Förskyld =(

Men jag ska inte lipa för det. Det är ju ändå valborg
och de bästa utav allt långhelg från skolan .. =)
Så skönt, då hinner jag nog vila upp mig. Kanske iaf beror nog lite på vad syrran tycker att vi ska hitta på när hon kommer och våldgästar mig i helgen!

Idag då
Skolan, tog mig upp fast de kändes tungt men vi slutade kl 13 så de var inte så hemskt.
Hade en av mina nya tröjor och skorna jag köpte igår. Så fint och skönt HAHA

Nu inväntar jag syrran och yrvädret nicklas (hehe men du är ju bra härlig) En kväll med full nicklas har man att se fram emot då. Hehe
Ska handla lite när dom kommer sen hoppas jag att grillen åker på så jag kan får fota årets första grilning. JAJAMENSAN, Ni får se sen!

Tom i huvudet förutom lite förskyldningsverk så jag tror jag ger upp för nu men återkommer nog efter några glas vin och då är man kanske piggare, förhoppningsvis denna gång ( men brukar bli tröttare) AJA annars blir de imorgon istället när vi vaknat eller senare. SKIT SAMMA =)

HA EN BRA KVÄLL!

Hur underbart är det inte att hitta kläder på rea

Skulle endast kolla på ett par skor men det vart lite mer.

Ett par skor och 2 st Munktröjor.

Skorna kommer från Maxi och kosta 99 kr
Tröjorna kommer från H&M och kostade 149 för båda. UNDERBART

image16              image17



Ja, som vanligt blir det inte som jag vill. bilderna och text och så men så här såg de ut :)

Köpte en Bag som jag ska ha som träningsväska också. Röd prickig. Jätte fin.
Bara invänta Desperate Housewives nu då

Adios


So what did the doctor say...

För att göra det kort....INGENTING. Satt där i över en timme och fick veta inget.
Fick tabletter som jag redan provat en gång. och jag tror han bara pratade 20 min av 60 min. Så vad ska man göra. antar att jag får fortsätta gå på TREO vilket inte känns som något roligt alternativ.
Vad har läkarna för problem på denna vårdcentral. Tur att jag tog en blankett så jag kan byta. Sen kan jag göra ett nytt försök som förhoppningsvis leder till ett svar.

Ska bara fylla i blanketten och lämna in den. Om en stund får de bli. Jag är helt slut. Det dunkar i hela huvudet.
Efter att ha somnat efter 4 natten mellan söndag och måndag så tror man ju att de inte är några problem att somna måndagkväll, men har man en stor slemklump i halsen som gör att de inte går att svälja så gick de inte så lätt som jag trodde. Får se hur de blir ikväll. YEAY.. NEJ!

Nu blir de vila time..Bye

Maja min Maja min bitska lilla piraya

Mamma har badat anja men vattenslangen ute på mormors uppfart. Hon ser ju ut som en liten bitsk piraya. Hugger efter munstycket nästan så fingrarna skulle gå av om dom råka komma i kläm. Sötnos



Bokat tid hos läkaren för mitt huvud så jag ska väl dit och se hur de går och vad han kan komma fram till. Brukar ju vara ingenting men jag gör ett försök. Återkommer kanske senare om jag fått veta något!
Tror det blir mat nu, kyckling och ris tror jag mormor har gjort. Det är så bra att man kan vara här medan man väntar på att åka till läkaren eftersom jag inte får gå hemma än, måste försöka komma ihåg att ta blankett om det när jag kommer dit.

<3

Ledsen pappa men den dog

Den fina blomman jag fick av er när ni kom, jag har dödat den.=( sorligt men sant. Den va så fin men jag tror för mycket sol och förlite vatten vart nog ingen bra kombination. Nu har man ju helt plötsligt en balkong som man glömmer bort att gå ut på så när det väl kommer dit en blomma så glömmer man att man har balkongen så glömmer man även blomman.

Dagen började med skolan kl 9 och slutade med soffan vid 13. Japp, huvudvärken bara fortsätter och jag ska till läkaren, ska ringa imorgon och jag SKA dit, så är de!

