = Trååååk

Då var den kvällen över. Sådär vart den. Om jag ska tänka på dom jag åkte med och var med så är ni ju helt underbara men det var silk som var så tråkigt, inte många i min ålder där.. haha nu låter det som om jag är 40 år gammal men det är jag inte kan jag lova, men det var rätt så många 18 åringar och jag är ju 21 så det är lite skillnad på hur man tycker om att festa. Sa till syrran att är det tråkigt får man göra det bästa av situationen, och jag lovar, jag försökte men tillslut gick det inte. Bara musik som inte gick att dansa till och då är det knappast lätt att dansa heller=) Nej det får bli någon annanstans nästa gång, lite roligare ställe. Kl 01:00 gick vi till mac donalds för det var så dött. Men det är ju en som hade kul och det tror jag hela silk såg. Angelica, partypinglan # 1. Skek så hela västerås ekade när ja kom, trodde öronen skulle ramla av, hon dansade nog mest av alla och var på sånt himla glatt humör så hon hade kunnat dela med sig till 10 personer om inte ännu flera. =) Och nu börja hon planera in nästa utgång, det har inte ens gått 12 timmar sen jag kom hem.. kan jag få ta de lugnt några timmar till=)

Snart kommer pappa ner hit till mig och ska byta mitt däck som nu har varit på lagning. Det var ingen som hade stuckit hål eller nått sånt, ventilen hade gått sönder. Hur det har gått till det vet jag inte men aja nu är det helt igen och det räcker. Annars ska jag inte göra nå idag, ta det lugnt, tänkte kanske jag skulle ta mig till gymmet men den tanken verkar gå åt skogen eftersom kl är ca 13:50 och dom stänger kl 16 och jag har kommit ingenstans, får bli imorgon kanske mellan tvätten.

Nu när jag såg Rihanna på tv så kom jag på en sak. Igår fick jag nå flipp i huvudet och började fundera om jag ska klippa mig kort.. eller kortare..kanske några cm hahahaha men alltså jag vet inte om jag vågar men det skulle vara kul att göra nått nytt och skönt att bli av med trasslet, men VÅGA.. hmm tror inte det..Men alla andra är ju så fina med kort hår, men kanske inte jag! Vad tror du?! Tänk om jag ångrar mig och det tar flera år att växa ut igen, öhh. nej det gör jag bara inte, jag får släppa den tanken. Kommer aldrig hända.

Nu kommer pappa

Puss kram




Lite vin och förberedelse sen är man färdig att åka

Full fart innan krogen, tänkte först inte åka men så fick jag ångest för vad ska jag göra hemma helt själv... tycka synd om mig själv.. nej tack!! Så då vart det en krogen runda iaf..men vad gör det lite kul skadar inte. Har hällt upp ett glas vin och har förberett mig så nu är jag nästan helt klar, väntar bara på att carro ska sluta jobba. Under tiden nu sitter jag med syrran och tittar på postkodlotteriet värsta pensionärprogrammet men men.. vi ska ju snart bryta pensiönärgrejen och ut och FESTA =) frågan är bara: vad ska jag ha för kläder :/ hmmm där kom det ett stort problem, får försöka komma på nått...

På måndag bär det av till stockholm, ska till älvsjömässan och titta läget innan vi ska dit och jobba. Det ska bli spännande..

Men nu måste jag ta och kolla igenom garderoben efter kläder....HJÄLP MIG NÅGON!!!!

Ha en skön fredagskväll


Härligt

Så underbart att träna känna att all sin energi i kroppen försvinner och ersätts med ny. Blir helt slut i kroppen och alldeles klar i huvudet, finns det nå bättre?! Jag tror inte det. Nu har mitt nya liv börjat, svårt att ta sig dit men när man väl är där så är det inte så svårt, det blir som en drog man bara måste iväg och träna. Missar man en dag får man nästan ångest eller nått sånt. HAHA

Var till stan idag, hittade lite mer än vad jag hade tänkt, jag skulle köpa gardiner men kom hem med skor, tröja, legging och självklart hade jag gardinerna med mig hem =) jag tror inte att det var nå mer, men de var mer än vad det var meningen.. kan inte hjälpas.
Ska det vara så svårt att få tag på en lägenhet, jag söker hela tiden men får inget.. hmm..någon gång kommer det väl men vem har tid eller lust att vänta ;P

Sista dagen i skolan imorgon sen är det helg igen :D sååå härligt.. det blir silk imorgon men angelica och hennes kompis, syrran och jag hoppas ashtar följer med, hon sa de och de blir såå kul (= hihi. ska väl ta det lite lugnare än på nyårsafton haha, hade jag tänkt iaf får nog se vart det bär....Snart flyttar pappa också äntligen har han fått jobb och han flytta till den han älskar mest,, förutom mig förstås :P hahahaha vi kommer och hälsar på de lovar jag.. så lätt kommer du inte undan:P

Lyssnade på en speciell låt när jag tog en promenad idag, den stämmer väldigt bra in på mitt liv just nu..av Marie Picasso..

