Gott Nytt År på er alla

Gott nytt år på er och hoppas att 2008 blir ett kanon år...fest ikväll eller? ja du de kan man säga.. jag vet inte riktigt vart jag ska men jag vet att det är någonstans i västerås =) bra va? haha..sitter just nu hemma i soffan och tittar på tv, eller mest i i datorn.. och laddar inför kvällen..jag hoppas ni får en UNDETBAR kväll.....

pussar och kramar

Ett tag sen


Nu var det ett tag sen ja skrev nått här....julen är över, jag är ett år äldre och nu sitter jag och väntar på att åka och hämta mormor och morfar vid bussen. Dom har varit på kryssning som dom fått av min moster i födelsedagspresent.

Julafton var bra, vi var knappast många...men fick fina klappar =) och mycket fint på min födelsrdag också...

Har nyss kommit hem från E-tuna där jag mamma och syrran varit och shoppade...ja hittade en klänning och lite till... nu ska jag bara slappa, njuta av det lugna =)

Ha det bra

Väntar på julen

Nu sitter jag här.. i Angelicas rum hemma hos mamma och bara väntar på morgondagen, men vem gör inte det. Mamma sitter i köket och slår in dom sista julklapparna så dit får jag tyvärr inte gå, jag har lite hemlängtan faktiskt men de kanske inte är så konstigt med tanke på att jag knappt varit hemma en hel vecka i december och halva november.
Det är skönt med jullov men jag blir ju så uttråkad, vet inte va jag ska hitta på hela tiden. På onsdag ska vi till Eskilstuna och handla på rean, de ska bli jätte skoj. Det är bara hålla tummarna på att ja hittar något också...

Nu ska jag gå och kolla va min syster har tagit vägen.. men ni får ha de underbart

puss och kram


God Jul

God Jul på er alla
Hoppas ni får en underbar julafton imorgon =) med många fina klappar

Kramar


Anja älskar snö.... var är snön?

Anja älskar snö.... var är snön?

Är det inte dags för lite snö nu va? Vem vill inte ha snö på julafton, inte bara jag och Anja hoppas jag =)

Stan idag

Var till stan i dag och gjorde västerås osäkert med Alexandra.... Fan va kul de var  =) Vi måste göra om de...Att det ska vara så svårt att få en lägenhet där..jag fattar inte, men de är väl bara att fortsätta söka tills ja får nått..annars köper jag en så jag får flytta dit snart hehe..

Nu är de snart dan före dopparedan, härligt.. undra vad som finns i mina julklappar.. hmm..sen fyller jag snart 21 också va kul de ska bli. sen börjar mellandagsrean snart med.. hur underbart kan inte de här bli? åhh va jag ska shoppa.. om jag hittar nått =) väldigt liten chans :P

Pussar


Jullov

ÄNTLIGEN JULLOV
Inte en dag förtidig, det behövs verkligen några dagars uppvilande känner jag för att orka med termin 2.

Imorgon ska jag iväg till stan och fika med Alexandra, och man vet aldrig shoppa lite också kanske :P men nu ligger jag i sängen och skriver och lyssnar på Marie Picassos skiva, vet inte vad jag ska skriva det är väl därför det blir en massa blaj blaj men va gör de. Skivan är bra, hon har ju en underbar röst eller hur? Bara 4 dagar kvar till födelsedagen och ett år äldre, det känns härligt men nu får jag snart sluta fylla vill ju inte bli alltför gammal.

Julafton snart också. Hoppas det blir en bra dag iaf med tanke på att dom senaste inte varit de, men det är ju julafton så det MÅSTE det bli, så är det bara...

Jag vill så gärna se the kingdom..nån som sett den? är den bra?

Nu får det nog räcka för stunden :)

God Natt


Så trött på vissa

Varför kan vissa inte bara förstå efter förstå gången man säger en sak, nej utan man måste upprepa 100 gånger jag fattar inte. Jag blir så trött.

Idag var jag till stan och fräscha upp mig lite ;) klippte mig och färgade håret, jag är nöjd.

Vi får väl se om det blir några fler inlägg.. hehe..

Ha det bra pussar


Välkommen till min nya blogg!

Hmm... vet inte riktigt hur man gör detta, men jag antar att jag nån gång kommer på det =)
Kram på er


RSS 2.0