Jag hörde att det är sista avsnitten dom visar ikväll av Prison Break också.. men hallå.. varför slutar dom med allt nu helt plötsligt. GRR
Igår satt jag och kollade på lite skor på HMs hemsida ocg jag hittade ett par ballerina, ett par vita tygskor och ett par flipflops som jag skulle vilja ha (om dom är sköna såklart) VILL HAA, finns många mer skor jag vill ha.
Jag känner för att shoppa, verkligen shoppa och nu när jag tänkte på de så måste jag betala en räkning som natuligtvis kom dagarna efter jag betalat alla andra.Suck! Men de är bara att betala.

Syrran kommer på fredag och stannar till.. hmm.. söndag tror jag. Have no idea. Anyway så ville hon gå på afterwork och så tidigare på dagen blir de shopping med kusin (skulle tro att syrran följer med på de också)
ska bli kul =)

Malaco truly

Aldrig smakat faktiskt men vart bra sugen nu när reklamen kompå tv. Måste jag göra snart...

Nu har ett par av mina älsklingsskor gott sönder och jag deppar. Dom är så sköna och helt underbara, från dinsko förra året. Vad gör man då. jo köper nya och inte bara ett par, nu vill jag ha flera. HA  Men jag vill fortfarande ha dom kvar.BUHU

Konsigt att jag har saker att skriva om fortfarande efter de inlägget tidigare men de finns mycket i min lilla hjärna
Har legat här i sängen nästan hela dagen och en del av dagen har jag läst andras bloggar, några kända så som Kenza, och några mindre kända. Rikigt kul.

Jag är lite sur på min kamera som inte vill in i min data, för jag vill ta bilder och lägga upp här och på bilddagboken men de spelar ingen roll om jag tar så tar inte datan emot min kamera. eller jo men den visar flera månader ganla bilder, inte dom nya... så om någon sitter med lite info om hur jag kan få det att funka igen såskriv gärna och berätta hur för jag blir GALEN snart. SNÄLLA!

Med tanke på malacon där uppe så ska jag gå och hämta de lilla som är kvar av mitt naturgodis som jag köpte igr och sedan la in i ett skåp över kylskåpet som inte var speciellt bra för de smällter där. Tyvärr så var de inte första gången jag gjorde de, så nu fick jag frysa till de i frysen =)

Fått så mycket gjort

Inte direkt.
Det enda jag har gjort fram till nu är tagit en liten jobbig promenad till Ica ettan, kanske 100 meter dit och det var jobbigt. Var nästan svettig när jag kom hem, men som sagt det har kliat i min hals hela natten, huvudvärk och helt dö efter en 100 meters promenad så vad har man och vänta sig egentligen.
Tvättat sen kl 16 fram tills dess var de bara den Ica promenaden som hände.
Men strunt i de nu, ska nog ta en promenad med mamma sen.

Jag VILL fortfarande ha den där lilla söta underbara hunden jag skrev om igår.shit vad jag vill. Men går ju inte så bra.
Kan ju köpa en hamster kanske men nej, usch..som springer i sitt hjul som gnisslar mitt i natten, nej tack been there done that..Fågel kanske...ALDRIG. Flyga runt och skita överallt i lägenheten och picka mig med näbben, BLÄ.
Så vad finns kvar. Tråkig fisk usch nej, jag får nog vara här för mig själv. Jag har ju TVn och datan.. VÄLDIGT MYSIGT alltså. Ni borde prova!

Tillbaka ner i tvättstugan om ca 80 minuter. Skönt, får ligga här i 80 minuter till och göra inget. HAHA. Pappa kom in på msn och jag tänkte åh va kul någon att prata med och så ofta pratar jag inte med han nu sen jag flyttat. sätter pilen på han och klickar då loggar han ut...GRRRRR för han...Nu lät de som om de inte fanns någon annan att prata med och jo de gör de men de var så kul att just han kom. Så ni vet att jag vill gärna prata med er andra också.
Nu känns de som om jag bara babblar på för jag har tråkigt så de kanske blir tråkigt att läsa detta men då får de bli det. Men jag ät trött på den här layouten nu så nu ska jag leka lite :D (inte fixa själv utan prova andra)

Åh vad jag vill ha...