"It´s too late to say i´m sorry"..låten heter romeo ...ja, det är för sent.. det är det enda jag kan säga..

Men nu ska jag gå och sova så jag är lite pigg imorgon i skolan.... och på SILK hahaha

sov gott och dröm sött

Vad gör man?!

Alltså vad trött man blir....först är man jätte taggad att träna.. tränar och tränar och tränar allt går jätte bra. Kommer ut sen till bilen och kör iväg och märker att nått annat är fel på den, förutom dom vanliga felen som de är på den just nu så är den trög styrd, det ryckte i ratten och den drog konstigt. Kör iväg från gymmet och ner till ICA och kommer lagom in på parkeringen så smäller de till och jag trodde det var en JÄTTE grop och fortsatte köra in på en parkeringsplats kliver ur bilen och det var punka.... och de värsta var att det inte fanns någon grop, kanske 10 meter från där det small och jag körde inte ens i den gropen...vad gör man, när man står där på ICA parkeringen ingen som kan byta däck. Bara ringa runt.......fick tillslut tag på nummret så jag kunde ringa min farbror som säkert kastade i sig maten som han satt och åt och kom..stackare..men tack =)

så gör man!

see you

Äntligen fick Anja sin efterlängtade snö

Det går inte att beskriva hur mycket anja älskar snö. Hon blir helt galen nästan.. flippar ur totalt. Jätte sött är det =) när hon får syn på en snöhög och tar sats och stutsar upp i den och börjar tokgräva, tillslut får hon tag på en liten eller stor snöklut som hon inte släpper förrän den har smällt i munnen på henne. Jag förstår inte hur hon kan ha den i munnen i flera timmar, det måste ju ila grymt mycket i tänderna så hon borde få huvudvärk, jag skulle garanterat få det hehe du gör livet helt underbart roligt

Love you Anja <3

Enkelbiljett till miami tack!

En rätt så seg lördagskväll men ändå skön.. sitter här i soffan framför tv:n där top 10 at 10 är på MTV. Funderar lite och känner mig ganska så nere i humöret, vet tyvärr inte varför, kan vara det här tråkiga vädret eller att det händer inget i denna tråkiga kommun.. vet inte vilket men vi kan gå gå på båda. Tänker tillbaks några veckor och dom kändes tunga, ungefär lika tunga som dom kommande veckorna känns när skolan sätter igång igen.

Jag sa nyss till en kompis att en enkelbiljett till maimi, Florida skulle vara toppen. Värme, värme och åter värme =) hur underbart skulle inte det vara. Men de är nog bara fortsätta drömma. Får åka Sverige runt istället för att hälsa på familj/släkt. Dom är ju snart utspridda i hela landet, väldigt kul faktiskt och mer blir de =)

Jag blir knäpp på tvättstugan under mig, den låter riktigt illa och för att inte tala om hur illa det låter när folk inte kan hålla emot den tunga dörren som också är under mig som går in till tvättstugen som nästan gör så tavlorna ramlar ner haha nej nu kanske jag överdrev en aning men det låter jätte illa när den smälls igen kl 7 på morgonen och man försöker sova.

Som sagt skolan på måndag igen, vet inte hur det känns men de ska bli kul att träffa klassen igen och ladda inför SHIE mässan. Det ska bli kul.. tror jag.. har aldrig varit och jobbat på en mässa men det visar sig. Vi får göra det kul annars :)

Adios

Nya året

Hoppas det nya året började bra för er.. jag tycker de började bra här iaf.. var på fest på nyårsafton och kom väl hem runt 3 då bussen gick hem 02.30....mådde skit illa så de tog ett tag att somna :P vi var hos syrrans pojkvänns kompis och när Angelica ( våran låssas syrra) kom in där så frågade hon vem som bor där..och han räckte upp handen och ja: de är jag, då svarade Angeilca har du en plattång? haha inte alla som frågar om en kille med kort hår har plattång =) men som tur var så var de inte hans lägenhet utan hans syrras (vilket Angelica inte vsste) som aldrig bor där så han bor där istället så det fanns ju en plattång som räddade kvällen :D

Mormor fyllde 70 år igår.. ho hade de bra..Nu idag tvättar ja, de låter kanske inte så kul, men de är ju ett måste..
Det är bara 5 dagar kvar tills de bär iväg till skolan igen, vet inte om ja ska bli glad eller ledsen :D haha...

skriver igen sen när fantasin är lite mer uppåt

ciao så länge


RSS 2.0