Då var det gjort

Har varit iväg och storhandlat så det räcker för flera månader tror jag. Så lite som jag äter. Och så mycket som jag handlade.
Ska snart börja göra mat. Lyxa till det lite en fin söndag som denna. Med kycklingfilé och rösti med en underbart god sås.
Jaja.
Mindre än 2 veckor tills jag åker till Erik. Jag längtar dit. Tiden tills dess kommer gå sakta fast jag kommer ju jobba men ändå så kommer tiden stå still hehe.
Börjar med imorgon och på tisdag som jag egentligen skulle vart ledig men det sprack ju innan jag hann märka att jag hade 3 dagar ledigt på rad. Sen blir det jobb till torsdag en ledig dag..KANSKE! Sen jobb i helgen och personalfest. Blir arosfortet. Låter kul. Men ändå spännande. Vi får se helt enkelt.

Sen har vi min nyfikna lilla Jessica som jag saknar. Tror vi får se till att fixa en dag som vi båda är lediga och träffas, det var ju så grymt länge sen nu ju.
Ush vad jag vill mycket. Åka hit och dit men tiden räcker inte till. Får slå ihop några saker så är de lättare. :P

Men nu ska jag kolla kycklingen om den är tinad så jag kan börja lite
Ha det kanon för de kommer jag ha
<3

Vem är dagens klantskalle? JAG!

Men lite komist endå. Tankarna finns inte rikigt där dom ska numera. Lite okoncentrerad på annat. Så då blir det som det blir. Igår åkte jag till exempel till coop fast mamma och syrran menade att jag skulle till dom. Så ja.
Men tillbaka till idag, vaknar av ett mess från syrran där hon frågar om ja är vaken för hon är klar på stan och tänkte komma till mig. Så kommer hon och tjatar på mig att fixa iordning mig för vi ska ner och shoppa. Så bara sätta fart. Erik ringde och pratade en stund :) Blir så glad av att prata med han. Så morgonen började ju bra även fast syrran tyckte min morgonfrilla var den roligaste hon sett eller nått sånt. Såg ut så på henne.
Åker ner på stan. Letar skor till henne och sen går vi in för att prova byxor. Jag vart lite förvånad när jag fick på mig en storlek jag aldrig kunnat ha men helt överlycklig, ska gå och betala och öppnar plånboken och VART ÄR MITT BANKKORT!!!!!
Efter letande i väskan, nästan så ja vände den upp och ner kom jag på att jag glömt det i byxfickan som ligger hemma. Suck. Det var den shoppingdagen tänkte jag men som tur är så har jag en sån snäll syster och mamma som ja kunde låna pengar av när ja träffa dom lite senare så det blev 2 par byxor och ett par stövlar.

Ja till något annat nu då.
Jag mår prima. Glad som en.....  öh.. hmm..vet inte. Glad iaf.
Men så samtidigt så saknar jag Erik. För er som inte vet så var det han jag väntade på i tisdags men det vet ju iaf Jessica nu som var så himla nyfiken :)
Jag kommer inte ihåg när jag kände att jag mådde så bra som ja gör nu. Allt blir bättre och bättre även fast ja verkligen inte gillar den här årstiden hehe.

Jobb imorgon och på lördag sen ledig en dag innan det blir nästan en veckas slit igen men jag lipar inte för det. Såg vilken lön jag kommer få imorgon och hur glad vart man inte för det då.
Nu ska jag bara ta de lugnt framför tvn
<3 puss på er

LYCKADES

Det är så sant. Jag hittade parfymen och är nog den lyckligaste i världen just nu. So happy.

Va kul att jag kan göra dig glad Jessica med att uppdatera lite här.
Mycket händer just nu, mycket positiva saker och jag är på bra humör.

Har inte tid att sitta här just nu. Men väntan är så tråkig. Känner att jag borde storstäda men just nu orkar inte ja med det. Ögonen är trötta men vädret gör ju att man bara vill gå ut och må bra i solen med alla fina färger på träden.
Satt nyss en stund på balkongen och tittade ut och det är så fint. Så nu går jag tillbaka dit medans jag fortsätter vänta =)

<3

Ännu ett desperat försök?

Jag funderar på om ja ska göra ännu ett desperat försök att hitta min goda underbara parfym. Jag verkligen älskar den så dom kan inte ha slutat med den, det tillåter jag bara inte. Sist jag såg den var nu i somras och då fanns den på Kicks nere på stan så jag tror jag ska ta mig en tur dit och se om jag hittar på den där igen. Jag skulle bli så överlycklig.

Hur mår du idag då?

Själv mår jag faktiskt jätte bra. Lite trött men ska ta en dusch snart så jag vaknar nog snart till igen. Sen måste jag försöka fixa till håret också och det är ju något nytt så hur ja nu ska lyckas vet jag inte.

Ska sätta fart nu tror jag. Ha en underbar dag <3

Nyklippt





Va tycks?