Vill verkligen men det går inte så himla bra nu när jag har skolan också.
Men en liten plutt hund som jag kan få gosa med. Kanske en liten glad sprallig pudel som är lika söt som den här sötnosen


image9


visst är/var han väl söt. lite gråhårig men han var väl någonstans mellan 7 år och 9 år.

Eh av någon förbannade anledning ville jag ha bilder i mitten för jag tyckte de skulle vara fin men då hamnade texten också där och nu får jag inte bort det, vilket känns som om det är rätt så typiskt mig. Datorer vilken jäkla uppfinning. Bara för att irritera oss icke tekniska. Och om inte de var anledingen till den uppfinnig så vart det iaf så.

Var iväg till hallsta idag, kändes lite konstigt måste jag säga. Vilket dött ställe, där har jag bott i 21 år och här i 26 dagar och jag kommer dit och ser en dramatisk skillnad. Kl 17 var vi till banken och hämtade pengar till maten och det var inte en enda människa ute nästan, hela kommunen va död tror jag. Passade på att tvätta min bil som var skitigare än skitigast, tror jag tvättade den i slutet av sommaren förra året...jag vet, jag borde skämmas och det gjorde jag när jag slet men nu är den fin =) Det jag fick slita mest med var att få mormor och morfars uppfart ren sen. Med en värdelös stråle från slangen tror jag att jag försökte en halv timme. Sen fick jag macka och o´boy av morfar. Mormor var ju natuligtvis inte hemma. No news!

Körslaget, ja vad säger man Team Cans.
Jag som för några veckor sen tyckte att de programmet var totalt meningslöst har fastnat. Men är det så konstigt när man har hört vilken underbar kör han har skaffat. Dom klarar ju allt den körgruppen. Go Team Cans. Jag tror på er, ni vinner.

Nu går jag bara och väntar på att room support eller wistrand produktion ska höra av sig om LIA. Lite nervös måste jag säga men jag hoppas. Hoppas att vi får de tjejer. Jag tycker det verkar bra. Kommer få slita men de kommer bli kul.

Efter ett nytt försök att få bort de centrerade misslyckades jag igen och tror jag slåt igen butiken =)
Och JOHANNA blogga mera!!!!
Och om det är någon som har ett bra förslag på någon annan bloggsida så säg till för den här krånglar med mig ganska ofta!

ADIOS for tonight


Such a bad movie

Tittade nyss på en film på canal+Action och den va ju sjukt värdelös. Så förutsägbar.
Men kände att jag måste se klart den för att de hur alla andra för förutom eldsvådorna i solariet och trasig berg och dalbana.

Vilken härlig dag
vaknade en stund innan väckarklockan men somnade tillslut om sen ringer den och jag är rätt pigg :O
ovanligt må jag säga. Kl 06:45 liksom
försökte snooza men jag gav upp och klev ur sängen för att fixa iordning mig för skolan.
Verkligen en slapp dag
och min tacotallrik jag längtat så efter, fick jag inte =(
ny meny kom och de va inget som passade, så jennie och jag tog en sväng med bilen till ICA,
japp bilen.. hehe.. inte långt men de gick fortare.

Stan efter skolan och gymmet efter de fast de tog emot.
Men vart liten träningsstund ändå och jag är rätt så nöjd
Nu, nu äntligen ska jag titta på Grey´s igen, HA för er på kanal 5 jag har fixat nästa avsnitt på egen hand, och avsnittet efter de med och det efter de också..HA HA HA tji fick ni (tror de stavas så, tji alltså)
så NU, just nu ska jag titta så tyvärr mina vänner så har jag inte rikigt tid med er längre

FÖR DE ÄR GREY´S TIME

Det var ju kul.....

Ledid idag och när vaknar man då da... jo 8.00 och super pigg..så typiskt.

JAJA, idag blir de ner på stan en sväng och kika lite i den nya Gina butiken, spännande.
Lite träning blir det sen, får se hur mycket men jag ska dit iaf tänkte jag.

men nu ska jag hitta på nått :D

HUR I HELA VÄRLDEN KAN DOM GÖRA SÅ

FÖRST VISAR DOM NÅGRA AVSNITT AV GREY´S SEN GÖR DOM ETT JÄDRA UPPEHÅLL OCH NU VISADE DOM ETT AVSNITT GREY´S OCH SÅ BLIR DET ETT TILL UPPEHÅLL....

7 MAJ, JAAAA 7 MAJ DE ÄR JU EVIGHETER....

BARA DET INTE ÄR DEN DÄR TRÅKIGA BLÄIGA BORING HOCKEYN SOM FÖRSTÖR FÖR DÅ BLIR JAG INTE NÅ GLADARE....

Upp och ner

i några dagar.
Måndags så hade jag otroligt ont i huvudet och va väl lite bättre igår men inte helt bra. Och de är det fortfarande inte.

Har inte haft någon aning om vad jag skulle prata på den muntliga engelska pressentationen men sen slog de mig. Började skriva och efter halva så brast de..de här kan jag ju inte berätta, hur trist som helst och va ska folk tro.
Efter ett långt samtal med min underbara mamma som lyckats övertala mig om att fortsätta med de jag hade börjat på som inte va så mycket kvar på. Jag gjorde de med lite hjälp...Tack jess..
Kunde knappt somna utan tankarna bara for fram och tillbaka..ska jag, nej, men jag måse, de får gå som de går.
Vaknade och kände mig spyfärdig, rikigt nervös alltså. Först prata om nått så personligt och sen om de på engelska med alla dessa konstiga ord. Ja, med darrande ben och händer gick jag upp och babla på, jag tror jag fick med nästan allt men jag vet saker jag missade men whatever. Jag gjorde det!!!!!
Det är det som är de vikigaste.

Nu är jag helt slut, skulle vilja träna men har ingen ork och mamma har redan kört sitt så då blir de inget eftersom min ork är kass. Men imorgon. Jag hoppas jag blir bättre i huvudet så jag slipper dricka treo hur länge som helst :P
Snart börjar ju rent hus och undra va de är för svinstia denna gång. MEN efter det så är ÄNTLIGEN Grey´s Anatomy tillbaka efter all äckliga hockey. But now it´s back...

Ha de bra =)

Nu orkar jag inte mer

Sommarlov tack!!!!!!!!

Orkar inte med jobbiga hemuppgifter och betygsgrundande uppgifter i skolan, all press tar dö på en.
Inte undra på all den huvudvärk man ständigt har och att man aldrig orkar göra mer efter skolan än att åka raka vägen hem.
Tur att helgerna finns annars skulle jag gått under för flera år sen. Nu sitter jag här igen för kanske tionde gången med denna engelska uppgift som jag inte kommer någonstans på. Har kommit en halv A4 och de ska vara en hel.
BARA en halv kvar. BLÄ säger jag bara

VILKET VÄDER det har varit idag, Jag har suttit på balkongen hela för och eftermiddagen ute i solen och njutit. Kunde inte ens äta inne :)
Jag bara hoppas att det håller i sig nu så det inte vänder och jag vaknar imorgon och de är lika grått och trist som de har varit i ett tag nu för då kommer jag inte vara på gott humör. Vilket jag känner att jag inte kommer vara på ändå. 3 långa veckor kvar i skolan, och jag orkar inte. Ingen skön känsla måste jag säga.

Jag hoppas inte att den där engelskauppgiften är till imorgon för jag kommer inte vara klar med den, för om jag så mycket som ska ta mig upp ur sängen så måste jag typ sova nu, helst för en timme sen.

Så godnatt

smakar hårspray

i munnen, har nyss duschat och fixat håret och nu smakar de hårspray i hela munnen.. blää

har hunnit med att handla, varit typ på alla affärer :P
och nu sitter jag och kollar på tv och dricker te och väntar på att moster och syster ska höra av sig så jag vet när jag ska ner på stan. Nå handla blir de inte för har inte så mycket pengar, iaf inte till mig själv. men jag ska köpa pappas födelsedagspresent eftersom han kommer imorgon och har fyllt.

Mamma fyller imorgon. GRATTIS I FÖRSKOTT =)
Ska äta smörgåstårta hos henne idag, Jises jag längtar...MUMSFILIBABBA
Jag vill ha en cykel, så jag kan cykla när jag ska någonstans och inte behöver fylla bilen med glykol för de läcker eller vänta på buss hit och dit. Det är inte jobbigt så jag ska inte klaga, men en cykel skulle inte vara helt fel.