Lika bra då =)

Ja Jessica jag ska försöka uppdatera lite bättre =)

Vet att de varit dåligt med de. men kan ju börja nu då så får vi se hur de fortsätter.

I helgen har jag jobbat fredag och lördag och körde raka vägen till köping där de var dusch och fixa sig för att gå ut och göra stan. Åh va trött jag var. Jobbat tio timmar och somnade inte förrän halv 6 igår morse och gick upp vid 10 då de var frukost och kusin passade på att komma in och gosa när mormor skulle fråna om ja ville ha frukost. Morgon gos de va mysigt de med min lilla skit =)
Åkte hem igår och tog de lugnt resten av dagen.

Idag ska jag klippa mig hade jag tänkt mig. Oj jag är så nervös. Hittade en så snygg frilla på nätet igår. men de är kort. Alla tycker ja ska prova. tänker göra de med tror ja men åhh va nervös ja kommer vara.
Så här ser den ut:

Vad tycks?
Inte för de spelar stor roll nu eftersom ja snart ska iväg ner på stan och möta syrran. Så vi får se vad det blir. Jag måste ju ha mitt moraliska stöd med mig för de här är då en stor sak haha.

Ni får veta sen hörrni :) ha en bra dag
själv ska ja jobba sen igen..hehe. <3

OJDÅ!

Ja. nu upptäckte ja att det var en vecka sen jag skrev här.
Har inte haft tid känns de som. Jobbat och en massa mer jobb blir det. Hela veckan slutade det med och 16 timmar i mertid kommer de vara när jag går hem på lördag kväll.

Jobbar en tio timmars dag på lördag efter de är det bara slänga sig i bilen..(om det finns någon bil kvar då) och åka till köping. Ska fira lilla kusin som fyller 20 år. Hoppas ja inte är för trött.

Ska även jobba idag och tänker allt annat än att ta E18 till jobbet. Igår var ju inte den bästa dagen bilen hade. Så innan ja vet att de inte händer igen så tänker ja åka vägar där de går att åka åt sidan.
Det händer annars inte jätte mycket här just nu. Men måste ändra på de så ni får lite att läsa haha. Men när de bara är jobb så är det inte nå vidare intressant, inte ens en grinig kund den senaste veckan. Men snart ska jag tillbaka och någonting intressant lär väl hända på 7 timmar eller?

Hur är det med er då? Bra får man ju hoppas =)

<3

Ingen ork.

Jag har ingen ork, Helt slut. Yr i huvudet. Känner för att stanna där ja ligger nu. Tyvärr går de inte.

Imorgon hade ja chansen att vara hårmodell här i stan, jag vill verkligen men de håller på hela dagen och jag jobbar. Typiskt. Men de kommer väl mer tillfällen hoppas ja.

Igår jobbade ja, det gick ju naturligtvis bra. Mådde bra igår, förtom halsen då. Men de går upp och ner nu känns de mindre i halsen men då är ja med död än levande istället. Nu vill ja bli helt frisk. Men de läkaren sa ja hade var ju ett virus så de kan ju ta ett tag. Vilket känns... och märks. Så jädra kul virus också då. Magsjuke- och ögoninflamationsvirus. Japp, och varför ja då haft så ont i halsen för vet ja inte hehe.

Ska ju iväg och jobba ikväll igen. Inte mycket energi till de men får försöka samla på mig en massa.
Ha en bra dag <3

Ett tag sen...

...Var ett tag sen  ja skrev nu. Har inte haft tid eftersom pappa, lena och jossan har varit här och hälsat på.
Det har varit jätte kul. Shoppat, festat skrattat haha.

Hur ja mår nu då?
Jo men de känns. Men nu kan jag bota det onda iaf. Blårorna sitter tyvärr där dom sitter
Hur är de med dig då?

Igår hade jag och angelica lite mys. Lagade mat och tittade på film. Kul.
Jobb idag då,kväll. Kommer gå bra. Men nu ska jag fortsätta äta frukost, tar ju sin lilla tid men muslin hehe..

<3

Visade inget

När jag var hos läkaren. Skulle avvakta, men känns inte jätte mycket bättre men de är väl bara att vänta.

Ska jobba snart, varit hemma nu i 2 dagar. Känns både skönt och jobbigt att åka tillbaka. Jobbigt för ja är inte jätte pigg men orka ligga hemma helt ensam. Jag orkar, de är bara 5 timmar idag ju. Går bra. Tyvärr sov ja inge vidare inatt men kanske sover bättre natten som kommer.

Ska trycka i mig mat sen också. Och tvätta håret måste ja med göra, Suck. Lika bra att sätta fart.

Kram

Får se imorgon då

Imorgon bitti blir det ingen sovmorgon även om jag har en. Ska iväg tidigt till vårdcentralen. Upptäckte igårkväll 2 blåsor på en av mina halsmandlar. En stor och en mindre som tills idag vuxit sig större. Får se imorgon helt enkelt.

Jobbade ikväll, lättare sagt än gjort hehe

Men nu ska jag käka glass. de som jag kan äta utan problem

ha de bra


RSS 2.0