Vaknade kl 9 imorse fast jag sa till mamma igår att hon inte får ringa före 10 haha..jag ville sova till 10 ju. Hade världens huvuvärk, inge kul att börja dagen med en alvedon men va ska man göra..och vilket UNDERBART väder det är idag..igen..två dagar på rad men jag vet inte hur de ser ut resten av veckorna.

men nu ska jag se om de finns något bättre att göra =) ha en bra fredag

Har inte haft tid

eller ork att uppdatera här!
Gjort så mycket annat de senaste dagarna.

Nu är det branschengelska som gäller i skolan. Inte de lättaste att bara tänka engelska så fort man ska öppna munnen, Har ju inte pratat engelska tror jag sen augusti 06. Ett bra tag sen.

Kan säga att jag inte har så mycket att säga här. Men jag är jäkligt trött, ögonen lever sitt eget liv denna eftermiddag. Rätt som de är så blundar jag, orkar inte hålla emot, så nu tror jag att jag ska sova
så jag är piggare imorgon och kanske orkar träna och vara lite trevlig hos min moster imorgon som fyller =)

God natt och sorry för mitt tråkiga inlägg <3

Fryser...kallare än kallast

i min läenhet.
Balkongdörren är inte tät nog, det låter från den för de kommer för mycket luft mellan.
Och då blir det kallt också ju.¨

Fredag mådde jag inte så bra, vaknade och de värkte i hela kroppen. Det är inte kul när man har den känslan och knappt kan röra sig. Syrran kom senare och vi käkade kebabrulle hemma hos mamma och tittade på I´m a ledgen eller nått sånt.
Den var väl inte den bästa jag sett men inte den den sämsta heller efter de åkte vi hem till mig och la oss i en varsin soffa och kollade på 27 dresses så sjukt bra =)

igår va jag och handla lite inför middagen jag hade lovat mamma, stefan, syrran och nicklas. Kyckling och klyftpotatis med sweet chili sås. MUMS...mådde lite bättre men fortfarande ont här och där men de värsta i ryggen hade gått över, Tack och lov.

Så idag när syrran med pojkvän åkt hem så tog jag en promenad till mamma, Tog 30 min men va skönt att få frisk luft. Men lite stel i ryggen vart jag men jag överlever ju för de :)
Syrran kommer i morgon så vi ska gå på stan efter att jag slutat skolan. Kl 11:30, hur skönt som helst.
Branschengelska, spännande.. nja inte mycket, har inte pratat engelska sen 2006 :S hur ska de gå..aja de visar sig imorgon..

Nu ska jag värma mig lite igen..puss

Jag blir såå arg

varför ska människor förstöra andras liv genom att "kidnappa" eller jag vet inte vad med andras barn.
Nu tittar jag på Efterlyst där de pratar om Engla, Staclars hennes mamma.
Vad hemskt. Men jag förstår inte varför i detta samhälle hur man kan släppa iväg barnen helt ensamma sån lång väg. Okej inte för de ska skylla sig själva för de är ju inte deras fel men ändå.
Dagens samhälle är inte säkert, tyvärr. Jag vet inte vad som har hänt med Sverige

Jag älskar spanska, åhh vad jag vill kunna prata flytande spanska.
Men nej då och vem har ork att läsa de också nu
Inte jag iaf.

Gårdagen också då.
Shit vad kul, men vad jag frös. HAHA..
Vi hade alla möjliga aktiviteter, Bla brännboll med en rugbyboll.. japp.. skojit
men vilken träningsvärk jag har, Hade redan de innan efter den hårda tråningen i tisdags och de vart absolut inte bättre =)

Nu är jag bara så trött, mår lite så där, haft ont i halsen idag från och till så finns en risk att jag blir dålig nu men ja vill inte....bläää
men men nu ska jag lägga ner för dagen.

Godnatt

Hade a bad day?....Not today..

Vilken skön dag.

Skolan mellan 8:45 och 9:30 där jag först var den sökande i en rekryteringsintervju och sen intervjuaren.
Jag fick bra betyg när jag intervjuade, en 4 av 5 jag är så nöjd och nöjd med de han sa. Att vara den sökande var lika jobbigt som när man själv söker på rikigt. Usch, tur att de inte var betygsgrundande.

Var och handlade en massa sen. Massa mat =)
Och sen var den en MASSA träning. Jag har ju varit lite down nu den senaste tiden. Trött och inte haft någon ork. När jag kom in på gymmet idag och ställde mig på löpbandet var de som om jag vart en ny människa. Jag gick ocg gick och gick. Power walk i 35 minuter och sen var de jogging 10 min. Efter de räckte de för benen och jag gjorde lite magövningar innan de var dags att åka hem, när man har med sig en kille på träning kan man inte förvänta sig att man får träna flera timmar om man så vill de..Haha.. mammas sambo var med det förklarar saken.
Jaha, HAHAHA jag pratar med Camilla på msn nu och hon säger att vi ska spela brännboll imorgon när vi har våran utedag på björnöborg. HAHA jag som dödade mina ben, eller de känns så iaf. JAJA nu ska jag inte klaga, det är ju skit kul. Tur att jag inte körde armar så jag kan slå som bara den istället. Fast de blir nog mer som en kratta men jag ska göra ett tappert försök. Tänka på en viss person kanske så kanske jag kan gå runt medans de hämtar bollen =)

Nej nu har jag ju tyvärr inte tid att sitta här och ha kul för ajg har en tenta på torsdag som jag blir mer och mer stressad över.

Ha en bra dag imorgon, jag ska göra ett försök med tanke på de här  underbara vädret...
Puss


Då var ännu en

betygsgrundande uppgift över.
Bara 2 kvar innan tentan. Ja den också. Ska försöka hålla mig lite lugn inför den, har ingen aning om vad för frågor det kan komma på den och det är nog det som gör att jag blir panikslagen.
Andra tentor v har haft har man kunnat lista ut lite smått vad som kan komma, men nej inte nu.

Övningen idag gick nog mer dåligt än bra.
Jag skulle vara en anställd VD och informera min ledningsgrupp om att bokslutet för företaget är klart och det är katastrofalt. Hallå liksom,
för de första vad är bokslut? Vad ingår i bokslut? vad kan man berätta när man knappt vet vad det är! Därför gick det inte speciellt bra. Eller det var så det kändes. Tror inte jag höll min tiden heller. SHIT.

Well well vad gör man åt det nu. Lite försent, får ge 350 % istället på intervjun. Madde ska söka mitt jobb. Jag ska vara snäll mot dig :) tror jag hehe. Själv ska jag söka jobb hos Karin. Spännande.
Nu måste jag faktiskt sluta här för nu börjar Prison Break som alltid är lika spännande
undra när han ska ta sig ur den där skiten.

<3 god natt på er

tråkig väntan

på att åka till skolan.
Ska ha krishanteringssamtal typ idag. Men tack och lov är det bara fajk, för det var en hel del alternativ man kan råka ut för att få som inte var så roliga. Men det är ju övning.
Bussen går ca 12:25 härifrån och jag börjar kl 13, helt underbart. Hade jag bott i hallsta nu så hade jag fått åka 11:10 och vänta ca en timme. PUST =)

Var och tränade en stund nu på morgonen men jag har ingen kraft till de. Men jag åkte och tränade och det är väl huvudsaken eller?
Nu är ju det gjort så då kan jag lägga mig sen i soffan eller sängen med boken och plugga inför tentan som jag börjar få lite smått panik för.

Dags att gå..Bye

Hur svarar man

på en kommentar? HEHE ja, jag har glömt bort hur man gör. snälla någon berätta :P

Tack för din kommentar på dålig uppdatering =) Jag försöker vara stark, lite svårt ibland bara!

Kram

Dålig uppdatering

men de är så mycket som hänt nu de senaste dagarna så jag har varken haft tid eller ork.

Städade ur min gamla lägenhet igår och det var med en jädra fart. Vi var 4 stycken i en liten etta, riktigt nice.
Efter det hjälpte jag moster att byta däck på hennes bil, men min bil tog jag i västerås med mammas sambo =) hehe
Att inte en ledig dag som börjar bra ska få fortsätta vara bra. Helt otroligt. Vad gör man, folk har kork i öronen och inget i huvudet. Vad gör man då? Jag förstår inte, är det kul att förstöra för andra? NEJ inte direkt, men slutar det inte så vet jag vad jag ska göra och då blir de fasiken inte kul de vill jag lova. Jag är så trött på allt det här nu och det vart en rejäl utskällning människan fick, av 3 pers, borde man inte fatta då? Nej utan man fortsätter ljuga och dumma sig.

Har inte läst så mycket i ledarskapsboken måste jag tyvärr erkänna. Jag har ingen kraft för någonting nu. Orkar inte. Fredag vecka 25 nu och jag skulle vara överlycklig, bara tänka på mig själv och jobba lite. Inga tentor och betygsgrundande uppgifter som hänger över en. Det orkar jag inte. Är lite för mycket just nu för att det ska orkas med. Jag tycker jag tål mycket innan jag börjar ge upp och så men nu är det så att en feltryckning på knapp och jag bryter snart ihop. Om man bara kunde ta en paus och sticka långt från sverige och bara tänka på MIG SJÄLV. INGEN ANNAN. Verkar tyvärr inte så bra.

Jag har också kommit på att jag skulle behöva byta bil men vem har råd med att köpa den. INTE JAG iaf. Och nu börjar det blir dags att gå eller snarare åka ner i tvättstugan och fixa det sista och hämta upp tvätten. Äntligen snart klar. Ingen tvättdag för mig idag. Så trött så jag hade kunnat sova vid kl 14.

Nog med negativt skit. Var hos mama igår kväll med moster och kusin, Jätte trevligt. Käkade hembakad pizza och drack vin. Spelade true or false kom 2a en gång och vann den andra =) realy nice. Spelade texas holdem och de gick däremot sämre sedan kom jag någonstans i mitten i poker 5 kort. Toppen ju :) kom inte sist någon gång. Hallelulja...

Hade planerat in att dammsuga och städa men det vart inte rikigt som planerat. Men det får jag göra en annan dag, Träna imorgon ska jag göra. Innan skolan till och med. Börjar ju kl 13 =)

men nu ska jag ta och hämta tvätten (om den är klar de vill säga)

KRAM PÅ ER

Är västeråsare nu

men har ingen ork att göra mycket för. Har lagt mig kl 22 två dagar i rad nu och skulle kunna göra det idag också.
Men syrran är här och vi ska väl inte sova än =)

Har inte hänt så mycket som är så intressant, skolan har gått bra och just nu sitter jag och är irriterad över ett tjut som kommer från fönstert så jag måste öppna de och stänga. Håll tummarna på att det hjälper =) inte för jag tror det.

Imorgon ska jag till Hallsta, första gången efter flytten. Jag ska städa ur lägenheten så det är klart.
Sen ska jag hem och duscha och sen iväg till mamma och äta hembakad pizza och dricka lite vin. Får se om moster kommer också.

Nada på tv nu och det gör det inte enklare att hålla sig vaken. Men jag ska göra ett försök.

Nu ska jag vara lite mer social mot syrran.. Ha en bra fredagskväll <3

Love Grey´s

Tittar på det nu på tv, så underbart bra.
Om man kunde vara så bra läkare som i den serien, om inte annat kunna få en sån läkare när man blir sjuk.

Var i skolan idag igen. Gick därifrån med värsta huvudverken och den gick inte över förrän promenaden vid kl 19.
Så dålig luft i klassrummet. Men det är ett intressant ämne, Ledarskap. Imorgon ska vi träna på medarbetarsamtalet som vi ska ha på fredag och så slutar jag kl 12 imorgon vilket ska bli så skönt.

Nu efter Grey´s ska jag lägga mig i sängen och läsa lite ledarskap, sen blir de nattinatti..=)

Ska kolla klart nu

Nu lägger jag ner

allt plock för dagen.
Vilken dag =) flyttat och klart. jag är så glad nu men de känns inte verkligt.
Så trött är jag nu också men jag trivs redan super bra.

Tack alla för hjälpen idag =)

Skulle gärna skriva mer men jag har tenta på om en vecka och måste läsa i Ledarskapsboken

God natt på er

RSS 2.0